Och nu ringer min mobil...

Tjenare tjenare!
Idag är det måndag, kanske inte den bästa dan på hela veckan men just idag har det varit en strålande måndag. Gjorde inte så mycket i skolan, alle har redan brättat vad vi gjorde. Men det var en sak som hände idag på våran återsamling, det var verkligen pinsamt. Klockan var typ en minut i tre och vi slutar tre. Då sägar jag att vi borde få sluta nu efter som att vår ansvarspedagog sa till sin man att hon slutade on fem min och då var klockan sex i. Mitt i den meningen avbryter jag mig och säger: Och nu ringer min mobil och det gör den. Så där står jag med allas blickar mot mig och min dead by april ringsingnal spelas. Alla börjar ju grava och Maria (ansvarspedagog) säger men Julia!! Så nu är saken att vi inte får ha mobilen på i skolan eller inte ljudet på i alla fall. Så det var typ hur pinsamt som helst!!! 
Aja, pappa ringde sen igen typ två minuter senare och då har vi slutat=P Efter skolan åkta jag ner till centrum med pappa, Åsa och Dante. Åsa skulle klippa sig så det blir bara jag och pappa som gick runt och köpter grejer. Idag hade jag också värsta inflytandet på pappa fick jätte mycket grejer som jag ville ha. eller inte kläder men jag fick osten jag ville ha, typ dyraste plåstrerna, glassen, middan och ett par skor!!!! Det är inte vilka sok som helst utan världen snyggaste=P
Bilder kommer sen...

(Tänkte lägga upp andra bilder här, men min data är sämst så det funkar inte!
//J


HUVUDVÄRK!

Hej! Ja, A har nog berättat det mesta om skoldagen därför skippar jag att skriva om den, lite tråkigt med upprepning liksom hehe. Efter skolan så åkte jag raka vägem hem, skyndade mig för jag ville hinna se den sista halvtimmen av Tyra Banks show. Efter det har jag inte gjort så mycket, fast det har ju bara gått en timme sedan det var slut :). Innan jag avslutar detta inlägg vill jag bara tillägga att jag har världens huvudvärk! På vägen hem funderade jag på varför jag alltid har sådan hemsk huvudvärk varje dag efter skolan. Jag kom fram till att det kanske beror på att jag pratar så mycket. Ni kanske undrar; hur hänger det ihop, jo nu ska jag berätta; jag pratar så pass mycket att jag inte hinner andas in syre och jag får därför syrebrist vilket i sin tur leder att min hjärna inte får syre och utan syre fungerar ju inget i våra kroppar. Då när jag försöker tänka på vad jag ska prata om överanstränger jag min hjärna och får huvudvärk. Det som också stödjer mitt resonemang är att det inte är först än jag har slutat prata som jag märker att jag har hvudvärk, så det kan faktiskt stämma. På tal om huvudvärk, jag ska nog gå och ta en huvudvärkstablett :)
Hejdå! <3


//S


Måndag igen

Heej!!
Idag har vi haft projektuppstart och det känns lite oklart måste jag säga. Det verkar lite rörigt. Vi har också jobbat matte, det gick rätt så bra. Under lunchen var vi i centrum. Det var trevligt vi kollade runt lite i olika affärer och så. Vi gick in på biblioteket och kollade på några bilder som någon hade tagit. Det var typ om djurens rätt och så det var lite läskigt. Men i alla fall denna trevliga måndagseftermiddag tänkte jag lägga in ett litet Youtube klipp (om jag fattar hur man gör). Det är lite rolig tycker jag hoppas ni också tycker det =) Ha det bra så länge!!




//A


Trött!

Hej allihopa!!
Jag måste säga att jag är rätt trött efter att ha dygnat. Eftersom återträffen inte ens var i ett dygn vill man ju ta vara på all tid som går. Då kan man ju inte bara gå och lägga sig för att man är trött. Så vi höll ut, men jag måste erkänna att jag slumrade nog till där någon gång mot fem på morgonen. Men i alla fall så tycker jag att det var en bra återträff men det var många som inte kom och det var synd. Jag ville till exempel träffa de som vi delade stuga med men de kom inte så det var lite tråkigt. Bortsett från det så har det har bara varit allmänt roligt och mysigt =)





Här är en bild på alla Järfällatjejer från lägret på Gotland!! <33

//A


Älvsjö!!!

