Dag på stan!

Hellu<3
Igår åkte jag o sis in till stan, vilket ledde till shopping...

 



                                                            JAG ÄLSKAR DOM!

//Stefanie


GRATTIS BELLA!

<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3

//steffi

Min helg


En liten färgglad bild från en mysig morgonpromenad med kära vänner, tagen av mig :)

Hellu!
Jag tänkte ta och berätta lite om min helg för de som är intresserade :) Det började med en toppenkväll med familjen i fredags. Först åt vi middag på en italiensk restaurang. Jag tog såklart pasta och det var helt undrebart, det ända dåliga var nog att jag blev så mätt för att jag typ slickade tallriken (nästan) :) Sen gick vi vidare till China teaterna och såg Hairspray. Alltså det är nått med musikaler jag vet inte riktigt vad men att se alla sjungandes och dansandes är bara helt magiskt tyckar jag!! Det var grymt bra måste jag säga, precis lagom liksom :) Det var alltså en superbra kväll tycker jag!!

Igår var vi på 18-års kalas med mycket trevligt folk och god mat så det var jätte trevligt. Idag har det bara varit slappa lite matte, lite brodering, lite städning och sådant ganska slappigt bara så det är ju skönt. Just nu är det fikus med farmor och farfar så jag ska nog gå och vara lite social nu. Men jag måste  också bara säga att jag kollade precis på lite bilder från i sommras när Steff och Julls sov här och vi bara mös tillsammans i ett dygn. Då började jag tänka hur bra och fina vänner jag har!! Det är sjukt hur mycket jag älskar ppp. Jag hoppas att ni vet hur mycket ni betyder för mig!! Så massor av pussar till mina söta ppp:are :)

//Alexandra

Födelsedag!!

GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN BELLS!!!! Älskar dig jätte mycket!!!!
Måga pussar till köttbullen från korven=D


//Julia


SÖNDAG!!!

Hej! Trevlig söndag på er allihopa! Idag händer inte mycket, ska bara slappa och ta det lungt. Ska åka hem till pappa idag, ska bli skönt, vill hem.
Igår så var vi ju i kista, jag inhandlade en tröja från JC. Den är skit snygg=D Sen köpte jag en söt tröja till Dante också, var bara tvungen. Jag kollade på en väska på stadium, den vill jag verkligen ha!!! Jag behöver bara 500 kronor, sen så kan jag köpa den.
Sen har jag insett att jag vill ha flera Converse!! Först ett par låga gråa, som finns på Åhlens! Dom bara måste jag ha, annars kommer jag dö. Sen finns det jätte många snygga på Niljon (??), så jag ska spara pengar till det. Jag älskar Converse, plus att dom är bra för mina fötter. Jag går konstigt och dom har någon grej vid hälen som är bra!

Cool bild=P
//Julia

GRATTIS!!!!

Grattis på den stora dagen Belli!!!! Massa kärlek till dig <33


//Alexandra

!

Varje år dör ca 850 personer av passiv rökning, kommer jag bli en av dom??
//Julia


Ready, set, please don't go!

Tjenare! Hoppas alla har en bra lördag! Igår hade jag inte en bra kväll, somnade inte förens vid två tiden även fast jag gick och la mig vid halv tolv. Usch, det var verkligen inte bra! Men det är ett senare problem, får ta det när jag kommer hem.
Snart ska jag och mamma dra oss mot kista och ha trevligt. Vi ska shoppa lite, måste kolla på en ny väska även fast jag trovligtvis inte kommer köpa nån idag. Men drömma kan man ju alltid göra.
Sen blir det bio med mamma och några andra, jag hoppas verkligen filmen är bra!

Ignorera själva modellen, tänk på klänningen. Min bröllops klänning, fast inte med fluffet där nere=P
//Julia


I have to leave, but I won't forget my first love...

Fy fan. Vilken kväll. Nu ska jag vara själv. Ska äta godis. Orkar inte skriva mer. Blir låtar.

Hilary Duff- Who's that girl?

Lindsay Lohan-Over

Miley Cyrus- You'll Always Find Your Way Back Home

Lindsay Lohan- I decide
//Julia

I'm tired of people lying

Heeej! Jag kan börja med att säga - ÄNTLIGEN FREDAG!!! Tjoho, vad skönt helt underbart=P Men fy vad det går fort nu! Om ca två veckor har vi svenska nationella prov, nervöst som fan!, sen är det också ca två veckor kvar tills jag ska skicka in min gymnasie ansökan, sen är det "debatt" vecka sju, två prov vecka åtta, sen ska vi visa upp dansen på idrotten vecka 6! Fy vad mycket det är som händer just nu! Jag vill åka på semester att tag, bara komma bort från stressen!!!!!!

Idag har jag haft syslöjd, det gick bra. Jag fick en del gjort så jag ät lite stolt över mig själv=P Sen var det lunch för mig o bells, dom andra var nån annanstans. Sen gick jag runt och gjorde ingentig, hade så tråkigt.
Sen elevråd, var där och lyssna. Det är verkligen inte kul, man bara sitter och tar upp "viktiga" saker.
Sen hämtade pappa upp mig utanför skolan och vi åkte till viksjö och hämtade mina skor hos skomakaren, ÄNTLIGEN=D Sen så hoppade jag på  tåget och drog hem till mamma.
Så sitter här nu, håller på att dö av hunger men orkar inte leta efter nån mat! Men måste mamma kommer hem typ vid 18-18.30!
NU: Entertainment now=D
Ha en toppen fredags kväll, hörs senare!<3

BRA SERIE!!
//Julia

Hairspray tonight

Hellu alla blogg läsare!!
Idag har det varit en rätt så vanlig fredag men vid lunch gick vi till burger king det var väldigt smaskigt!! Jag hann också uträtta två ärenden så det var ju superbra :) Men i alla fall ikväll ska jag, mamma och pappa gå på hairspray, alltså musikalen. Det ska bli jätteroligt, jag är ju lite svag för musikaler :) Jag hoppas verkligen att den är bra men jag tror nog det :) Det ska bli kul i alla fall!! Ha en trevlig kväll.


