Gott nytt år!!

Hellu!!
Ja då var det snart slut på år 2009 så jag ville passa på att säga gott nytt år till alla!! Det här blir alltså mitt sista inlägg år 2009, det känns lite konstigt :) Men ett nytt år är lika med nya möjligheter så det ska nog bli ett bra år hoppas jag!! De senaste dagarna har jag inte gjort så mycket men jag har hunnit med kista ännu en gång och där såg vi Avatar. Den var grymt bra tycker jag men väldigt annorlunda men det var ju helt otroliga effekter. Ja så mycket annat har jag inte haft för mig. Vi hörs 2010. Gott nytt år!!  


//Alexandra

God morgon!

Hejsan svejsan!
Sitter just nu i sägen och gäspar typ hela tiden. Men jag kunde inte sova längre så jag gick upp istället, så jag är lite stolt över mig själv. Vaknade kl 10.00, men låg kvar i sängen och halv sov till typ halv haha.
Idag är de sista da på 2009, känns inte annorlunda eller nåt men men. Dagen/ mest kvällen och natten ska nog spenderas hos min kära vän bella.
Så snart ska jag nog dra mig ner för att äta frukost, sen försöka hitta nåt att klä på mig. Men bloggar kanske senare. PUSSAR

I'll be- Edwin McCain
//J

Victoria Secret Fashion Show 2009

Heej!!
Sitter då och kollar på victoria secret fashion show 2009 som ni kanska förstod=P Jag älskar att kolla på de de är så livfullt och roligt. För om man jämför med vissa andra mode shower är ju victoria secret fullt av färger, och modellerna ler och dansar osv. Som dom sa: Ingen modeshow kan mätas med victoria secret! Och jag håller med, inget kommer kunna slå det här!
Dessutom har ju dom här några av världens snyggaste kvinnor och modeller. Som typ Heidi Klum, Adriana Lima, Miranda Kerr, som jag personligen är SKIT snygg, sen har vi några svenskor med då och då som Mini Anden, Vendela Kirsebom och Caroline Winberg. Sen är de tusen andra med men orkar inte rabbla upp alla.
Men måste tillägga att jag diggar musiken dom har väldigt mycket, för de är typ en blanding mellan de bästa från 2009:P  Ska fortsätta kolla och se om jag hittar Miranda Kerr=D WOHO, HITTA HENNE=D

Update: Såg nyss Heidi Klum och fy fan vad snygg hon va på catwalken!! Kan inte fatta att hon nyss har fött ett barn! Hon va skit snygg! Nu vet jag inte vem som är snyggast, Heidi Kulm eller Miranda Kerr??  

!!!!!
//J

Äntligen shoppat!

Hellu!!
Sitter i sängen och är trött! Men också glad, för jag har fått shoppa=D Jag köpte några tröjor och ett par skor, men är ändå inte "klar" har lite kvar att köpa innan jag är helt nöjd. Sen så kommer jag säkert hitta annat att köpa så kan jag ju inte säga att jag kommer bli nöjd nån gång:P
Men ja, jag är nöjd för idag i alla fall. Men vet fortfarande inte vad jag ska ha på nyår. Men jag hittar nog nått att dra på mig. Ska vara med B så hon är van med min dåliga smak=P

Mina nya skor=D Som enligt karro: De är inte bara fina. de är HEEEEELIGA!!
//J

faboulastic!

shoooo! Igår var en otroligt rolig och fullspäckad dag..Det skulle ha varit en ppp-dag men julli o sav kunde inte pga. olika orsaker, det va tråkigt men vi, ja alltså de kavrstående medlemmarna av ppp: jag, k, b o alle, började dagen med lite rea-shopping, forstatte med en work-out och avslutatde dagen med movie at my place - kort sagt var dagen faboluastic :P  Älskar mina puffar super mycket! <3 Jag hoppas julia mår bättre idag och både hon o savven är otroligt saknade...

Idag har jag varit allmänt trött, usch!! Lyckades ändå åka till vällingby en snabbis, köpte ett par väldigt fina örhängen från topshop..tänkte ha dom till nyår :D



en bild från igår..haha!