Tjeenare!!
Fredag idag, skönt. Gjorde typ inte så mycket i skolan slappade lite, skönt=) Okej, så idag drar jag iväg på konfa återträff i Älvsjö. Fattar inte varför jag sitter och bloggar när jag borde äta=P Men men, det kommer bli kul. Synd att Steff inte kunde komma med men jag och alle ska försöka ha kul utan henne. Typ det som händer.. Kommer nog inte mer inlägg idag, blir imorrn istället=P Ska klä på mig och äta nu!!

Från konfa lägret på Gotland!
//J

Återträff!!

Tjenare!!
Idag känns det som om det inte har hänt nånting. Dagen har varit rätt seg. Men ikväll blir det ändring på det för att då ska vi nämligen till Älvsjö och ha konfa återträrff!! Det ser jag fram emot, det kan nog bli kul. Ja så ser denna kväll ut och det är övernattning så det blir nog inga fler inlägg idag men kanske imorn =) Nu måste jag nog gå och packa och kanske äta nått men puss på er så länge =)

   

Två fina mobilbilder =) En där Julls har parkerat sig på en handikapp parkering och sen den bästa hållplats som finns!!

//A

"Det är Blondinbella!"

Hellu!!
Som Steff skrev tidigare så var vi på museéum idag. Påväg hem, på tunnelbanan, såg vi Blondinbella. Lite coolt tycker jag! Jag var bara tvungen att skriva det. Jag älskar att se kändisar i stan det är bara så coolt på nått sett =) Men i alla fall det var en rolig dag när vi var klara på museét och det blev vi väldigt snabbt. Då satt vi och åt matsäck och mös i solen det var trevligt =) Sedan var det badminton så nu är mina lår döda. Vi fick göra massa upphopp, jobbigt!! Ja det var min dag lite kortfattat. Hej då!!


(Blondinbella)

//A

SÅLD!

Hellu! Idag är en riktigt bra dag för min del. I skolan, eller vi var ju inte riktigt i skolan,  åkte alla nior och några åttor till ett museéum. Det kanske inte var det roligaste men det gick bra, blev lite seg på slutet bara. Efter en lång dag på vandrande fot gick jag, Julia, Bella, Karro och Sav till centrum. Där gick vi runt och kollade i olika affärer, det var faktiskt mycket trevligt! Just ja, mina två vänner (Karro och Sav) ska gifta sig! De har bestämt datum och allt! Jag längtar till den 10/10-09 för då smäller det, wohoo!!
Idag såldes även min gamla jacka till en dam i göteborg :)


Bilden har inget med inlägget att göra, men kolla så söt bebis!

//S

True Blood!

Dax för serien True Blood, ska se om det är nåt att kolla på=) Hoppas den är bra, alla som har sett den säger den är toppen. Börjar nu...
Puss och godnatt
//J

Godnatt!!

Tjenare
Jag måste bara skriva ett litet inlägg till så att jag kan lägga ut sötaste bilden på Julls!! Så jag ska väl bara säga godnatt då och här kommer sötis bilden. Jag tyckte att det var lite kul att lägga till fjärilar i hennes hår(men de syns inte så bra).Lite gulligt tycker jag att det blev i alla fall =) Förutom det är den inte redigerad.


 

Tagen av: Mig På bilden: Julia

//A

Aa, men durå!!

Tjenare!
Sitter här och surar. Skulle ju ha stekt pannkakor just nu, men vi ha inga ägg!!! Fett sämst men så är det. Jag får äta torra mackor istället=(
Aja, idag var det en bra dag med mycket skratt och "Aaa, men durå!!" volym på rösten=P Haha, det var hur kul som helst. Sen så försökte jag sälja bella och savannah men det gick inte så bra..
Är också lite förvirrad angående konfalägret, jag fattar typ ingenting. Men det kan väl bli kul, så läge jag får köpa godis klarar jag mig.

Jag och Steff är trötta i Paris<3

"Dude, quit blushing...that's lame."

Hellu allihopa!!
Idag när jag gick hem regnade det så när jag kom hem mös jag ner mig i soffan med en kopp varmchoklad och kollade på "She's the man". En mycket bra film!!! Den är super rolig =) Minerna är lite överdrivna ibland men den är ändå väldigt rolig!! Rubriken är ju såklart ett citat ifrån filmen, "Dude, quit blushing...that's lame.". Mitt favorit citat =) Annars har dagen varit bra tycker jag. Vi har skrattat väldigt mycket och det är ju bra =) Men jag har jobbat lite också, matte och engelska fick det bli idag. Engelskan var rätt svår men jag får ta slå upp lite ord sen så kanske det går lättare.            man2.jpg She's the Man image by ellietoeface
Kramar från A

SKADAD!