//Alexandra

Lycka



Jag tänkte vara med i Karros fototävling, här. Temat är lycka och jag tycker att lycka är kärlek. Vad skulle bättre kunna beskriva lycka än kärlek? :) Här är i alla fall min tolkning i en bild :)

//Alexandra

Matte

Hellu!!
Just nu är jag hemma och jobbar för att vi har ändå ea. Jag har gjort lite matte men jag vet inte om jag orkar mer matte nu  för att jag och steff har varit superduktiga och jobbat massa matte på förmiddagen så det känns jättebra tycker jag. Steff vi är bäst!! Nu ska jag väl förtsätta att jobba med nått och senare ikväll blir det badminton. Jag undrar hur det kommer att gå för att mina lår är fortfarande döda från i tisdags. Jag typ går som en anka eller nått :) Men det blir nog bra förhoppningsvis tränar jag bort träningsvärken :)


//Alexandra

Dålig dag!

Hejsan! Idag har det varit en dåig dag för mig, kändes inte bra alls! Det började med att jag glömde min mobil hemma, ska jag aldrig mer göra! Kändes tomt utan min andra halva....
Sen på matten blev det inte så mycket jobb kändes inte bra alls, så jag måste verkligen lägga på ett kol så att jag höjer mina betyg lite. Men om jag bara jobbar på bra, klarar nationella proven så ska det nog intr vara nåt problem... Eller hur?
På lunchrasten vet jag fan inte vad som hände egentligen! Några kompisar hade nån spary grej, ni vet så det kommer sån där kladdigt "snöre" ut ur den? Men i alla fall, jag skulle spruta på en person och det lyckades jag med! Tre gånger spruta jag, men sen så slutade det ändå med att jag fick en vatten ballong på mig och blev jävligt sur.
Men fick dansa bort det på gympan! Så nu ska jag bara ta dt lungt och koppla bort att skit som får mig att må dåligt ska också äta glass=D

Tro inte att jag har glömt! Det var ett bra par månader....
//Julia

Jag älskar mina vänner, måste säga det mer!

Hejsan svejsan! Hade en bra dag i skolan idag! Franska, svenska och ett flumigt ea pass=P
Efter skolan hade jag och karro en slow walk tillsammans. Vi sjöng och pratade om livsviktiga saker, helt ärligt. Der var riktigt skönt och jag behövde det! Tack för det och love you karamellen!
Väl hemma var det dags att börja kolla upp gymnasium igen, har ju hänt en liten sak i min hjärna och mitt hjärta så=P
Jaja, ska tårka tårarna från att ha kollat på Paradise Hotel och borsta tänderna istället! Eller ja, i reklamen på Paradise Hotel!


//Julia

Men förihelvete Steff knyt skorna!!

Hellu!!
Ursäkta för den kanske lite otrevliga rubriken men jag tyckte det var lite roligt :) Det var alltså under badmintonen som jag såg att steffs skosnören hade gått upp och även om hon nog hade märkt det redan så var jag bara tvungen att lägga in en kommentar :) Okej över till nått intressantare. Dagen har varit ganska bra tycker jag. Började med spanska och sedan svenska och sen var det ett väldigt högljutt ea pass men vi hade väldigt roligt så det var värt det!! Imorn blir det ännu ett öppethus och jag tycker att det ska bli väldigt rooligt :) Ha det superbra tills vi hörs igen, kärlek!

En liten diskret bild på mig och julls, från Bella :)
  
//Alexandra

Saker ni kanske inte visste om mig?

* Jag är JÄTTE rädd för clowner!
- Nu menar jag verkligen vett skrämd! Det är verkligen sjukt och det kontiga är att jag alltid har varit det. Ända sen jag var liten.

* Jag vill inte stanna i Jakobsberg!
- Jag vill inte spendera resten av mitt liv här i järfälla. Jag vill flytta härifrån, helst nu. Trivs inte så jättte bra! Det är en av anledningarna jag inte vill gå i skolan här i jakobsberg.

* Jag är inte så "tjejig" av mig och jag gillar det!
- Jag är verkligen inte den lilla söta tjejen som älskar att shoppa hela tiden. Som har typ tusen par skor pch en jätte garderob! Jag tycker om min lilla garderob och jag trivs bra med mina slitna gympaskor, och shoppa är inte direkt min grej. Jag bryr mig inte så jätte mycket om hur jag ser ut, drar mest på mig de jag känner mig bekväm i. Men ibland kan jag också vara riktigt tjejig, men inte alltid!

*Jag älskar jeans!
- Jag bara älskar jeans! Det är bland de mest skönaste plaggen man kan ha, jag missbrukar mina jeans. Jag köper jeans efter jeans för mina blir för använda.

* Jag tycker om skvaller/kändisar väldigt mycket!
- Jag har inte räknat mina skvaller tidnigar på länge, men tror inte jag vill göra det heller. Jag har hur många som helst, det är sjukt. Men det är bara så kul att läsa, man får försvinna från verkligheten ett tag.

* Jag är inte alltid ärlig när någon frågar hur det är!
- Standard svaret är ju alltid bra, i alla fall för mig. När folk som känner mig kollar mig i ögonen och frågar igen "Julia, hur är det?" Då öppnar jag mig lite mer och det känns skönt. Men jag är inte den personen som ringer nån när jag mår dåligt eller går fram och säger hur det är. Jag vet faktiskt inte varför!  

* Jag hatar att "förlora" vänner!
- Alla mina vänner betyder så mycket för mig. Men när man "förlorar" en vän eller tappar kontakten men någon är det hemskt. Det är som att tappa en del av sig själv, speciellt om det är en person man delade mycket med. Så att förlora en vän hatar jag, man kommer aldrig riktigt över det.

* Jag trivs med mig själv!
- Tro det eller ej! Men jag gör det, även fast jag får komentarer om hur min kropp ser ut. Jag tar det och försöker vända det till nåt bra. Fast jag är inte alltid nöjd med mig själv, men jag trivs med mig själv!
Om det fanns nåt jag skulle ändra med mig själv, så skulle jag ju det!

Har tråkigt. Blev detta. Ska gå nu. Hej då!
/Julia


Paradise Hotel!

Snart slut på PH! Ska göra mig i ordning och sen sova! Ville bara säga att jag gillar Cimon i Paradise Hotel, han är verkligen rolig=D Haha, det var bara det jag ville säga! God natt på er sexiga!!<3

Jackie och Cimon! Blev denna bild, orkar inte leta efter en annan!
//Julia

What have you done to me?

