Citrongul.


//Alexandra

How you remind me

Heej!! Sitter i soffan och slappar med papi! Vi är båda "smått" irriterade på att de inte är någon fotboll varken idag eller imorrn =O Vad fan ska man göra nu då??

Aja, idag var ju då jag inne i stan med Bella, Steff och Alle... Det var riktigt kul och grymt varmt, lite shoppande blev det också. Dock bara ett par shorts för mig men jag gillade dem verkligen så det var ju bra=P
Cristiano Ronaldo of Manchester United kisses the trophy following his team's victory during the UEFA Champions League Final match between Manchester United and Chelsea at the Luzhniki Stadium on May 21, 2008 in Moscow, Russia.
My man!
//Julia

Stan med tjejerna

Shoo!! Har precis kommit hem efter en kort dag på jobbet :) Nu blir det stan med tjejerna om vi klarar oss i värmen och senare blir det farmor. Det gäller att ta till vara på tiden och klämma in så mycket som möjligt i schemat :D


///Alexandra


FUCKFUCKFUCKFUCKFUCKFUCK!!!

FAN HELVETTES JÄVLA PISS FUCKIG SKIT! AAHHHHHHGGGG!!!! Sådär känner jag just nu! Fan asså! Jag ville verkligen att Portugal skulle gå vidare... Kan ärligt säga att det kanske rann en eller två små tårar ner för min kind när de inte gjorde det. Fan asså....
OCH domaren då! Fan de var klart att Portugal skulle få frispark för Ronaldo knuffades! De var SÅ tydligt!

De var synd om min bebis.... Han är faktiskt bra, men den här säsongen har inte gått så bra. Men nu kommer han få jätte mycket kritik som han inte borde få egentligen...

Min älskling=D
//Julia

Break up

Vill bara åka iväg ett tag, lämna allt bakom mig... Lämna Jakan och bara glömma!
Så hoppas att vi drar bort nästa vecka i alla fall för ett par dagar, sen blir det att träffa faster som kom hem idag.
Åhh, sommaren är grymt underbar men också pain in the ass!!
//Julia


Schteek

Shoo alla glada!!
Idag var det bad med Belli som gällde, sedan blev det lite fler människor oxå men vi behöver ju inte gå in på detaljer. I alla fall så var jag bara tvungen att komma ut i det grymt fiina vädret, vi badade, shteekte och åt glass så klart, det var såå nice!! :) Ja sen hände inget mer så nu blir det bara slapp heela kvällen, I like it :) 

Jag och Belli från Schweiz, snyggingar <33

//Alexandra 

Allt och inget!

Hellu! Kom nyss in efter att ha legat i solen sen runt ett? Inte länge men jag kände hur mitt huvud var på väg att explodera så det var dags att gå in... Får sola vidare när de blir fint väder igen=P

Vet inte vad fan jag ska göra nu, tror inte direkt att nån av mina kompisar är hemma. Det är toppen väder plus att några skulle iväg på Twilight Movie Night -.-... Kommer typ se Eclipse om en/två veckor kanske.
Aja, ska nog kolla lite tv och bara slappa... Kanske äta nåt också=D

Sen måste jag säga: JAG SAKNAR KAROLIN MARIA ELVIRA SMURF LUKAS GJÖTHLEN(+ alla andra namn hon har) GRYMT MYCKET! Jag har fan inte träffat henne sen vi slutade skolan =O Aja, du får fan ta och släpa ditt feta ärlse till mig!

Puss på MIN Karamell!!
//Julia

Just so frustrating, intoxicating, complicated

Tjenare! Idag känner jag mig allmänt som en jobbig jävel... Skulle dragit till graninge egentligen, sen blev det ändrat till bad och jag pallar inte dra och bada längre så nu känns det som att jag förstörde.
Men aja, ska istället ha en slapp dag och typ inte gör nånting alls, sola lite sen kanske. 
Pappa blir tydligen sen ikväll, så tvn kommer få vara mitt sällskap idag=P

Hos Kathrin igår!
//Julia

I need a friend to talk me down

Hellu! Vilken dag det har varit idag... Är typ as trött!
Vaknade runt i ett och åt då frukost, tog en dusch sen stack jag till kathrin för lite pool häng!
Schteek och bad blev det, riktigt skönt. Sen joina steff och bella oss en stund.
Blev graninge vid sju sen bara luffade vi runt en del, sen stack jag hem för att se de sista av matchen... Dock inte så jätte intressant.