//S

Ain't got the patience for the pain

Helloj!!
Ville bara slänga in ett snabbt inlägg! Kan säga att jag är hungrig och det är ett tecken på att jag börjar bli frisk=D För dom senaste dagarna har mat bara fått mig att vilja spy, inte kul. Men nu känner jag att jag vill äta och det är alltid bra. Men känner mig fortfarande "svag" och det är jobbigt att vara uppe och röra mig för mycket. Men jag känner att jag måste bli helt frisk nu, hatar att vara hemma. Är trött på mitt eget hem. Plus att jag saknar mina toppen vänner som jag inte har träffat på år känns de som.

Ska fortsätta kolla på tv, äta nåt kanske, sen så ska det nog bli en tidíg kväll idag. För de har varit lite sent dom senaste dagarna nu!

En som jag absolut INTE kan tröttna på! Älskar honom emornt
//J

Träningsverk

Shoo!!
Igår hade vi en toppen dag måste jag säga. Vi började med shopping och lunch i Kista. Sedan åkte vi vidare till bells träning och körde typ aerobics i 40 min. Det var skönt att röra sig lite men det var jobbigt också. Idag har jag inte mycket träningsverk men jag har lite tränigsverk i alla muskler som finns tror jag. Hur jag än rör mig gör det ont :) Men det är ju bra för då känns det att man har tränat.  Efter det blev det ica och så inhandlade vi massa onyttig och sedan åkte vi vidare hem till steff och såg på film och pratade, supermys!!

Idag har jag inte gjort så mycket men jag har pysslat lite med photoshop elements som jag fick i julklapp. Det är jätteroligt men det tar lite tid att lära sig. Idag har jag då lärt mig hur man får något att vara i färg och resten i svartvitt. Jag känner mig stolt!! Så det är vad jag har hållit på med idag :) 

Här är min första "testbild", kanske inte ser så svårt ut men det tog lite tid att göra. Det här är avancerade grejer, haha :)
  
//Alexandra

Leave me the ***k alone

Heeej!!
Hoppas alla har en bra måndag! Själv har jag en helt okej måndag, känns lite ensamt bara. Men men...
Idag har de inte hänt så mycket, var nere på ica med pappa o Dante förut. Kanske inte de smartaste, skulle nog ha varit hemma vilat lite mer. Men jag mår typ bra nu, är frisk skulle man kunna säga. Så jag är redo för nya tag och äventyr. Men de kommer väl inte att hända på ett tag, men på torsdag så blir de verkligen nya tag! Ska fira nyårsafton med min älskade=D

Juste, såg Ellen Degeneres för ett tag sen och de var när David Beckham var med. Och är inte han bara väldigt snygg?? De var han i alla fall där och på bilderna dom visa innan han kom:P
Men ska inte snacka om hans snygghet utan jag ska prata om hans barn! Hans söner är typ underbart söta, speciellt hans "mellan" son Romeo! Såååå SÖT asså, såg honom också på Ellen, men har alltid tyckt han e söt=P Vill så ha honom som lillebror, eller son:P

Inte den snyggaste/bästa bilden! Men han är så söt=D
//J

If you fall, dust it off, don't let up

Heej!!
Just nu sitter jag hemma och mår jätte dåligt! Inte bara för att jag är sjuk utan också för att jag inte får träffa mina P.P.P sötisar idag... Dom ska åka till kista och självklart kan jag inte följa med, de känns jätte jobbigt.
Det jobbigaste är att jag kommer säkert må bättre om nån timme och då är de försent!! De känns verkligen jobbigt att inte vara med mina vänner just nu, blir jätte ledsen i ögat. Får spendera hela dan hemma och senare får jag väl försöka komma ut för luft i alla fall.

Men vill säga att jag ÄLSKAR mina P.P.P och saknar dom jätte mycket. Men hoppas vi träffas snart älsklingar=D


SNÖ!! De är så härligt =D
//J

Ännu mera släkt...


Malin, min kusin, lånade min kamera lite idag. Det är jag på bilden och jag krossar skorpor :)  Häftig bild tycker jag!!