Helloj! Sitter just nu och äter en av världens godaste kladdkakor=D Det är ju då Åsa som har gjort den och hon är så jädra grym på att baka. Kladdkakor, muffins, pajer, ja allt! Så om ni inte har smakat nåt Åsa har bakat då har ni missat nåt!
Aja, idag var det skola igen. Shit vad helgerna går fort, det är ju nästan läskigt=O
Jaja, måndag idag och vi började dan med no med sven. Gick ju inte bra alls, han är inte bra det är ju lite synd om honom. På lunch rasten blev det mycket skön såg av mig, lite kul faktiskt.
Sen engelska då vi fick läsa slumdog millionaire, riktigt bra faktiskt. Sen så sa simon att jag skulle satsa på MVG och bara köra på, vi får se hur det går men ska försöka i alla fall!


Ville ju fortsätta läsa den hemma!
//Julia

Jag bara älskar den här reklamen!!



//Alexandra

Jag är en TÖNT!

Hahaha, det är jag faktiskt. Jag läste ur min bok "Ljudet av ditt hjärta" idag för typ 50:de gången! Men ändå den är bra och jag har börjat tänka om lite och om jag ska vara helt ärlig... så tycker jag faktiskt att Taylor Lautner är snygg!! Jag menar kolla på honom, visst han har en näsa som jag typ ALLTID har stört mig på. Jag har nåt emot konstiga näsor. Men om man bortser från det, och hans små ögon och öron så ser han ju bra ut! Haha, han har ju muskler i alla fall och så. Men men, nog om det!
Jag tänkte bara säga god natt till alla sötisar! Ska inte gå och lägga mig nu ska kolla på Entourage men sen är det dags att sova. Det är ju skola imorrn=P

Juste, måste bara säga att jag är helt beroende av bloglovin! Och jag längtar tills vampire diaries börjar!

Snygg! Men tillskillnad från bella, skulle jag nog inte vilja dela säng med honom. Haha, eller jo, kanske!
//Julia

Ca 4 timmar senare....

...är jag helt slut!! Jag är nästan klar med städningen, ska bara damsuga badrummet så är jag klar. Men kan inte göra det just nu för hela mitt badrums golv är blött. Jag skulle skölja ur badkaret sen så blev det lite fel och jag tappade duschmunstycket på golvet och allt vatten bara sprutade ut på golvet sen tog det typ 5 minuter för mig att stänga av vattnet.
Men men, det är rent nu i alla fall.
Jag har också kollat på Brooke knows best lite då och då när jag har städat, men har sett lite ur varje avsnitt. Och det pinsamma är att jag redan har sett alla avsnitt. Jaja, det är roligt ändå=D Ska ta det lite lungt, sen damsuga sen ska jag nog hoppa in i duschen eller äta=D

Ricky och John
Från serien jag är besatt av just nu "The secret life if an american teenager"
//Julia

salsa

Tja alla snyggingar! Just nu sitter jag och kollar runt lite på datan, lite kul sådär=P Men egentligen borde jag verkligen städa, ska storstäda idag. Då menar jag verkligen storstäda, jag kommer dö. Plus att jag måste plugga idag måste göra klart mitt projekt, BLÄ, vad jag inte orkar med det här just nu.
Aja, bloggar när jag är klar med städningen. Om jag blir klar.

Juste, jag tror jag håller på att bli sjuk! Inte kul alls!!

//Julia


Same shit diffrent ways!

Tjenare! Sitter i sängen med min ända vän just nu- glassen! Haha, de är faktiskt sant. Jag kollar på Hope for Haiti på MTV, ska kolla lite fram tills Paradise Hotel XL börjar. Men det är nårga personer jag måste se hålla sitt tal innan jag byter kanal=P

Jaja, idag var ju jag med alle på öppet hus och det var roligt! Eller egentligen inte, vet inte vamen det var för jag tyckte det var roligt. Tror det var för jag skrattade en hel del, speciellt när alle sa det som står i rubriken=P Jävligt stort och vi gick vilse MINST 5 gånger!! Det var inte kul, så nej tack till den skolan.
Efter det fick jag skjus till min farmor och jag var där en liten stund, drog till centrum och sen hem. Jag vilade ett tag sen kom pappa, åsa och dante hem med pizza väldigt mumsig=D

Gillar hennes tatuering! Plus att jag ville ha hennes fötter för ett tag sen=D
//Julia 

Lilla Adam


Rensning på G!

Hej igen!<3

Jag känner mig riktigt duktigt, jag har organiserat/rensat min garderob! take a look...





Snyggt va?!

// stefanie


Min kväll (igår)

Hejsan!<3
Min kväll igår var väldigt lugn och chillig, vilket var jätte sköönt!
Efter några timmars shopping inne i stan med savven och kejro så åkte jag dirket från stan till kista.I kista mötte jag mamma och min syster, efter det åkte vi hem och då..

..ja ungefär såhär såg det ut..Så spenderades min kväll igår och självklart lite tv-tittandes oxå;)

//S


Hemma igen

Tjenare!!
Nu är jag hemma igen eller jag har varit det ett tag men ändå. Jag och Julls var alltså på Rudbeck idag och jag säger bara OMG. Tyvärr menas det inte positivt. Det var grymt stort och vi typ gick vilse och fattade ingenting om var vi va och typ alla 2000 elever som går där verkade ha varit där idag för att det var så fullt och rörigt. Jag är säker på att det är en jättebra skola men det är nog inte riktigt något för mig, alldeles för stort. Men i alla fall det var bra att kolla upp skolan :) Snart ska vi vidare till farmor och farfar så det ska bli trevligt, ha det bra!!

Gammal bild på mig och Julls :)
  
//Alexandra

LÖRDAG!!!

Tjenare alla snygga! Idag ska jag också iväg på öppet hus på rudbeck=P Ska åka med alle faktiskt, ska bli kul. Blir mitt tredje öppna hus hitills. Ska försöka klämma in ett öppet hus efter det på cybergymnasiet, men vet inte när det börjar eller slutar. Så vi får se hur det blir med det, måste prata med min fader. Som just nu är en liten skit som vägrade skjusa mig till rudbeck idag. Men tur att jag har världens bästa alle som sa att jag kunde få åka med henne=D
Sen så värgar pappa köpa nya skor åt mig, då mina är helt trasiga!!

Nu ska jag byta kläder så att jag inte ser ut som en lodis=P Hoppas ni får en bra lördag, så hörs vi senare!

//Julia

Öppethus

Hellu!!
Idag är det öppethus på rudbeck som gäller.Det ska bli roligt för att jag har bara varit på ett annat öppethus så det ska bli roligt att ha nått att jämföra med :) Jag måste också bara säga att igår kom min väska, den är såå fin!! I love it :) Vi hörs senare!!