Imorrn blir det kanske graninge häng igen och så självklart FOTBOLL!! Hoppas det blir en jävligt bra match mellan Spaninen - Portugal! HEJA PORTUGAL!

Schteekar Shteff! Och så alle på ett hörn=P
//Julia

En sommardag

Shoo bloggen!! :)
Igår blev det lite eftermiddagshäng med Steffi, Bells och Julie och sedan blev det också filmkväll med massa gott, supermys!! Efter det hade jag och Julls sleepover hos mig. Vi började med lite midnatts picknick i köket och rensade lådor och skåp och sen blev det mysprat heela natten, det var mys det :) Idag spenderades också dagen med Julls och vi schteekte på kallhällsbadet och tog årets första dopp, bättre sent än aldrig liksom, det var såå najs!! :) 

Love you, sötis<33
 
//Alexandra

We're one mistake from being together

Hellu!! Sitter framför stora datan och laddar in lite bilder=P Kollar också på fotboll, det är ju argentina- mexico!
Pappa sitter där nere och kollar på matchen, ska nog dra ner och kolla med honom snart.
Idag vaknade jag väldigt sent hos alle, sen drog jag hem för att städa upp här.
Sen kom alle hit och vi drog till kallhälls badet!! Det var jättemysigt att bada och sola=D
Men det bästa på hela dan var att pappa kom hem, har saknat honom JÄTTE mycket!!!!

Imorrn blir det nog sol och bad hos kathrin, mysigt värre=D
NU, FOTBOLL=D

Ful bild, men det bjuder jag på! Älskar min pappa=D
//Julia

Brunch med Belli!

Hellu! Jag och Bella somnade vid fem över tre i natt och jag vaknade vid kvart i tolv=D
Innan vi gick och la oss igår åt vi lite mat, fan vad sugen på mat jag var. Vilket jag är nu också och ska äntligen få mina pannkakor=D Har längtat som fan, drömde till och med om dem!
Så till brunch blir det: Amerikanska pannkakor, bacon, nutella, glass, grädde, sylt, juice och kanske vit choklad=D
Ska gå och hjälpa Bella med allt nu, så att vi kan äta fortare!
Bästaste tjejerna=D
//Julia

Late night with Belli!

Tjenare! Sitter och kollar på tv med belli! Vi äter också jordgubbar, mums!
Kathrin kom över efter att vi hade bakat och vi hade väldigt trevligt=D Blev en annorlunda cyckel tur till statol för oss tre bara för att jag krävde chips!
Jag mår mår jätte illa just nu, men fortsätter äta...
Ska vara social med belli nu eller sova... God natt på er!
Juste, canal+ efter klockan tolv är bara: WTF

Karro är trött, någon som är förvånad? =P

Midsommar med Belli!

Heej! Sitter i köket med bella och vi har precis bakat! Innan det åt vi en tidigt middag och kolalde på Portugal- Brasilien matchen, blä vad den var dålig... Men HEJA PORTUGAL!! Har nu bestämt mig för att jag hejar på dem, fråga mig inte varför.

Vet inte riktigt vad vi ska göra nu, men vi hittar nog på nåt roligt=P Ska vara lite social med bellis nu, hon hälsar=D

Alle och Bella på Ålands båten=D
//Julia

Glad midsommar!!

Hoppas alla får en trevlig midsommar!! Nu är det firande med släkten som gäller, najs :)


//Alexandra


Ska sova nu...

