Though I tried not to hurt you

Tjenare snyggingar! Hoppas alla har en bra dag=D Idag har jag träffat bella och alle, vilket var jätte kul. Har saknat dem där flickorna emormt! Så nu ska jag iväg och träffa dem igen, ska ha en liten mys kväll hos alle sen blir det pyamasparty hos bells=D
Ha det bra!

Haha, dålig bild men men=P
//Julia

I'm home!

Jag är hemma!!! Blev hemresa lite tidigare än väntat, men det gjorde inget! Hade riktigt kul i alla fall=D Blev sol, bad, vattenkrig och många turer ut med båten! Men nu är jag hemma och vill träffa mina älskade vänner! Så hör av er till mig om ni älskar mig!!

Aja, sitter nu ock kollar på friidrotts EM det är ju final i höjdhopp och vår kära svensk Linus Thörnblad är med! Han är verkligen såå söt!! Har dock en nästa som jag stör mig på men annars är han emornt söt=D Kan också säga att det spö regnar i Barcelona=P

On the boat! Nästan....
//Julia

Kärlek på hög nivå!


Bada!

Heej! Snart ska vi dra och bada, vilket ska bli jätte skönt. För de är verkligen varmt över allt, inne, ute och i skuggan. Därför på det bli skönt att få svalka av sig lite, ska väl oxå jobba lite på brännan oxå. Sen ikväll blir det nog middag på nån mysig restaurang eller så! Ha det bra! /Julia

Sol!!

Vilken värme! Det är jätte skönt och jag njuter som fan=D Blir inte långa inlägg från mig eftersom jag bloggar med mobilen just nu. Ska försöka hitta en data snart, men orkar inte just nu. Nu ska jag dra och leta upp pappa så ska vi äta, vrål hungrig! /Julia

In Jordan

Heej!<3
Vet inte riktigt vart jag ska borja, det har hant ganska mycket sen sist! Men jag kanske ska borja med att meddela att jag ar utomlands. Det forklarar varfor vissa bokstaver saknas.. Jag fick tag pa en dator sa jag tankte att jag skulle passa pa att skriva ett litet inlagg. Jag har det super har borta! Solar om dagarna och umgas med slakten pa kvallen :) Oftast ar det sa iaf..

Jag har ingen som helst kontakt med mina vanner nu nar jag ar har borta, sa jag tankte att ett inlagg har pa bloggen var det enda sattet att na ut till dom (fb, finns oxa men pallar inte det nu) ... Det jag egentligen ville med det har inlagget va att saga att jag saknar alla super mycket!!! Snart ar jag hemma igen och da vill jag umgas massa med mina fina vanner innan vi borjar GYMNASIET!

Na, nu ska vi ut o ata med slakten..ses snart igen :)
Puss pa er! <3

// Stefanie

Dagens!

Det blev en ful/konstig outfit idag, men pallade inte bry mig. Drog på mig kjol för att jag inte orkade med ännu en dag med shorts=P

//Julia

Tomorrow I'll be gone

Jahapp... Då var det dags att packa, det verkar som att vi åker till Jämtland ändå. Imorrn åker vi tydligen, så nu blir det att ta en dusch och hinna apcka allt innan fotbollen. SOM JAG ÄR SJUKT TAGGAD TILL!!! Ska bli så jävla kul! HEJA SPANIEN!!!

//Julia

Liten rolig sak...

JUSTE! Tänkte bara berätta en liten rolig sak! Kanske får steff och alle på mig efter det här, men va fan!
När alle och steff har kommit hem så kommer det nog bli ett header byte=D Lite fräshare, lite nyare, lite mer BAAM! Tycker jag i alla fall=P Men det kommer bli bra!

Sen vill jag passa på att skicka en STOR JÄVLA PUSS till alla mina tjejor som är ute och reser. Spelar ingen roll vart ni är, för ni är inte här med mig. Och jag saknar er!

Vi kommer säkert ha lika kul när vi gör nästa header=P
//Julia

Right now I miss you

Heej!! Sitter framför datan och väntar på att pappa ska bli klar, vi ska åka o handla. Plus hämta upp min cykel hos bella!
Har inget att säga förutom att vi inte åker till jämtland imorrn. Vilket är både woho och buhu... För jag ville inte åka dit, tar föör lång tid. Men nu är det typ bara jag hemma, alla the friends är borta=( Lite jobbigt...
Aja, vi kanske drar till landet senare i veckan. Vem vet?

Landet för x antal år sedan! I bakrunden ser ni den lillas stugan jag "bor" i=P
//Julia 


Bye bye Sweden, hello España!

Tänkte bara säga hej då bloggen en sista gång innan jag åker. Jag kommer att vara borta i två veckor och jag börjar få lite smått med ångest, kommer ju sakna alla grymt mycket :( Men det ska bli najs så jag får bortse från det just nu. Ha det bra nu allihopa och så ses vi snart!! :D <33

Ni får en bild på min lilla resoutfit, bekvämt ska det vara men ändå lite stiligt med spets och kalasbyxor :)


//Alexandra


Rule Rule United

WOHO! Äntligen match ikäll=D Eller Om fem minuter rättare sagt! Känner mig fett taggad till fotboll nu! Plus det här är bara brons matchen, jag kommer säkert vara ännu mer taggad inför finalen imorrn!!!=D 

Haha, roligaste texten! Hejar på United, men inte så här att de är "fuck" alla andra!
//Julia

You'll never walk alone!