//A

shop until you drop!

Hellluu!! <3
Älskar livet just nu, allt är bra från alla synvinklar och perspektiv!
Det är fredag idag, den bästa dagen på hela veckan <3
Jag har shoppat ganska mycket dem senaste dagarna..bl.a. en kofta från bik bok, en skjorta från gina, en annan trekavrats tröja från MQ, en tröja från monki som var på rea - 50kr, skiit snygg och sist men inte minst ett par riktigt fina shoes..

Har inte bilder på allt, men här kommer the shoes - vad tycks??

// stacyyyy


Sexig eller sexig!?

Svaret på den frågan är SEXIG!! Okej, nu snackar jag om Megan Fox. Typ världens sexigaste kändis och tjej!! Kan säga om hon var en av oss vanliga männsikor skulle jag så bli lesbisk=D Asså hon är verkligen så jävla het, verkligen en 100 poängare!! Vad tycker ni??






WOHO säger jag ju bara! Jävlar asså=D
//Julia


Hur kan man sakna nåt man egentligen aldrig hade?

HEEJ! Sitter här och kollar in gymnasium plus broderar. Jag har precis kollat in rudbecks gymnasiet i sollentuna och hittat en inriktning som jag typ har fallit för! Det är sam inriktning fred och konflikt! Okej, nu sutter ni säker och tänker vad fan snackar hon om? Men det är så coolt, läste igenom det och wow! Vad roligt det verkar, så kan säga att jag är helt förvirrad igen. Sen har jag också tänkt att jag ska gå sam istället för media, men ändå inte. Jag vet inte, jag är förvirrad! Men men, ska iväg på öppet hus imorrn. Får de hur det är där och hur det ser ut.
Nu är det dags för FREDAGSMYS!! Hoppas ni får en x-tra mysig fredag och måga pussar där ni vill ha dom

Jag vill verkligen ha den där! Så den som vill vara en ängel och bli älskad av mig resten av livet kan få köpa den åt mig=D
//Julia

tog paus i pluggandet, men ska börja nu igen!

Du heter: Julia
Låt som när du är ledsen sörjer till? Lyssnar på John Mayer när jag är ledsen
Beroende av: Musik, mat och annat
Vad tror folk om dig? Att jag är arg 24/7
Stämmer det? Nej, bara på folk som är idioter
Vad säger du för att imponera på någon? vet inte faktiskt
Hur imponerar man på dig? Vara sig själv och våga ta för sig
Brukar du skratta för dig själv? Alltid!
Var bor du? Jakobsberg och Sundbyberg
Trivs du där: Ja, på det ena bättre än det andra
Äger du några converse: JA! Älskar dem!
Sprit, cider, vin eller öl: Vatten eller saft!
Brukar du bli för full: Nej, dricker inte
Vad har du för mobil operatör: Comviq
Är du allergisk mot något: Annanas! Men äter det ändå…
Nästa mål i ditt liv: Can’t tell!
Hur svarar du i mobilen: Aa, hej de e julia/ HEEJ!/ vaaaad???
Vem ringde du senast? 222
Vad sa den du senast pratade med i telefonen: Att den älskade mig=D
Sov du ensam: Inatt? nja, delade inte säng tillsammans med nån. Men sov inte själv i rummet.
Brukar du komma i tid: Ja, allid!!
När mår du bra: När jag känner mig älskad och behövd
Hur känner du dig nu: Stressad, irriterad och halv deppig
Vanligaste färg på dina kläder: Svart eller grå säkert
Vad tycker du om fötter: SEXIGA!!
Vad saknar du: En stor säng! Vill fan ha en nu!
Hade du en bra kväll igår: Nja, pluggade bara.
Favorit dryck på morgonen: Vatten kanske
När brukar du oftast gå och lägga dig: Runt 23.30
Är du blyg? Nja, ibland
Sysslar du med någon idrott: Japp, rulltrapps maraton
Vill du hellre ha mail än brev: BREV!
Tror du på kärlek vid första ögonkastet: Aa, funkar säker för andra.
Har du spytt offentligt: Nja, inte vad jag minns
Vad skulle du göra om du vore kille/tjej för en dag: Få svar på alla frågor jag har.
Är du nöjd med ditt liv: Nja, inte just nu
Är du bortskämd: Absolut inte
Vad gör du i morgon: Plugg och HEMMAFEST :P
Vad är det värsta du vet? att vara ensam
Hur mycket pengar brukar du slösa på en vecka? vet inte riktigt
Vad behöver du just nu? en dusch
Vilken kändis tycker du är en bra förebild? många
Vad längtar du till? sommaren, sista sommaren innan vi skiljs åt!
Vad använder du för shampoo? Head and shoulder.
Hur gammal är du: 15
Tycker du om någon just nu: tycker alltid om någon =P  
Om fem månader: Har jag valt gymnasium och njuter av värme, om de e varmt!
Du samlar på: minnen
Gröna eller röda äppeln: blandning
Vem ringer du när du är arg/ledsen: ingen, håller det mest för mig själv
Gillar du golf: nja, ibland
Vilken tid gick du upp idag: 07.48
Har du sovit i din egna säng inatt: Nej
Har du strumpor på dig nu: gråa
Vad ska du göra ikväll: plugga och sova
Är det okej att gråta: självkart
Laddar du ner musik och film från Internet: ne, inte så ofta. Gillar cd skivor och dvd:er
Vad skulle du göra om du vann en miljon: Åka utomlands
Bär du glasögon eller linser: nej, har perfekt syn
Tycker du det är viktigt att ha märkeskläder: nä, inte direkt
När går du upp ur sängen en helgmorgon: mellan 11 och 13
Har du piercing: öronen
Vill du gifta dig: japp
Vill du ha barn: ja, men inte för många
Solar du ofta: på sommaren, i solen
Är du bra på att laga mat: nja, det duger
Gillar du att dansa: ÄLSKAR DET!! Saknar det, vill dansa nu.
Är du flygrädd: Har bara flugit en gång, men nej.
Hur vig är du: Säger baraGreta-style”
Vad dricker du helst när du är törstig: vatten
Vilken är din favoritglass: ben and jerry’s
Tror du på ett liv efter döden: tror inte det
Tycker du om sushi: har aldrig smakat det
Vad äter du helst när du ser på film: godis
Bor dina föräldrar tillsammans: nej
Har du tandläkarskräck: inte så jätte kul direkt
Är du morgon- eller kvällsmänniska: älskar att sova, men måste nog säga kvälls människa
Vilken ögonfärg har du: grå, blå, gröna
Har du någon gång gråtit dej till sömns: japp
Biter du på naglarna: ja, då och då
Hur ofta tränar/motionerar du: då och då
Senaste låt du hörde: Hero of war med Rise Against
Vad gör du på helgerna: har kul=D
//Julia


Trött


Haha, jag är trött... Vi är båda trötta=P
//Julia

Inte helt fel...