Hellu!!
Idag åkte jag med pappa till centrum, lite "efter jul" ärenden. Vi var inte där så länge men jag hann kolla av lite i nån affär i alla fall. Sen kom det mer släkt men denna gång från mammas sida. Vi åt rådjur och potatisgratäng låter lite läskigt men det var riktigt smarrigt faktiskt. Det har varit jätte trevligt och mycket skratt och prat!! Nån liten julklapp blev det också, super fina grejer :) Just nu känner jag mig helt slut för att jag gick upp tidigt i morse och det känns som om jag har hållt igång hela dan men det är roligt. Nu måste jag gå och ladda upp krafterna för att imorn bär det av till KISTA med mina favorit tjejer :) Det ska bli superkul att träffa alla och så är det ju rea också, kan det bli bättre!!! JAG LÄNGTAR!!!!

//Alexandra



SAMSUNG ST550 <3

Jag älskar min nya kamera!!





//S

Handing you a heart worth breaking

Hellu!!
Hoppas alla har haft en bra jul!! Min var helt okej, lite jobbig bara. Jag blev sjuk på julafton också, inte så jätte kul direkt!
Idag var jag och lämnade några julklappar hos mamma. Allt jag kan säga är att de var hur j***a jobbigt som helst! Blev hur utmattad som helst och höll på att svimma bara av att gå till bussen. Så att gå ut när man är sjuk, kanske inte är den bästa idén om vi säger så. Men jag klarade det helt okej och kom hem tillslut.
Vi hade några gäster här idag, var inte så trevlig. Åt med dom, sen gick jag upp och la mig.
Nu sitter jag och zappar mellan Narnia och Sagan om konugens återkomst, vet inte vilken jag vill se än. Har också tryckt i mig två mackor, blä!!
Imorrn bär de av till farmor och mer jul mat skullejag tro, men de ända jag vill ha är godis haha!

//J

little bit late...

men bättre sent än aldrig!

GOD JUL!                                                                       FELIZ NAVIDAD!

                     FRÖHLICHE WEIHNACHTEN!                                                               MERRY CHRISTMAS!


JOYEUX NOËL!                                                      BUON NATALE!          

                       

                        
                                   En dagen-efter-bild på vår julgran...no julklappar:(
 
Gårdagen var en mycket lyckad julafton, med många ofattbart underbara julklappar ( kan visa lite bilder nån annan gång) och självklart med den bästa familjen ever! Hoppas ni också har haft en bra julafton:)

Puss och kram /steffipeffi


GOD JUL!!!

Hellu!!
Ville bara säga god jul till alla julfirande där ute, lite sent kanske men det är ju typ fortfarande lite jul. Jag hade en jättebra julafton och fick superfina paket :) Släkten kom också och så åt vi julbord. Det är alltid trevligt att umgås med sina nära och kära!! Idag blir det bara slapp, det tar på krafterna att umgås med släkten men det är ju bara trevligt i alla fall :) Just nu saknar jag mina små pinglor, känns som evigheter sen vi sågs. Vi måste träffas jätte snart!!! Hoppas alla andra också har haft en toppen jul och fått många fina paket, GOD JUL!!!



//Alexandra

Tack sötisar!!

Hellu!!!
Tänkte slänga in ett snabbt inlägg innan jag myser ner mig i sängen, kollar på tv sen sover.
Idag har jag inte gjort så mycket, städat lite smått och sen har jag varit i läsar koma!! De var länge sen jag var i sån riktig läsar koma, men under nästan hel veckan har jag läst väldigt mycket mest idag. Men min bok är så bra att jag skulle kunna läsa den tusen gånger om:P

Sen vill jag säga ett STORT tack till kathrin o paulina som kom över med en liten julklapp, en gosedjurs.. häst(???) som luktade vanilj som fan!! Men jätte söt, ska hitta ett bra ställe där den kan sitta. Så varje gång jag ser den kommer jag tänka på er! Älskar er, tack så jätte mycket!! Och förlåt för i början, var jätte generad som ni kanske märkte=P 

Sen vill jag passa på att säga GOD JUL till alla söta människor!!! Hoppas ni får en bra jul och många presenter!
Puss på er läsare!! 

Fick den här saken och ett halsband!
//J

Sitter i mjukisar...