Haha, bästa låten! Torres har en egen låt, det är coolt! Fast hejar inte på Liverpool! Men löv the låt!

//Julia

"Det är en hasch planta..."

Tjenare allihopa! Hoppas alla mår bra. Själv mår jag riktigt bra, det är sommar och I'm lovin' it!
Igår spenderades dagen hos bella med karro och alle också. Vi hade foto dag=D På kvällen blev det lite fotboll för mig och bella, men mest för bella. Jag fick bara myggbett-.- Jag sa att vi skulle gå in, men ingen lyssnade på mig! 

Idag har jag varit med bella och hennes mamam för att köpa saker. Det var kul, dem köpte coolaste sakerna!  
Nu sitter jag hemma och ska strax äta middag, makaronerpudding! Familjen kommer väl hem nångång senare. Kanske till matchen? Heja Tyskland!

Älskade sommar!
//Julia

Torista!

Nu är det inte långt kvar till Spanien och det ska bli grymt härligt!! Planet går typ 05.40 och taxin hämtar oss tre så det lutar ju mot att inte gå och lägga sig, man kan ju liksom sova på planet :) Det kommer att bli super najs med två veckor sol och bad och att bara få komma bort lite. Just nu känner jag mig lite smått rastlös för att jag går ju typ bara och väntar på att få åka men ni ska få några bilder så länge :)

Det här är från balkonen där vi ska bo och bodde för två år sen.


Solnedgång! (eller det kanske är uppgång förresten aja jag vet inte)


Trapphuset, det känns såå spanien för mig :)

//Alexandra

Fotobok.

Idag var vi och lämnade en fotobok som jag har gjort till Cathrin. Det var bilder från hennes sons student då jag var med och fotade lite. Jag måste säga att det blev många fina bilder och det är ett så roligt sätt att visa dem på när man gör en fotobok, jag blev väldigt nöjd. Cathrin blev i alla fall jätteglad och det känns alltid kul när man gör något som uppskattas :) 



//Alexandra


Min vecka i bilder...

Måndag: Jag köpte ett macro objektiv och övningskörde för första gången!

 

Tisdag: Kista med Steff, Julls, Bella och Johan. Sen blev det lite skolan också och min cykel fick följa med in av nån anledning :)

 

Onsdag: Fotografiska med pappa



Torsdag: Städdag, packning och farmor och farfar :)



Fredag: Fotodag med Bells, Jullie och Karro!!


//Alexandra


Hello, I love you!

Hellu! Sitter just nu och försöker hitta musik till min underbara släkt som är här! Det är inte heela släkten som är här, men nästan. Det är jag, pappa, Åsa, Dante, Hampus, Agneta, farbror, faster, farmor, Håkan och lilla Ture!
Vi ska äta middag, skulle ha grillat- men gasolen tog slut, så det blir stekt i stället=P 

Dem är här för att ha en fotboll's kväll! Skulle egentligen ha haft det på söndag, men eftersom min faster åker tillbaka till Sydafrika på fredag så går inte det!
Men jag kommer ändå inte kolla på matchen, ska nog ut och träffa bella!

På de bästa delen av bordet, där satt vi såklart!
//Julia

Let us die young or let us live forever

Tjenare! Hoppas alla lever i värmen? Här hemma håller vi typ på att dö, fläktar i varje rum=P
Det har varit en ganska lung dag, vi åkte och träffade min farbror familj's "lilla" Ture. Jätte söt=D
Blev Plantagen och Ica efter middan och ja, nu sitter jag här. Pappa klagar lite för att jag har snott datan, men jag får inte igång den lilla=O

Imorrn blir det nog Grönan, känns onödigt. Men vem fan bryr sig??
Ska fylla i massa papper med pappa nu, hörs kanske senare=P

Tagen med mobil, därför suddig=P
//Julia

Grattis finaste sötaste Sananni!!! ♥ ♥ ♥


//Alexandra

Hör och häpna!

Detta är vad Ronaldo skrev när han offentliggjorde att han har blivit pappa:
"It is with great joy and emotion that I inform I have recently become father to a baby boy. As agreed with the baby's mother, who prefers to have her identity kept confidential, my son will be under my exclusive guardianship. No further information will be provided on this subject and I request everyone to fully respect my right to privacy (and that of the child) at least on issues as personal as these are."

//Julia

OH MY GOSH!