Hellu igen!! Jag måste bara säga att just nu är den här lilla sötingen påväg hem till mig. Jag vet inte om det är fel på mig men jag verkligen ÄLSKAR den!! Hoppas bara att den är lika fin i verkligheten :)


//Alexandra


Hata, hata och hata!

HEJ! Som Alle så har vi varit på käppala idag. Inte så kul, det roligaste var väl tränings passet när jag sprang upp för en rulltrappa som går ner (inte så jädra lätt som man kan tro), när några av oss gick vilse och sprang fram och tillbaka på stationen. Sen resten av resan dit och hem=D 
Nu sitter jag och pluggar vilket jag hatar till 1000! Det går så jävla sämst för jag kan ju inget om cellanding, som jag skriver om nu. Jag vill bara bli klar så att jag kan få gå och duscha!! Eller så tar jag och duschar och fortsätter plugga sen, men risken är att jag hamnar framför tvn=(
Nej, nu har jag inte tid längre! Få inte bli som facebook!

Jag sitter och blir tjock samtidigt!! Men jag älskar min pappa!<3
//Julia 

Skiiitstationen på Liiidingö

Shoo!!
Idag var vi och besökte käppala alltså ett reningsverk. Det var mycket givande... eller inte, kändes såå onödigt. Det ända som var kul var resan dit och hem, blev mycket skrattande med kära vänner och det gillar vi :) En annan bra sak var ju också att vi fick sluta tidigare. Just nu har jag försökt att få ihop någon slags vettig slutsats på projektet och det går väl hyfsat, nej nu måste jag gå och äta. Pussar :)

Bild lånad av bella, tack :)

//Alexandra

life's is a bitch then you marry one..

Hellu!<3
Det har hänt tre bra saker idag och en dålig..
Börjar med det tråkiga; imorse när jag vaknade upptäckte jag att jag va sjuk..JIPPIE! Jag gick inte till skolan, ska inte gå imorrn heller..Det västa är nog att jag ändå måste råplugga, *suckination*

Okej, nu från det dåliga till det bättre..
Det första är att imorse när jag låg i soffan och hade rast ifrån pluggandet, fick jag ett samtal av mina kära vänner :D De hälsade krya på dig..Det fick mig att må lite bättre faktiskt..super gulligt ju! <3
Det andra är att jag fick mitt bankomatkort hemskickat!! Nu är jag inte en utav dem loosers som inte har ett bankomatkort, wiiie!
Det tredje är att idag på kvällen la jag ut en annons på blocket och nu typ tre timmar senare fick jag den såld!! Samma dag!! Hallelujla! Lite cash på kontot skadar ju lixom inte *blink*



Moi (in action) o söta jullie! bli inte rädda av den intensiva blicken :P <3

blöta pussar // sstefanie

 

I don't remember you


Allt var så lätt då. Saknar den tiden, saknar lyckan!


I pretend to feel no pain


Älskar låten. Älskar honom. Älskar P.P.P. Hatar allt kaos!
//Julia

When you´re bored by yourshelf you wanna care for another

Helllu!!
Idag var det spanska eller rättare sagt skulle vara spanska men det slutade med att vi typ hade det i en halvtimme och resten blev rast och syo typ men det var niice :) Något som inte var så nice var att Steff var sjuk, lilla tussis :) Men vi fick stå ut en då och eftermiddagen pratades lätt bort så jag fick egentligen inte så mycket gjor idag och det var väl inte så bra dock... Vid tre hade jag "syo-möte" eller nått och det känns grymt bra, jag är såå redo nu, haha :) Ja det var min dag, ikväll ska jag försöka få nått gjort i projektet. Puss!! (Steff krya på dig, massa puuussar!!) <333

Denna banan får symbolisera dagen :)

//Alexandra

Lite chockad...

Jag vet inte om det är jag som är efter men jag har precis upptäckt att det finns nått som heter Corset piercing. Det hade jag ingen aning om att det fanns men det finns så mycket sjuka grejer så man blir ju inte förvånad :) Det ser ganska coolt ut på den här bilden men om man kollar på andra bilder så är det lite läskigt måste jag säga :)

//Alexandra

Snabba cach

Hejhej!
Jag har inte bloggat så mycket dem senaste dagarna och det beror främst på att jag har pluggat väldigt mycket och när jag inte pluggat har jag försökt vara med något slags socialt umgänge, hur sjukt det än låter blir man faktiskt trött på datan ibland..men nu så ska jag skriva ihop ett ordentligt inlägg!

Min helg började super bra, jag ängnade nämligen hela min fredag med min kära vän Karolin. Vi gjorde verkligen allt möjligt, från att klippa hår och mini-shoppa till att åka till kista och ätaa på donken ;) Det blev mycket prat också nästan non-stop och just ja vi blev förföljda av en äcklig gubbe, läskigt läskigt! Vi avslutade i alla fall dagen med att gå på tgif, där vi träffade på massa med härliga människor! Det va kul :D
Igår under dagen pluggade jag för det mesta men på kvällen åkte hela min familj och åt på en riktigt mysig libanesisk resturnag. 
Idag har jag inte gjort mycket annat än att plugga och brodera lite men nu lite senare ska jag, mina systrar, en utav min systers kompis och mamma gå på bio. Vi ska se Snabba Cach och det ska bli såå kul!! ;P

(oj, vad långt det blev..)



moi o karrooo

//steff



TGIF

Hellu!!
Igår var det en helt vanlig fredag i skolan. Vi hade slöjd och det var ganska kul men det är jobbigt att brodera i typ tre timmar :) Efter skolan gick jag hem för att jobba lite no och det gick väl rätt så bra och senare var det dags för TGIF i kyrkan det var roligt och det var mycket trevligt folk där :) Idag har det inte hänt så mycket men snart ska vi få gäster så det blir väl trevligt :) Ha det bra, pussar!!

Jag tagen av Shoolia, niice!!

//Alexandra

You keep making me ill...