... och bloggar när jag egentligen borde stressa och klä på mig andra kläder nu! Jag, pappa och Dante ska åka och hämta åsa om typ 5-10 min! Sen ska vi iväg till min farbror och hans fru fär att fira dom, hans fru fyller typ år idag och han fyller år på julafton:P Idag har de inte hänt så mycket, varit mycket snack om snöbolls kriget bara. Carro tror att hon kan vinna över oss!! Hahaha, att hon ens försöker!
Har inte mycket mer att säga, måste dra nu! Pappa kommer bli sur!
Så många pussar från julliebulliepusspuss:D

JAG ÄLSKAR CONVERSE!!! :D:D
//J

KALLT !!


En liten kopp oboy skulle ju inte sitta helt fel :)

Hellu alla frusna människor!!
Idag började min "morgon" med lite frukost till Paradise hotel. Det är faktiskt bra och roligt för att alla som är med är så seriösa och snackar taktik som om det var på liv och död :) Jag typ bombar mig själv med Paradise hotel för att jag måste ju komma i kappa mina vänner men snart så. Nog om paradiset jag har faktiskt varit ute lite också, en liten prommis. Det blev dock inte så långt eftersom jag var tvungen att halvspringa hem och amputera bort tårna men annars var det mysigt. Kameran var ju såklart med så jag hoppas att det blev nån lite fin vinterbild. Men det var i alla fall skönt att komma ut lite i den friska vinterluften, man känner sig fräsch på nått sätt.

Mamma har kommit på att jag måste hjälpa till hemma så nu måste jag städa lilla toaletten, jag har ingen kommentar på det. Sen blir det nog mer paradise hotel och sedan ska jag och pappa åka och köpa gran så ikväll är det väl klä granen som gäller. Mysigt :)

//A

snöbollskrig på G!

shululu!
Igår kändes det som att jag blev sjuk på nytt, suck! Idag mår jag i och för sig bättre, tråkigt bara att förskylningen ska komma tillbaka då man trott att den försvunnit. Just nu har jag en konstant täppa i näsan, jag lever typ på alvedon o nässprej..måste bli frisk till julafton! Det blir jag nog, förhoppningsvis..
Har precis haft värsta konversationen om snöbollskrig o grejer..man blir nästan lite taggad när man ser all snö ute, hehe! Plus att jag vill mula Carro som bara den, för alla gånger hon har sjungt alla som inte dansar är våldtäcksmän..payback is a bitch! Haha, en viss andel procent av det jag nyss sa va på skoj..så att ni vet :)


Såna ska vårt lag använda, ellerhur julia? hehe..

//S


I need a friend to talk me down

Hellu folket!!!
Just nu sitter jag i sängen o lyssnar på P!nk och Taylor Swift. Riktigt bra musik just nu, gillar texten och meningen med låterna.
Aja, nog om det. Om 3 dagar är det julafton och jag är typ sjuk!! Så jävla typiskt, de kommer suga om jag är sjuk på julafton. Men jag hoppas jag blir frisk snart, vi har typ tusen grejer kvar att göra. Men täker inte låta nåt stoppa mig, jag sak vara med och göra saker.
Nu ska jag gå ner o se om pappa är vaken. Han gick o la sig igen efter att Dante somnade om, man blir trött när man går upp mellan 5-6 varje dag! Om han är det ska vi slå in lite julklappar och så=P
Hörs senare!
 
Dom två skivorna som spelas just nu!
//J


Jag har gömt mina känslor så gott det går....

...men när du tittar på mig ibland så river du muren som jag byggt upp

Hellu!!
Sitter framför datan o kollar bilder:P Idag har jag inte gjort så mycket, varit ute och så. Ska nog dra ut snart igen men får se om jag orkar. Känner inte för det just nu direkt, men får se.
Fattar ni att de bara är 4 dagar kvar till julafton!! De e helt sjukt tycker jag, men de ska också blir riktigt kul! I alla fall om snön stannar kvar. På jullovet ska jag träffa mina snyggnignar så mycket som möljigt (Carro fattar iaf) sen ska jag också umgås med mina loved ones! Alltså mina vänner=D
Nu ska jag nog lägga mig i sägen o jul deppa eller fixa bilder i photascape=D

En riktig vintrig bild=D
//J

Sommar


//A

Home!