Hej! Jag säger bara, stackars mig! Idag när jag skulle öppna en konservburk så skar jag mig!! Såret var rätt så djupt och det var ganska vidrigt att titta på. Mamma och pappa blev såklart jätte oroliga så vi(dem) bestämde att vi skulle åka in till akuten. Väl framme börjar sjuksköterskan och läkaren att titta på såret. Jag trodde faktiskt inte att det var så allvarligt tills jag hörde dem diskutera om de skulle limma eller sy såret. Jag tänkte tyst för mig själv; snälla limma! Men så blev det inte. Jag blev riktigt nervös, jag har aldrig varit med om något sådant förut. Läkaren gav mig såklart bedövning men man kände hur tråden åkte igenom huden, riktigt obehaglig känsla måste jag säga. Jag fattar inte hur allt hände. Det gick så snabbt! Nu känns allt bra men jag får inte träna, suck..Jag som precis börjat träna igen. Lite surt....Hoppas ni tyckte synd om mig nu, för lite empati förtjänar jag faktiskt, hehe :P
Ska kolla på "so you think you can dance nu". Bye!


Kiss<3

//S

"Men min kärlek till Djurgår'n består"

Halli hallå allihopa!
Sitter framför datan och lyssnar på djugård låtar=) Jag vet att det egentligen är dumt eftersom de är hur dåliga som helst. Men när jag lyssnade på den första låten så gick den mig att inse att jag inte ska konvertera från djugården till nåt annat lag. Det kommer gå åt skogen den här gången men de kommer nog tillbaka och är bättre än nånsin... Eller inte, men drömma går ju=)
Jahapp, vad har man gjort idag då? Inte mycket gått i skolan som vanligt, jobbade på bra=) När jag kom hem var jag med pappa och lillebror, roligt värre. Efter middan passade jag lillabror igen, för pappa skulle fixa nåt i köket och åsa pratade i telefon. Och jag kan ju säga att det är ju inte lätt att passa den lillskiten, han har hur mycket energi som helst kryper runt överallt och så måste man bära honom ibland, han väger ju typ 10 kilo. Så när man har lyft upp och ner honom ett par gånger har man väldigt ont i armarna. Men men, han är så söt så det gör inget.  

Appropå humlor mitt kontokort och ID kort är borta=( Inte bra, letade efter dem igår men hittade de inte. Jag måste seriöst hitta dem så snart som möjligt, kommer inte klara mig annars. Höll på att få panik när Tobbe hade låst in mina kort i ett rum i kyrkan och han hade ingen nyckel. Usch, hemska minnen.  
Sorry för ett långt inlägg=( Vet att ingen orkar läsa nu...

Hoppa till 1:20, det innan suger=P
//J

Tisdagskväll

Hellu!!
Har precis kommit hem ifrån träningen, badminton alltså om det var nån som undrade =) Det var kul tycker jag för det var så länge sen jag spelade. Nu ska jag äta lite och sen hoppa in i duschen. Ha det bra så länge!! <33

Här kommer en lite gullig bild på mig, Julls och Savannah!! (Den har inte så mycket med dagen att göra men jag hittade ingen annan) <33




//A

Girl Power!

Helluuuu! Hur står det till? Idag har jag haft skola från kl.08.30-15.00, ganska lam dag måste jag säga. Just nu sitter jag i vardagsrummet och bloggar. Har nämligen en mini-pc! Alla som har en mini-pc är nått...hehe kidding. BTW big time, jag har köpt ett nytt paraply!!!!! Gud, så vacker. Den består av alla möjliga färger, cerisrosa, skrikröd och den finaste färgen av dom alla; BRUN. Tänker er alla dessa färger på ett och samma paraply, fy vad fint asså. Jag får rysningar bara jag tänker på det. Hehe, nä jag skoja bara...det e faktiskt bara svart. Känner mig som en riktig storskämtare, hahaha.
Byeee!

GIRL POWER!

//S

Mariekex!

Hellu allihopa!!
Sitter här och äter lite mariekex väldigt gott måste jag säga. Idag var en rätt tråkig dag i skolan vi har inte gjort så jätte myckert men mer än förra veckan. Jag vet inte om jag har så mycket mer att skriva men jag tänkte lägga in en bild i alla fall.