Blir inte mycket bloggande från mig på ett tag...
Orkar inte längre, trodde jag skulle klara det.
//J

skoldag

Hellu! Idag så har vi haft föreläsning nästen hela dan! Först från 09.00-10.15, den var kort så den var bra=P Sen hade vi en från 13.00-15.00 och den SÖG!! Tråkig lärare som inte var bra alls, han var så dålig. Vi gömde oss för honom på rasten, haha, det var riktigt kul. Men tillslut var vi tvugna att gå tillbaka, lite jobbigt om man säger så. Kan säga att jag höll på att somna tusen gånger och vi typ hade små mini föreläsningar mellan oss samtidigt som han pratade om nåt konstigt=P 
Imorrn blir det syslöjd och slapp, skönt. Efter skolan ska jag nog åka in till stan eller så blir de rakt hem till mamma, hoppas på stan=D

En knokk klocka som är riktigt snygg, fast vet inte om vit är snyggast<3
Fast dock har Savven och Karamellen en sån <3
//J

Sämsta läraren!!

Jag gillar inte vår no lärare. Han är dålig. Känns som att man ska somna på hans föreläsning. Men måste typ lyssna nu... Men vi slutar om 10 minuter, hoppas jag överlever=P //J

Real housewives

Hellu!!
Idag gjorde vi det omtalade "mentostricket" eller vad man ska kalla det, det var kul för att mentos + coola light = Fontän, haha men det var fett coolt :) Det var under no-labben så det var i vetenskapligt syfte bara så att alla vet. Just nu har jag suttit med projektet och kommit igång lite så det känns jättebra och jag känner mig nöjd. Snart blir det Real housewives på femman, lovely :)


//Alexandra

Tränade med bells!

Helloj! Idag var jag o tränade med bells efter skolan. Kändes skönt och nu ska jag fan skärpa mig, mins två gånger i veckan blir det=D I skolan hade vi labb, riktigt kul. Sen blev det ea och idott, på idrotten blev det självklart fotboll. Dom första grejerna vi gjorde var konstiga, jag sög ju! Men på själva matcherna var jag grym, riktigt bra. Bara det att jag och karro krockade med varandra och blev liggandes på varandra på golvet! Så nu har jag ett blåmärke på armbågen som gör skit ont=( Haha, men det måste nog sett ganska roligt ut! Jag o Alle var i samma lag, vi ägde allt o alla=D
Nej, nu ska jag hoppa in i duschen. Sen blir det nog middag är vrål hungrig=P

//J

L.O.V.E

Heej!<3
Idag började vi skolan igen precis som A skrev i hennes inlägg, för att det inte ska bli så mycket upprepningar så tänkte jag kort berätta att vi hade en no-labb på förmiddagen som vi hade jätte kul på..Jag, A, sav o karro jobbade tillsammans och förutom det rätt så roliga experimentet hade vi det jätte kul tillsammans. Vi drev och hade skoj, alltid lika härligt! <3

Måste bara säga att min lördag var awsome! Hade världens bästa tjejor hemma hos mig och det var alldeles underbart..vi gjorde lite allt möjligt kan man säga och jag tror nog inte att vi hade tråkigt nån gång, jag menar vi somna runt sex - halv sju...
Här är en video från lördagen. Vi var på väg till busshållsplatsen och vi "diskuterade" lite...


Förresten tjejer jag har fixat ett youtubekonto åt oss, det va där jag laddade upp  den här videon..ciiiitrus som användarnaman och lösenordet är stefanieärbäst :D...
nä, lösenordet får ni imorrn såklart ;)

pussar // steffipeffi

Supermysig helg!!

Heej!!
Idag var det första skoldagen efter julen. Det kändes helt okej, det är ju alltid kul att träffa alla igen :) Det var inte så speciellt så jag tänker inte gå in så mycket djupare på det men jag måste bara säga att jag hade en underbar helg :) Jag var alltså med Julls och Steff och vi hade filmkväll/sleepover. Vi åt massor av godsaker och kollade på rolig film och efter det kröp vi ner i bäddsoffan och myspratade till typ klockan 6, haha så det kan gå :) Det var riktigt nice så tack för en superrolig kväll!! Pussar till alla :)

Sötisarna från i lördags <33

//Alexandra
 

Westlife - Obvious


//Julia

Skola imorrn!

Tjena mittbena!! Igår hade jag en helt otroligt rolig kväll/natt=P Började nere i centrum då vi drog oss till Burger King och pratade lite för högt! Sen gick vi till hemköp och skulle inhandla alla våra "nyttigheter" sen blev det stressigt för centrum skulle stänga. Efter hemköp var de video butiken som gällde, vi orkade ju inte bära våra väskor och påsar så vi tog en kundvagn på parkeringen som fick följa med oss in i videobutiken. Den fick jag också ligga i påväg till bussen (förlåt till chipsen som blev mosade). Det blev prat på bussen och alle vet vad jag tycker! Senare på kvällen blev det Paradise Hotel XL och borta bäst hemma värst. Sen snack i sängen och mycket av alles: "naaw, vad gulligt" fick vi uppleva. Sen vid 06.30 när vi skulle sova fick jag en skratt attack och de gick inte att sluta. Tycker synd om alle o steff! Men annars blev de lyckad kväll enligt MOI!!
Idag har jag inte gjort myckt, umgåtts jätte mycket med familjen för en gångs skull. Kan säga att de kommer jag göra mycket nu, har lovat mig själv och min familj det=P

Imorrn börjar skolan och jag är inte redo. På ett sätt ska de bli jätte kul, att få träffa alla kära väner och få börja plugga igen (jag är helt ärlig) Men sen så kommer de kännas jobbigt att behöva gå igenom nationella proven, träffa personer jag inte vill träffa men jobbigast av allt är att "snart" ska jag säga hej då till alla helt toppen människor jag har lärt känna under mina 7 (??) år på den här skolan! Men men, tar det sen.. Som allt annat!

//J

PARTY TIME!!

Shoo alla sexiga bitchas!! Vi tre sitter just nu hemma hos steff (the pang brud) Vi ska ha P-A-R-T-Y all night loooong!! Vi ska kolla på massor av komedier så de blir en hejdundrans skrattfest=D//J
Och sen blir det SKRÄÄCK!! Julia kommer att kissa på sig men vi gillar henne ändå :) //A
Alle är en stor kossa som kan gå och DÖÖÖ!!!!!! Men jag gillar henne ändå, tyvärr.... //J
Asså shit vad omogna!!:P nu ska vi gå o skaffa oss lite liv..//S

Hejdå från oss alla!


pusssar // S, J, A


We'll just cross our fingers and hope we get lucky

Tjenare alla sexiga blogg läsare! Hoppas alla mår tippen toppen! Jag mår bara, stressad som vanligt bara. Ska skynda mig till bussen om nån minut och träffa dom andra två älskade vännerna som driver den här bloggen. Vi ska ha kul i centrum sen är det party hos setff! Måste dra=P


I love shoes!!