Heej<3
Dagen började med ett tidigt gym pass i simhallen med bellson, vilket var super najs! Vi tränade i en och en halv timme, awsome:)
Därefter åkte jag hem duschade, mötte upp alle i jakan och sedan åkte vi till kista. Ett tag pratade vi i non-stop och det var liksom bara en dag sen vi träffades. Sjukt att det finns så mycket att prata om, hehe. Vi skrattade också en hel del..haha!! Har tyvärr ingen bild från dagen..så det får bli en bild som beskriver vädret:


Myysigt!!

//S


BIO

Hello!!
Idag ska jag och Steff gå på bio, det blir New moon. Det ska bli jätte kul och det är perfekt väder för en bio tycker jag, kallt och snöigt. Jag tycker att det är jätte härligt med all snö nu känns det verkligen juligt ute!! Mormor har precis varit här på lite jul lunch och så har vi bytt julklappar, spännande. Nu ska jag gå brodera lite tror jag, ha det bra <33



//A

Idol live i globen!

Hellu<3
Har inte bloggat så mycket på sistone och det ber jag om ursäkt för, med tanke på att jag struntat i det helt och hållet men nu ska det bli ändringar minsann! Tänkte börja med att berätta om förra fredagen - Idol fialen i globen. Lite sent nu kanske, men har några fina bilder att visa och lite kul att berätta plus, bättre sent än aldrig ellerhur ?!

Jag var där med mina syskon och pappa, just like old times :) Vi hade det riktigt nice och stämningen i globen var obeskrivligt skön. Äh, ni får massa bilder som beskriver kvällen istället..




EERIIKK!



//Steffipeffi <3


Jullov



Heej!!
Idag var det julavslutning i skolan alltså körde vi vår lilla dans och det gick jättebra. Publiken älskade oss!! Det var grymt roligt men det tog slut så fort. Nu längtar jag efter att få se bilder som jag hoppas att någon tog. Efter avslutningen blev det lite julklapps shopping i centrum med sannawi och steff. Det var mysigt och bra för att nu är jag klar med alla klappar. När mamma kom hem fick jag en liten avslutningspresent och det va den superfina lilla kameran från cocoo.se. Den är såå fiin! NU ÄR DET JULLOV!!! 

//A

PPP goes christmas!!!!

Hellu!!!
Som Julls skrev hade vi en myseftermiddag i stan igår. Det var så grymt mysigt och som vanligt jätteroligt!!! Vi åt och drack gott (cola haha) och lite shopping blev det också, jag till exempel hittade en julklapp det var trevligt =) Idag har det varit en väldigt slapp dag men också rolig och ute ligger snön tjock, supermysigt tycker jag men kallt!!! Idag har vi övat på vår lilla show som vi kommer att uppträda med imorn på julavslutningen, det kommer att bli grymt!!! Sen var det träning det var rätt så kul. Nu längtar jag till JUL!!! (haha, lite rim) Kram o puss!!

En riktigt julig bild från igår med mina små sötisar <333
 

//A

STAN!!

Hellu kära läsare!! Har inte bloggat på länge, men nu är jag här igen! Den här dagen började lite dåligt, var på lite dåligt humör känns de som! Men på eftermiddan blev de bättre och på idrotten var de verkligen kul. Vi körde Harry Potter, var som sagt riktigt kul. Men fattar typ fortfarande inte hur man kör, men jag var med och kastade lite bollar här och var!
Efter skoldagen drog jag, Savven, Steff, Karro och Alle in till stan. Vi var överallt känns det som, men det var riktigt kul och mysigt=D Sen fick vi skjus hem av karros pappa då det pumpades mycket bra musik. Nu är jag jätte trött men glad över att pappa låg o sov när jag kom hem. Han kommer vara sur på mig imorrn men bryr mig inte........

Julia är sötast står de och de stämmer till 100% =D
PUSS
///J

I can transform ya..

Kisses

//steffipeffi


Natten går tunga fjät...