Hellu!! Sitter och kollar pålite tv och halv sover... Idag har jag gjort mycket men ändå ingenting. Var med Bella inne i stan i morse, hon skulle på att möte.
Efter det drog vi hem till bella för alvarligt schteek! De var sånt underbart väder så hur kan man INTE ligga och schteeka?? Lite färg fick man i alla fall=D

Saknar min underbara bror enormt mycket!
//Julia

My book

Nu ska jag pyssla lite med min "my book". Det är alltså en extern hårddisk som jag har inhandlat, pappa blir galen på att jag bombar datan med alla bilder :) Så det är vad jag ska göra denna härliga kväll. Innan jobbade jag och sen blev det lite häng med tjejerna, det är så det ska va på sommaren!! :)

//Alexandra


There's no real love in you

Hellu!! Har haft en jätte slapp söndag, med fotboll! Sitter nu och väntar på nästa fotbolls match, brasilien-elfenbenskusten=P Har också surat lite för att min familj länmnade mig i flera timmar utan att säga nåt!
Är dock jäkligt irritedar på pappa nu också så...

Imorrn har jag inte direkt några stora planer, vill väl umgås med vänner om det går!? Försöka få pappa att lita på mig står också på schemat...
Funkar inte det åker jag upp till landet på tisdag och sen hem själv på torsdag kväll, för midsommar ska jag inte spendera med familjen!

//Julia


Rix fm 2010 av Alexandra, del 2


//Alexandra

Rix fm 2010 av Alexandra, del 1


//Alexandra

Sommarlov!

Hellu!!
Ja nu är det alltså sommarlov och vi har lämnat sjöbergska bakom oss men det var ett trevligt avslut med grill/filmkväll hos Pontus, supermysigt!! :) Annars har jag hunnit jobba lite och hängt med tjejerna igår, det är alltid roligt :) Nu tänkte jag i alla fall ladda upp bilderna från Rix fm och jag vet att det var jättelänge sen och att jag är seg men nu kommer dom i alla fall men det kommer ta ett tag för att det är grymt många jag tänket ladda upp. Hoppas ni vill se dom trots att det var ett tag sen :) <33

//Alexandra

Half of my heart's got a grip on the situation

Hellu! Det kanske har vatir lite dött på blogg fronten, men det är för att vi alla har ett liv också=P Ne, men vi har bara njutit och haft kul!
I tisdags drog vi hem till pontus för att grilla o umgås med niorna. Det var väldigt trevlig, blev dock inte mycket sömn. Typ en timme! På onsdagen träffade jag kathrin o steff en liten stund och vi käkade godis och pratade.
Idag var jag också med kathrin o steff och vi hade picknick med jordgubbar, grädde, godis och tom och jerry-kexs. Gick sen runt lite, tills vi drog hem till mig för fotboll=D
Frankrike- Mexico och Mexico vann med 2-0=D Jag blev glaaaad!!!!


Haha!! Jag, Alle och Johan hade kul i onsdags morse=P
//Julia

Nu kör vi!

Ska snart dra mig bort mot kathrin, sen är det dags. Dags för skolavslutning, dags för dagen jag aldrig trodde skulle komma. Men nu är den här... Tror nog inte att jag har fått in det än, tårarna komemr väl senare skulle jag tro.
//Julia


Band of Horses - The Funeral


//Alexandra


take a deep breath

Hej!<3
Jag vet, jag har inte bloggat på jätte länge! Mitt liv har varit superbra den senaste tiden. Jag har gjort mitt allra sista matteprov på grunskolan och fått mvg! Jag har umgåtts med underbara människor och haft så kul! Vissa kvällar har spenderats på graninge andra på tastys café..hehe, glömmer aldrig carro med brödet! (ni som va med fattar). Jag har haft underbara chilldagar i skolan, då man bara har lallat runt och typ inte gjort någon nytta alls... Jag har helt enkelt haft det bäst!

Det känns jobbigt att berätta om vad som har hänt i mitt liv den senaste tiden och det är nog den största anledningen till varför jag inte har bloggat..för jag vet, snart är allt det här bara ett minne blott! Jag vill inte sluta skolan imorgon! Idag var det den allra sista skoldagen...Kan ni förtså det, för det kan verkligen inte jag! Kommer sakna allt och alla otroligt mycket!