 
Bilden är tagen av S och lite photoscapead av mig, den blev rätt cool tycker jag (jag är på bilden)

//A

"when love takes over.."

Hejhej! Sitter instängd på mitt rum med musik pumpandes på högsta volym. Just nu är nog "when love takes over" hetast på min topplista :P I love it! Idag åkte jag, mamma och min syster till kista. Vi kollade runt i affärer och jag lyckades få med mig hem ett par super snygga jeans och en as fräck ring(se bilder nedan). Imorgon är det skola igen, jippie! Nä, men det ska bli kul, hehe.
TTYL <3
  
(Ni får ursäkta den usla bildkvaliten)

//S


Väntar på duschen

Heej!!
Ville bara slänga in ett snabbt inlägg medans jag väntar på att duschen ska bli ledig! Jag vill bara säga att jag är typ hur lycklig som helst just nu okej, inte lycklig utan mest över glad! Idag så var jag och mamma uppe på vinden och där hittade jag hur mycklet gamla video filmer som helst. Jag kollade igenom dem och hittade två fimlen jag älskade när jag var "liten" det är 'Mirakel smurfen' och 'Jorden runt med Timon & Pumba'. Det är helt seriöst bland dem gulligaste filmer jag har sett, jag blir så glad när jag kollar på dem. Påminner mig om när jag var liten och man trodde man kunde göra allt! Så i kväll blir det antingen smurfarna eller Timon och Pumba. Super kul=D
Måste bara säga att jag så en så j***a bra film igår, den gröna milen heter den, den var magisk. Jag tror aldrig att jag har gråtit så mycket, när jag har kollat på en film förut. Den var bara helt... Även fast jag missade början var den toppen bra och hemsk som f-n! Så det var den jag och mamma kollade på igår, sen gick jag och la mig, fortfarande med tårar i ögonen. För jag fattade inte slutet så jag började tänka på de andra i filmen och började gråta igen. =P
Yes, duschen ledig nu! Caio!

Fransk IKEA reklam<3
//J

  

And it's killing me

Tjenare!
Idag har inte varit den bästa dagen om jag säger så. Okej, det var trevligt att min mormor kom hit och sa hej då. Men jag ville verkligen träffa bella, jag behövde henne idag. Jag behövde att prata av mig en hel del, allt känns så konstigt. Men nu fick jag inte prata av mig och det kommer inte att bli lätt senare att prata av mig, men jag får se när jag får tid för det. Nästa vecka är det skola som gäller igen, då börjar vi med ämnerna. Där är vi typ upp delade i grupper, jag tror att det kommer bli S4-S6 eller S7 och sen S1-S3. Sen vet jag inte om det kommer bli S4-S5 och sen S6 & S7 men får se på måndag. Fast jag tror inte att bara kommer bli S4 och S5, vi blir för några. Aja, ser lite fram emot skolan. Kunna fokusera på nåt annat ett tag slippa ha massa saker i huvudet hela tiden, fast ibland är det ju bara värre där. Men jag har mina vänner nära mig och utan dem skulle jag inte äns klara att gå upp ur sängen. Aja, jag får prata av med bella nån annan dag. Hoppas snart. Sen måste jag säga att jag har fallit för Emma Watson! Hon är helt WOW! Hennes kläder är sjukt snygga, hennes inställning är fett cool. Hon gillar inte Hollywood, åker tunnelbana och ska börja på college i höst(?) Dessutom är hon sjukt vacker! Hur coolt är inte det? Hur många 19-åriga skådisar gillar inte Hollywood? De flesta är ju bara ute på fester och är med i hur många skvaller tidningar som helst. Men inte Emma Watson, visst hon är med i skvaller tidningar men hur ofta då? Inte alls ofta, så jag gillar henne starkt.Hon verkar väldigt mogen, gillar det Nån annan som gillar henne? <3


Snygg som få! Gillar verkligen Burberry reklam bilderna<3
Här är fler bilder på Emma's stil och här från Burberrry reklamen (kolla filmen)
//J