Shoo!! Idag är det tredje advent och Lucia. Alltid mysigt med advent tycker jag när man får tända ett till ljus och se hur nära det är till jul. Nu är det verkligen inte långt kvar, december har gått jätte fort tycker jag men det är ju bara skönt!! Nu är det Luciafika som gäller med lussebullar, glögg och julmusik så ha en bra lucia!! <33

//A

Myskväll

Shoo!!
Idag har jag varit i centrum för att pappa skulle shoppa lite klappisar. Jag inhandlade lite mumsigt till kvällen då jag ska träffa mina älsklingstjejer!! Vi ska ha en riktigt myskväll kommer att bli super tror jag =) Synd bara att Karro inte kunde men hon har det nog bra i alla fall eftersom hon är i Italien men vi kommer nog att ha en superbra kväll ändå och äta mycket gott ska vi göra också =) Ja det blir min kväll det, pussar <333

Mina supersnygga små pinglor!! Älskar er <33
 
//A

Ingen pepparkaka

Hellu!!
Idag startade dagen med ett Luciatåg, det var ju verkligen jättebra. Det var miniorerna som vanligt och jag måste säga att de inte riktigt lyckades så bra. Sen var det matteprov så nu är vi typ klara med allt som ska lämmnas in och alla prov, känns superbra!! Lunchen var också lite eller ganska mycket julinspirerad. Det var risgrynsgröt, macka och clementin men ingen pepparkaka. Jag har gått på samma skola i typ nio år och varje år har vi alltid fått en pepparkaka på lucia eller när vi "firar" lucia men inte detta år. Det blev säkert för dyrt det skulle inte förvåna mig men jag tycker att det är dåligt!! Nej inget mera gnäll dagen har varit ganska rolig och bra i alla fall.

Ikväll blir det Idol. Det är ju final så man måste ju bara kolla!! Jag håller på Calle bara så att alla vet det. Ska bli jätte spännande att se vem som vinner tycker jag!! Tills dess är det bara slappning i soffan som gäller. Ha det bra!! 

Lite färg!!

//A

I wish you knew how I feel about you...

Helloj! Sitter framför stora datan just nu, för jag har kollat lite bilder! Tönt som jag är har jag gråtit och skrattat, men men...
Idag hade vi ea och svenska, på ean blev de franska, svenska och matte. På svenskan gjorde jag klart den andra novellen och började på den tredje. Den är jävligt svårt ska jag säga, det är så mycket att göra. Man måste tänka så mycket!
Imorrn är de lucia firande i skolan och efter det matte prov, är inte redo men får försöka i alla fall. Ska plugga strax så de blir nog bra. Imorrn ska jag också dra in till stan med mams för att kolla på julklappar osv.
Nej, ska börja plugga matte nu! Bllloggar kanske senare, puuuussss på alla!
Juste, skrev världens bästa komentar till ****** idag för månadens elev! Så jag hoppas den vinner=D

En lite "julig" bild, tagen av mig=D
//J

I like boys and that is that!

Känner mig inte på så jätte bra blogg humör, men gör de ändå! Skolan var bra, salsa -som jag ägde på och fotboll -som vanligt! Efter de hoppade jag in i bilen och jag åkte till öppet hus på Mediagymnasiet och jag är KÄR!!! Sen en bil tur genom stan, lööv it!! Speciellt på kvällen!! Hemma och slängde jag iväg ett ganska långt mess till karamllen och fick ett ännu längre tillbaka och de fick mig att gråta=O Älskar dig sötaste! Sen allt de jag sa i messet och tack för allt de du sa<3
Just nu sitter jag här kan knappt prata ller jag kan men de gör så jävla ont om jag gör det!! Aja, ska gotta mig i mer Lady Gaga låtar=P

GRYMT BRA LÅT!! Lady Gaga- Boys, boys, boys! Om ni inte hört den, kom ihåg vart ni hörde den först- HÄR!!
//J

"Men så obarmhärtigt är livet mot den som dödat ett barn att allting efterår är försent"

Heej!<3
Idag var jag i skolan från kl.9-15..som vanligt alltså. Det var en skön dag, franska och ea hade jag. På franskan jobbade jag på som vanligt och hade allmänt roligt och på ea-passet arbetade jag med svenska. Vi ska läsa noveller och sedan svara på frågor relaterade till novellen. Idag höll jag på med novellen Att döda ett barn och det är där citat jag skrivit som rubrik kommer ifrån. Den novellen är riktigt bra!
Jag skulle egentligen varit och tränat nu men jag är förskyld så jag skippade dagens träningspass, men imorrn kan jag förhopppningsvis gå och gymma med mina vänner..hoppas,hoppas,hoppas!