Hellu!!
Igår var jag och mamma nere i centrum för att äta lunch och när vi ändå var där gick vi till Din sko för att leta efter tofflor. Men det fanns såklart inga bra, det är typ jätte utplockat, så jag gav upp och köpte ett par skor istället. Det kändes lika bra för att jag kommer ändå aldrig att hitta ett par tofflor. Så nu är jag ett par skor rikare and I lööv it!! Här kommer en bild på mina små älsklingar :) Ha det bra, pussar!!

 
//Alexandra

reagera mera, reager mera för växthuseffekten..

..sitter min syster o sjunger just nu..ytterst irriterande! Hon har en tentaperiod just nu, vilket innebär väldigt mycket plugg vilket i sin tur resulterar i rastlöshet som därefter går ut på mig. Jag måste stå ut med henne i en vecka till (skit!), men vad gör man inte för sin syster..tydligen väldigt mycket! :P

Egentligen ville jag bara säga godnatt men istället blev det en liten update..men..GODNATT!  Pösssss



Klassresan to La France - Jag i kanye-brillor :P *saknar*

// stefano

Nu blir det...


//A

Today

hejhej!
Gissa hur många timmar jag sov inatt ?? håll i er..hela 14 timmar!! Förstår om ni är helt paffa, kan själv inte förstå hur jag kunde sova så länge..det kankse ligger nått i att jag inte fick någon riktig sömn natten innan..men ändå, 14 timmar..helt otroligt :P

Jag är riktigt sugen på att gå på bio o se Avatar, de flesta säger att den är riktigt bra..Hade svårt att tro det till en början men efter all den goda kritiken kan jag nu inget annat än att känna suget efter att se filmen, plus nån sa att den handlade mer om kärlek än aliens, o kärlek gillar vi;) 

Pratade med min kusin idag på facebook och ni anar inte hur mycket jag längtar tillbaka till alla! Får lite smått ångest när jag tänker tillbaka på det, fast å andra sidan är man glad över allt gött folk man har här hemma i Sweden..så klaga ska jag inte göra, absolut inte!


I min fasters vardagsrum..*saknar*

kiss
// Steff


Bust Your Windows - Jazmine Sullivan


//Alexandra


Skräck med glimten i ögat

Heej!!
Igår blev det en superrolig filmkväll med mycket trevligt folk. Eftermiddagen började i centrum där vi väntade in alla som droppade in lite senare och när alla äntligen var på plats hade alla matställen i centrum stängt så vi fick äta i korvmojjen där ute men det gick ju också bra :) Sedan köpte vi massa godis och hyrde jättemånga filmer och sedan kunde vi äntligen ta bussen hem till Pontus. Där tröck vi ihop oss i soffan och kollade på film och skrattade heela kvällen, supermysigt det måste vi göra om :) 

Kameran fick tyvärr inte följa med igår men här kommer en bild från förra övernattningen istället :)
  
//Alexandra

äntligen..

Jag har varit sugen på att göra en sån här väldigt länge..kankse lite sent nu, men jag har ju faktiskt varit bortrest!

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? JA, mycket!..började nian, fyllde 15 osv..
2. Höll du några av dina nyårslöften? tror inte det, kommer inte ens ihåg dom så..:P
3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år? Nope
4. Dog någon som stod dig nära? nej och det tackar jag gud för!
5. Vilka länder besökte du? Dubai, Libanon, Jordanien, Frankrike..
6. Är det något du saknat år 2009 som du vill ha år 2010? aa (a)
7. Vilket datum från år 2009 kommer du alltid att minnas? Datum kommer jag inte ihåg, men händelser däremot..konfalägret, bling-bling tåget, fina stunder med P.P.P (spray-flaska+branvarnare = ----, haha kmr ni ihåg tejer?)
8. Vad var din största framgång 2009? ??
9. Största misstaget? ??
10. Har du varit sjuk eller skadat dig? Nej, inte allvarligt sjuk (peppar, peppar..)
11. Bästa köpet? Mina svarta chinos från Monki!
12. Vad spenderade du mest pengar på? Ett tag var det mkt bio med sis, men tror det blir kläder trots det..
13. Gjorde någonting dig riktigt glad? aaa :)
14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2009? Halo, take me back, i gotta feeling..
15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år? vet inte..kanske gladare (?)
16. Vad önskar du att du gjort mer? varit mer med mina vänner, mer social även med som inte är mina vänner o tagit för mig lite mer.
17. Vad önskar du att du gjort mindre? oroat mig över onödiga saker..
18. Hur tillbringar du julen? Familj, kyrka, maaat... 
19. Blev du kär i år? kär o kär, har mest haft några varierande chrucher :P
20. Favoritprogram på TV? PARADISE HOTEL!
21. Bästa boken du läste i år? Twilight
22. Största musikaliska upptäckten? Då jag hörde justin bieber sjunga..otrolig röst för att vara så liten!
24. Något du önskade dig och fick när du fyllde år? massa saker till min nya dator!
25. Något du önskade dig men inte fick? Brukar oftast få det jag vill ha..det lät drygt, haha!
26. Vad gjorde du på din födelsedag 2009? Jag hade världens töntigaste tönt-fest!!!
27. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre? Inget jag kan komma på nu..nån enstaka sak kankse...
28. Hur skulle du beskriva din stil år 2009? hm, vet inte..men hm, zara o topshop har varit mina favvo butiker..
29. Vad fick dig att må bra? Mina syskon får mig alltid att må bra! Vissa vänner också..
30. Vilken kändis var du mest sugen på? hehe, trädgårdsmästaren i desperate houswives kankse, fast jag har inte ritkigt varit sugen på någon kändis..
31. Vem saknade du? saknade nog ingen speciell..eller?!
32. De bästa nya människorna du träffade? den bästa nya människan jag har träffat är nog min kusins kusin, han är alltså inte min kusin utan bara min kusins kusin..hehe..iaf han är nog den roligaste männiksan i hela världen, han får mig ALLTID att skratta!