I <3 Will Smith

Shululu! Jag sitter bänkad framför tvn med datan i knät, en fet godispåse i handen och cola på soffbordet, perfekt! Min rara storasyster tog mig till en videobutik där jag fick hyra film samt köpa snacks. Jag valde att hyra Hancock. Det kanske inte är den bästa filmen, har nämligen sett den på bio tidigare, men jag älskar Will Smith. Alla som känner mig vet att jag älskar honom, han är en underbar skådespelare. Det jag mest tycker om  med honom är nog hans sjukt roliga humor, jag menar vem skrattar inte åt Fresh Prince?!?! Han är helt enkelt bäst =) När jag satte på tvn för att sedan föra in filmen i dvdn  uptäckte jag att Gröna milen gick på kanal 3. Har hört att den är jätte bra, så jag har lite beslutsångest. Vet inte vilken film jag ska se,. Vilken tycker ni ? Aja, får ta och bestämma mig snart...hej så länge <3
  eller

//S

FF!!

Hej igen!!

Just nu är jag hemma själv och det ska jag fira med godis, Ben and Jerry och hög musik =) Har precis ätit klyftpotatis, kassler och bearnaisesås rätt avancerat tycker jag men jag fixade det. Vet inte riktigt vad jag ska hitta på men det blir väl tv och data antar jag. Här kommer ett litet bildbevis på min avancerade rätt. Jag misslyckdes lite med såsen men den blev bra i alla fall. Jag tror den typ skar sig eller nått =) Men det ser ändå gott ut tycker jag :D



Kramisar från A

"Obamas nakna ben upprör"

Shoo!!
Idag såg jag en video där Michelle Obama hade på sig "för korta" shorts och det hade tydligen blivit värsta grejen. Nu väljer tydligen många amerikaner om de är för eller emot henne. Jag var bara tvungen att skriva om detta för jag tänkte bara hur orkar dom. Jag menar det är ju inte värsta grejen.  De är ju absolut inte så korta och de var ju typ på semester i Grand Canyon där det är hur varmt som helst. Här kommer en bild på Michelle Obama med sina kort korta shorts. Jag vet inte vad ni tycker men detta är väl ändå inte för kort??



//A

CANADA GOOSE <3

Tjolahopp! Idag är det lördag och det är den första lördagen på länge som faktiskt är helt oplanerad, dvs. har inga planer på att göra något. Min syster ska va med någon kompis, min andra syster ska ut med sin man och några de känner, och mina föräldrar ska få gester. Det är bara jag som inte har nått att göra, känner mig lite utfryst, hehe. Nä, men herregud man måste inte alltid ha något planerat....eller?!
Jag har ialla fall köpt en ny vinter jacka! Skiiiit snygg, enligt mig:) Vi åkte nämligen in till stan en snabbis och där hittade jag henne,  hängandes på en galje engsligt och sött :)  Nu ska jag ta och skaffa ett liv, hörs sen <3



A & J

//S


För dig skulle jag göra allt...

Tjenare tjenare!
Vilket väder det är=( Här hos mig rengnar det förfullt, inte kul. Idag skulle jag ju ha åkt till bella men jag får inte, eller jo jag får men då missar jag min mormor som kommer hit idag. Hon kommer hit sen åker hon till turkiet, sen grekland, sen till finland, där hon stannar i typ ett par månader och sen tillbaka till sverige. Så det här blir sista gången jag ser henne på jätte länge, jag vill träffa henne. Men ändå så är det super sämst att hon kommer idag kunnde hon inte komma imorrn? Men men, så är livet. Jahap, måste säga att det känns som att jag har skrivit tusen miljoner inlägg jämfört med mina andra två vänner. Kanske ska dra ner lite på bloggandet här=) Vi får se hur det blir, men jag ska försöka tjajta på mina vänner så att dem bloggar också=D
Pussisar!

Tagen av: Mig Redigerad av: Mig
//J

Sista inlägget

Okej, det här bilr det sista inlägget för idag. Det blir mitt tredje inlägg idag, fett många=D Jahapp, då har man sett HMS 3. Den var okej, hade väldigt låga förväntningar på den så.. Men det var över mina förväntningar. Men lite mycket sång, okej, det är en musikal men kom igen de säger typ ett ord sen sjunger dem och sen fyra ord och sång igen o.s.v Men jag tyckte verkligen att det var ett avslut av HMS,  islutet av filem då dem sjunger den där låten. Det kännas att okej, nu är det slut och över. inga mer HMS filmer. Hoppas jag. Men det är bra att jag har sett den i alla fall, har ju sett ettan och tvåan då måste man ju se trean. Men jag måste också säga att jag INTE gillar Vanessa Hudgens!! Blää blää blää, usch usch usch!!! Förlåt om nån tycker om henne men fy jag gillar henne inte! Aja, har typ suttit framför datan och fixat med bilder, går toppen bra=) Ska typ gå och lägga mig snart, längtar efter sängen<3

Taskig låt på ett sett, men bra på ett annant=)
//J

Fame, I wanna live forever..