På fredag ska jag på idol-finalen i globen!! Det ska bli så kul:) *LÄNGTAR*
Snart är det jullov, wohoo!! På julavslutningen ska niorna uppträda, eller i alla fall dem roliga niorna. Vi kommer sopa golvet med alla andra som ska uppträda, vår dans äger! HAHA!<3



Sommar vibbar..så såg jag ut på min födelsedag! (åå, kolla mitt långa hår)
//S

Mååndag

Tjenare bloggen!!
Idag var det so-prov kändes rätt så bra men man vet ju aldrig. Sen var det tråkengelska, hela passet gick väldigt segt!! Sen när jag kom hem var jag supertrött och kan ha slumrat till lite på soffan men sedan var det spanskaplugg som gällde, prov imorn. Jag har precis avnjutit en god majsplättsmiddag. OMG vad gott det är jag svimmar nästan bara jag tänker på det men nu är jag proppmätt, kanske är ända nackdelen med majsplättar att man blir för mätt. Aja det är som det är. Nu har jag inte tid med detta för att the english väntar, massa pussar!! (Speciellt till Bells som är sjuuk, kärlek till dig!!)

En liten bild från mig!!

//A

någon dag...

Jag tänker på dig ständigt.
Varje dag ser jag dig på avstånd.
En dag kommer jag att gå fram och prata med dig.
Det blir inte idag.


Jag ler, men mitt hjärta går i tusen bitar...

HEEJ!!
Sitter här o pluggar lite!! Försöker få tag på Kathrin den lilla tönten=P Jag pratade med i henne telefon för ett tag sen men sen skulle jag vara med familjen och nu när jag messar svarar hon inte! SVARA MIG DIN LILLA TÖNT!! Det är väldigt dåligt, för vi har typ en hel del att prata om. Eller jag har de i alla fall! Ne, men jag låter henne prata också. Men det kan bli lite off mellan oss där ibland för vi sitter båda o messar samtidigt. Men det är alltid bra att veta att hon bara ett telofon samtal bort eller en kvarts promenad bort=P De ska du veta kathrin: Vad som helst, är som helst. Ring eller kom hit!
Ska försöka få tag på henne nu så hare bra=P

It`s gonna hurt this time...
//J

Andra advent!

Hejhej!<3
Orkar egentligen inte skriva något men tänker ändå blogga åtminstonde ett inlägg den här helgen..oj, vad entusiastisk det där lät!! Nej, men det är såklart jätte kul att blogga!!! :) Det blev en lång natt igår och en tidig morgon idag..ja, ni kan nog själva räkna ut vad det resulterar i..TRÖTTHET!!
Är också lite småförskyld vilket bara förvärrar situationen..
Ska nog ta och slagga framför tv:n ett tag..det var en bra idé!
tjululu så länge :)



Peace out!

//S


Estoy estudiando

Hola bloggen!!
Ja som ni ser så är jag lite spanskinspirerad denna trevliga söndagseftermiddag. Estoy estudiando betyder alltså jag sitter och pluggar om jag har fattat det rätt och det är precis vad jag gör. Pulggsöndag kan man säga, har so att göra, spanska och engelska. Så jag bara sitter och pluggar har gjort det typ hela dan. Pluggandet varvar jag också med lite brodering till slöjden. Men nog om plugg. Igår åkte vi till Kista och kollade in den nya delen, väldigt coolt tycker jag och det har blivit jätte fint. Jag fick med mig lite onödigt hem också men jag kunde inte motstå men också en julklapp så det var bra. Sen var det biodags. Luftslottet som sprängdes. En mycket bra film måste jag säga! Lite lång kanske men det var så mycket information som skulle med så jag förstår att den var lång men den var helt klart värd att se. Det var/är min helg det nu väntar ännu mer plugg, ha det bra!!