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Shit, vet ni!! Ronaldo har blivit pappa!!!!!!!!=O Det är helt crazy!!! Han har i alla fall fått en son.
Det var i lördags han offentliggjorde att han har blivit pappa! Han verkar väldigt glad i alla fall=D
Han kommer inte ge mer information om barnet för han vill hålla sitt privatliv för sig själv och skydda barnet. Om jag också har fattar saker rätt så kommer han ha full vårdnad om barnet(??)
För det står: my son will be under my exclusive guardianship. Och japp, jag har rätt, han kommer ha full vårdnad om barnet.
Men wow, kul för honom. Undrar hur de kommer gå med fotbollen nu, fast de verkar som att han ska fortsätta med den. Det är det han säger i alla fall.
Naaw, my man som pappa! Han kommer bli en jätte bra pappa, tror jag=D
Dejected Cristiano Ronaldo of Portugal after his side is knocked out of the tournament during the 2010 FIFA World Cup South Africa Round of Sixteen match between Spain and Portugal at Green Point Stadium on June 29, 2010 in Cape Town, South Africa.
My man!!!
//Julia

Bakom molnen skiner alltid solen.


Filmkväll hos belli

Shoo!
Igår spenderades dagen vid h-bryggan med massa trevligt folk och det blev helt oväntat sol, bad och glass. Efter flera timmars schtek åkte jag hem för lite uppfräschning och sedan var det vidare till Belli för filmkväll och sleepover. Vi kollade på film (nähä) och så försökte vi oss på en liten seans men vi lyckades tyvärr inte få kontakt med nån ande men det var kul ändå, haha :) Det var en riktig myskväll det!! <33

Älskar bilden!! :)

//Alexandra


De var som fan!

Fan asså... Det här var oväntat, Holland vann över Brasilien!! Det trodde jag verkligen inte att de skulle hända, trodde att Brasilien lätt skulle gå hela vägen till final. Men de är ute nu. Inte så jätte kul för Brasilien, men coolt för Holland=D

//Julia

Dare you to move

Hej.. Är fan helt slut nu, tror jag kommer dö vilken sekund som helst! Idag har jag gjort en hel del men ändå ingenting. Pappa kom och hämtade mig runt ett och då drog vi iväg för att fixa massa grejer, sen släppte pappa av mig hemma för att jag ska kunna städa. Nu är allt avklarat och jag tänker njuta av sommaren!
Har också kollat gymnasieintagningen och de gick som förväntat!

//Julia

Something that will last

Why do I keep running from the truth
All I ever think about is you
You got me hypnotized, so mesmerized, and I just got to know
Do you ever think, when you’re all alone
All that we could be, Where this thing could go
Am I crazy or falling in love
Is it really just another crush
Do you catch a breath, when I look at you
Are you holding back, like the way I do
Cause I’m trying, try to walk away
But I know this crush ain’t going away...

....

Hej! Sitter här och så jävla irriterad... Pappa gick för typ en halvtimme sen efter en reäl utskällning av mig, skrek och dampa som fan på honom. Dock hjälpte det mig inte så mycket, hjälpte ingenting egentligen.

Så nu sitter jag här i soffan med en tokig lillebror som springer fram och tillbaka, fan vad söt han är=D
Ska väl snart börja med dagens stora uppgift, bloggar lite senare om jag har tid!
WOHO för att det är VM idag=D 

//Julia


And to see you cuts me like a knife

Jahapp... Då blev det ändrade planer inför imorrn, vilket suger! Blir inge h-bryggan för mig imorrn, måste stanna hemma=( Det känns verkligen jätte tråkigt för jag ville ju dit och träffa folk(??) i alla fall min Karamell... Men nu blir det inte så och jag känner mig så jädras irriterad på min pappa, att han alltid ska förstöra. Så hela min familj kommer få vara ute i det fina vädret medans jag måste vara hemma...

Saknar dig... :'(
//Julia

bla bla bla....

Läget? Satt själv nyss och kollade på Parenthood, som faktiskt är en bra serie. Fattar dock ingenting, men lite små rolig sådär=P Idag blev det centrum med bella, steff och kathrin. Det var helt okej, inhandlade en ram och ett slags linne! Sen blev det lte luffande och sen drog jag hem. 
Fick träffa min lillebror tillslut=D SÅ GLAD, saknat honom som bara den!

Imorrn blir det H-bryggan med folk... Vet inte vilka, men de kommer nog bli kul. Blir solande för min del, men kan bli kul ändå!

//Julia

En mening, tre ord, tolv bokstäver...

Hej! Sitter i soffan och är pissed off! Vad fan är det jävla skit väder ute? =O Aja, men kan inte alltid få fint vänder...
Idag ska jag dra mig ner till centrum, dock blir det bara en snabbis är inte på humör för centrum och har världens jävla ****värk! Vet inte om jag kommer hitta nåt i centrum, men det är värt att kolla i alla fall.

//Julia

Home Wreckers

Tjenare! Sitter och kollar på Sex and The City=P
Kan säga att jag hittade på nåt att göra, drog till graninge med bella=D Vi hade väldigt trevligt plus att bella fick ett litet utbrott men hon lugnade sig sen!
Blev godis, prat, skratt och sånt!
Sen så drog jag hem vid halv elva för att de var AS kallt=P

Jag längtar fett mycket till fredag, då min sötnos kommer hem! Saknat honom sjukt mycket! Tusen miljoner pussar på honom=D

Jag solade igår, fick dock inte nån färg... =( Ska nog sola imorrn oxå!
//Julia


RSS 2.0