//stefanie


tillbaka!

heej! Idag på morgonen kom jag hem från en mycket lyckad och rolig resa..jag hade fett roligt, ville nästan inte hem igen. Nyårsfirandet var nog resans höjdpunkt, det var riktigt kul! Kan inte fatta att det är 2010..
Nu är det bara några dagar kvar till vårterminens skolstart..Det känns väl sådär, med tanke på att det betyder slut på lov, slut på vakna när man har lust o lägga sig när man vill och början på rutinerna igen. Fast det är ju trots allt sex dagar kvar och på sex dagar kan man göra mycket. P.P.P. måste lugnt träffas, eller P.P.P. ska träffas minst en gång innan skolan börjar, det är ett krav!!, ett positivt krav såklart.



Jag o min kusin på nyår!

//steffi

Hello, I'm Johnny Cash!

Sitter och kollar på Walk the Line och den är enormt bra!! Handlar om Johnny Cashs liv och så. Den handar också om June Carter, lite i alla fall. Men jag har verkligen börjat gilla Johnny Cash och June Carters musik. Vet inte varför, de är ju inte den bästa musiken om man säger så. Men på ett sätt är de helt awsome musik och jag gillar den väldigt mycket. Filmen är som jag sa emormt bra, de är "intresant" att se!
Nej, nu ska jag fortsätta kolla och försöka packa lite samtidigt=D

Reese Witherspoon är skit bra! Hon förtjänade den oscarn hon fick=D
//J


Saknar!

HEEJ!!
Hoppas allt är bra med er! Själv är de bra, bara hungrig. Idag har jag varit hos håkan och firat honom, var kul. Träffade nästan hela "släkten" där, de var jag, pappa, åsa, dante, farmor, håkan, faster, farbror, agneta och kusin! Haha, de var många de=P
Imorrn blir de fler, vi ska åka upp till åsas mormor som fyller 90 år och de kommer bli full lokal tydligen. Vi ska vara där mellan 12-16 eller de blir säkert till typ 17 eller 18! Efter det ska jag nog till min faster, vet inte än har inte bestämt mig än!

Jag saknar er, så jädra mycket!! Saknar inte mig själv, eller jo kanske lite... Men mest alle och steff! Fan vad jag saknar er<3
//J

Shopping!!

Heej!!
Idag gick jag upp jätte tidigt för att jag och mamma skulle gå på MQ-rean i Kista som började klockan åtta så det var bara att dra sig upp :) Det var ganska mycket folk redan när de öppnade men vi överlevde i alla fall och vi lyckades få med oss lite kläder hem så det var trevligt. Efter MQ blev det en macka på Wayne's medans vi väntade på att de andra butikerna skulle öppna. Sen kollade vi runt lite mest efter tofflor men det gick inte så bra så vi åkte hem. Resten av eftermiddagen tänker jag spendera på soffan, man blir trött av att gå på rea :) Ha det bra!!


//A

Lång dag!

Hellu!
Sitter just nu och är trött, riktigt trött. Kan säga att de inte är vanligt att jag är trött vid den här tiden, brukar känna mig trött fram mot två tiden=P
Men de är inte konstigt att jag är trött, har haft en lång dag. Men de har varit riktigt roligt i alla fall. De började med att pappa väckte mig "tidigt" och vi åkte upp till min faster. När vi kom dit gick vi ut och shoppa, jag fick med mig en bh, en kofta och armband hem. Sen gick vi tillbaka till min faster och kollade på film det blev New Moon=D Pappa såg ettan igår och ville verkligen se tvåan, så det blev så. Men det blev en väldigt höglujd konversation om man ska vara Team Jacob, Team Edward, Team Wolf pack och vem som är bäst för Bella. Hahaha, den pågick ända vägen hem. Sen hemma åt vi hemma gjord pizza, jag busade med lillebror och sen kollade vi på Harry potter och den flammande bägaren! Så nu sitter jag här och ska nog gå och lägga mig snart, vi ska iväg och fira min farmors man. Så vill gärna vara utvilad och snygg=D

Juste! Måste bara säga att jag ÄLSKAR reklamen för Bones på tv3, med den där låten och allt!=D Jag blir alldeles glad och kär när jag ser den! Men hittar den ingenstans på datan=(

För lite paul in tha movie!! Pappas favvis va Sam:O BLÄÄ!!! Han gillade oxå Rosalie, usch!!

T R Ö T T ! !

Shoo!!
Just nu känner jag mig väldigt slut för att idag åkte vi, några ifrån skolan, till bruket för att åka "pulka" eller  rättare sagt sopsäck. Det var väldigt kul för att det var ju ett tag sen sist. Det var väldigt kallt men det gjorde inget för att då gick vi in på fiket och mös med varm choklad, mumsigt!! Efter det blev det lite korvgrillning och det var väldigt skönt att få värma sig vid elden :) Efter det kom mamma och pappa och hämtade mig och så åkte vi till farmor och farfar och fikade. Jag somnade nästan för att det tar på krafterna att springa upp och ner i en pulkabacke men nu känner jag mig lite piggare i alla fall. När jag kom hem övade jag lite med min Babyliss iCurl. Jag är inget proffs än men när man lyckas tycker jag att det blir fett coolt ;) Ha det bra!!

Här är mina glammiga lockar, vad tycks?? :)

//Alexandra

God natt!!

Tänkte bara säga god natt=D Inte för att jag tror att så många är vakna nu när klockan är typ halv tre! Men god natt på er sötisar!

Suddig bild på S o S
//J

Hej då 2009, hej 2010

Hellu!
Hoppas alla har haft en/ett bra start på detta nya år! Själv hade jag ett riktigt bra avslut på 2009 och start på 2010. Jag var med min älskade bella, de ver riktigt kul:P Vi började med att prata lite, som man alltid gör. Sen blev de en tre rätters middag och sen tog vi en promenad för att vakna till lite. Men de blev för kallt så vi gick in och kollade på Hajar som hajar och fy fan vilken rolig film=D Men de blev mycket flum under och efter filmen vi var trötta!! Som fan=P Men vi hölls oss vakna till tolv slaget och skrek GOTT NYTT ÅR till dom som lyssna=D
Idag gick vi ut och fotta lite, prata lite mer och sen vid 16.00 drog jag hem.
Imorrn är de nog familjen som gäller, vi ska kanske upp till min faster över dan och bara mysa lite. Kommer säkert bli en smula shopping oxå!

Bella, Steff o Alle (Joppe)
//J

RSS 2.0