//A


And I don't want to lose him...

Heej!!
Sitter o kollar på "Robinson" roligare än så har jag inte=P Idag har jag inte gjort så mycket, kollat igenom gymnasium och typ varit med pappa. Imorrn ska jag dra på julmarknad- inte kul! Det blir också en hel del plugg imorrn, so prov på måndag och matte prov på fredag. I matten ligger jag ganska bra till i, men i so:n går de inte så bra! Jahapp, har inte mycket mer att säga så ha en bra lördag!!
 
//J


Varför är sommaren så kort??

HEEJ!
Jag har suttit ett tag framför photoscape och fixat bilder. Jag har också kollat igenom bilder jag ska framkalla och bilder jag tagit.
Jag har då insett att jag saknar sommaren som fan!! Jag sakar att vara i viksjö med bästaste bella, åka o bada med alle o steff! Jag saknar värmen från solen och mina vänner (som ger mig värme även nu, men de är annorlunda på sommaren) Jag saknar att kunna gå ut i shorts o linne, bli brun, vara på landet, åka och bada. Visst, vintern är okej. Men inget slår sommaren! Eller vad tycker ni??
Jag tänkte lägga ut några bilder som är härligt somriga=D





//J

Frisk

Hellu bloggen!!
Jag ber om ursäkt för dålig uppdatering från min sida den senaste veckan men jag har varit sjuk så jag har inte haft lust eller ork att blogga men nu är jag tillbaks. Ja det har alltså varit en rätt pissig tid den senaste veckan har haft grymt ont i halsen och feber och allt möjligt så jag har varit hemma från skolan i tre dagar, så nu är jag utvilad och frisk!! Idag var jag alltså i skolan och det kändes skönt att träffa alla igen, har varit tråkigt att bara vara hemma. Nu har jag inget mer att säga men jag undrar vad som kommer att hända på facebook eftersom jag inte har varit inne på typ 7 dagar. Den där som visar alla händelser måste ju ha sprängts, aja det finns bara ett sätt att ta reda på det, mot facebook!! Ha det bra, pussar <33

Lite mysiga människor =)

//A

 

Tränade med min PT idag!

Japp, ni "hörde" rätt..Kissie är inte den enda som har en personligtränare för det har faktiskt jag med. Hon heter Izabella Kopéc..och är den bästa pt:n ever!!! Idag efter skolan gick jag, julia och bella och gymmade, jag säger bara damn vad vi var duktiga. Det var faktiskt riktigt kul och vi ska försöka fortsätta gymma en gång i veckan..Tack bella för din underbra coaching!<3
Vi tränade i ungefär 1.5h och vi gjorde allt ifrån cross-training, gå på gåband, lyfta tyngder på olika sätt, träna ryggen och benen, både insidan och utsidan (tror jag att det var) så vi var riktigt effektiva. Juste, jag och julia lekte gravid kvinna som skulle föda och barnmorska vid ben övningarna, haha! vi kom fram till, eller i alla fall jag, att jag aldrig vill föda barn! Skit, vad ont det måste göra..usch!

Dagens citat: "jag svettas på ställen ingen annan gör" - citerat av bella
(hahaha)



Har inget med inlägget att göra, men den här tiden av mitt liv(konfa-tiden) var riktigt rolig!! Detta är vårt konfa-spex-foto!
 

I wanna go back to being happy...‏


Why is all this so confusing, complicating and consuming
Why did all this made me angry
I want to go back to being happy
I thought you said it was easy,
listening to your heart
I thought you said I'd be ok
So why am I breaking apart?
//J

Akrylnaglar!

Heej!<3
Min skoldag har varit mega bra. Den innehöll lunch på det nya café i centrum med Savannah och Karro, flams på franksa passet, lite matte räkning och till sist strålande resultat i SO. Vi fick nämligen tillbaka våra so-projekt och jag fick mvg!! *GLAD*

Vet ni vad, jag är jätte sugen på att göra akrylnaglar. Ska fråga mamma om jag får göra det till jul och nyår..
jag vill, jag vill, jag vill!!

Nu ska jag plugga engelska, sen so..sedan blir det är det DH - Desperate Houswives !



//S





RSS 2.0