Shoo!
 Nu har vi hyrt film, det blev High School Musical 3. Måste ju se den nån gång=) Har poppat popcorn och köpt godis som jag ska trycka i mig, haha, gott! Sen måste jag säga att jag är helt såld på photoscape!!! Det är fett bra och fett coolt=P Jag har inte mycket mer att skriva så ha en bra fredag.

Tagen av: Mig Redigerad av: Mig
// J


Fredag!!

Hej hej!!

Idag är det äntligen fredag. Trevligt att vara ledig lite =) Dagen har varit bra men vi har inte gjort så mycket men det är ju alltid kul att umgås med sina vänner. Jag har  inte så mycket att säga som det kanske märks så jag tror att jag avslutar här men det här är i alla fall mitt första egna blogginlägg så jag hoppas att jag gör allt rätt. Här kommer en lite trevlig bild också.
      
 

J och S hoppar och jag tar bilden =)


//A

PUNKTPUNKTPUNKT

Glömde säga att inlägget Gay style är skrivet av mig Julia! Sorry=D
// J

Gay style

Tjenare!
Äntligen fredag=) Idag har vi inte alls gjort mycket i skolan, det var mest chill. Men en sak som jag lärde mig var att gå som en kille=P Fast det var inte så jätte bra, men jag är stolt över mig själv. Jag får be om hjälp på måndag istället. I helgen är det mamma som gäller, är hos henne i helgen. Idag ska vi typ hyra film och mysa, imorrn ska jag träffa bella eller åka in till stan=) Hoppas på att det blir bella<3
Just nu sitter jag här och fixar med photoscape som bella tipsade om, det är fett bra=) Fast nu ska jag dra ner och hyra film så att jag har det fixat. Vet inte vilken det blir än, men ni får veta sen=D


Tagen av: Bella Redierad av: Mig

Trött och stress

Halloj!
 Sitter här och känner att jag måsta slänga in ett litet inlägg=) Igår hade jag jätte kul med alle och steff, det blev fett mycket flum och prat. Jag fattar inte hur man kan ha så kul. Vi åt på donken och sen så gick vi till hemköp, haha vet inte varför. Sen satta vi oss utan för och bara pratade. Efter det var de dags att dra till bussen och på väg dit blev det flum till max. Men det kom ingen buss=( Så vi gick istället till steff och tog bussen hem därifrån=P
När jag kom hem hade jag tänkt att lägga in ett inlägg men orkade inte, höll på att somna framför datan. Så jag kollade lite på tv sen gick jag och la mig=D
Sen vill jag be om ursäkt till en viss person i skolan som flippade på till 1000%, jag ber om ursäkt. Men du borde veta bättre. Nu ska jag klä på mig och springa till skolan.

Paris, saknar<3
//J

wohoo, living the dream!

Hellu! vad händish?? Denna torsdag har varit riktigt bra. Dagen började med en ganska chillig skoldag med mycket skratt och flams, hehe. Det har inte blivit mycket seriöst under de senaste dagarna men det är inte vårt fel...det är faktiskt sant, vi har inte kommit igång med nått. Det ända vi får göra är en massa onödiga lärstilstest och det är fjärde gången jag blir reflekterande, känns liksom inte att jag kommer bli något annat. Det som är bra med den här veckan är att man får träffa sina kära vänner :) Efter skolan gittade jag, J och A hem till mig, lika kul som alltid! Vi började med att äta en efterlängtad *melliss* och samtidigt snackade vi om allt och alla, hehe... Därefter gjorde vi lite saker sedan åkte vi iväg till donken och självklart blev det mycket flams där med, hahaa:P Kvällen avslutade med ett långsamt farväl vid busshållsplatsen, snyft!

  P.P.P <3

// S

Välkommen till vår nya blogg!

Shoo!! 
De här är vår nya blogg, skriven av Julia, Alexandra och Stefanie från Jakan. Vi kommer skriva om allt möjligt, viktigt som oviktigt. Hoppas ni gillar vår blogg annars åker ni på spö (bella klår upp er), haha!
   
//A S J <3

RSS 2.0