Precis som alle berättade hade vi vattenkrig i skolan idag, vilket var ett perfekt avslut! Vi var tvunga att lämna något slags spår efter oss även om det var i from av vatten nerhällt i kapphallen och b-salen, lyckades vi ändå utmärka oss från alla andra tråkiga nior som har gått ut innan oss. Jag har nog aldrig brutit mot så många skolregler samtidigt! Men f*n, vad kul det var!



Alla nior från Vittra i jakobsberg - 2010 !

//Stefanie


Sista skoldagen...

Aa det är sant detta var vår absolut sista riktiga skoldag på Sjöbergska och det känns hemskt. Efter att i nio år ha gått i samma skola är det dags att lämna allt bakom sig och gå vidare, det känns helt sjukt. Imorn kommer nog att bli en grymt jobbig dag och hur mycket man än vill hålla kontaken med folk så kommer det inte att funka med de flesta och det är väl det som bara känns helt förjävligt.

Nog om det. Idag var i alla fall en rolig och trevlig dag, en bra sista dag helt enkelt. På lunchrasten hade vi vattenkrig och det var grymt kul. Något kallt och blött men det var så värt det! :) Sen fick niorna tårta och det var en riktigt god tårta måste jag säga. Sen snabbt hem och byta om och sedan blev det lite kista också med Belli och Steffi, mys! Dagen känns i alla fall som ett trevligt avslut på dessa nio år och det känns skönt att sluta men denna känsla i magen. Nej nu vet jag inte om jag ska skratta eller gråta, ha det bra :) <33


//Alexandra


Långt inlägg..!?

Okej, idag var den sista hela dan för mig i Vittra i Jakoberg. Jag vet fan inte hur jag känner, jag är jäkligt ledsen för att behöva lämna allt. Men jag är också grymt glad för att jag har träffat personer som har betytt så mycket för mig, och fortfarande gör. Jag kommer aldrig glömma, aldrig...
Jag har skrattat, gråtit, fått "damp" och så mycket mer. Ibland har det varit ett helvete, ibland har jag hatat det. Men jag har också älskat det, det har ju nästan varit mitt andra hem. 

Jag kommer gå ut nian med blandade känslor. Jag känner mig ledsen, glad, förvirrad och rädd. Jag trodde att de här åren skulle vara de svåraste någonsin, men det är nu det svåra kommer. Att gå ut och börja på en ny skola utan att känna någon, efter det lämna skolan och inte veta vad fan jag ska göra med mitt liv!

Jag har alla mina vänner att tacka för alla underbara minnen under de här senaste 4 åren. Jag har haft P.P.P vid min sida och det är jag grymt tacksam över. Ni fattar nog inte... Kommer aldrig sluta älska er, hur de än slutar.
Alla andra männsikor som jag älskar! Tack, för allt.
Vill inte släppa nån som jag lärt känna, speciellt inte nu när vi nior har börjat lära känna varandra.  

Jag grät inte när jag skrev det här, så tror inte jag kommer gråta imorrn. Jag kommer mest känna mig tom, helt känslolös. Inte kunna känns nåt alls....
//Julia


Fan vad jag kommer sakna allt...

I keep thinking times will never change
Keep on thinking things will always be the same
But when we leave this year we won't be coming back
No more hanging out cause we're on a different track
And if you got something that you need to say
You better say it right now cause you don't have another day
Cause we're moving on and we can't slow down
As we go on
We remember
All the times we
Had together
And as our lives change
From whatever
We will still be
Friends Forever
//Julia

Leaving you was the only answer that i could find

Hej allihopa! Hur mår ni?

Igår spenderade jag eftermiddan/kvällen med kathrin o bella. Vi hade väldigt kul och skrattade mycket=D När jag kom hem satt jag och pratade med pappa till ca halv ett och sen var jag as trött..

Nu är jag bara helt slut, känner mig tom inför skolavslutningen och inte pepp inför sommarlovet. Det känns inte verkligt, trodde inte det skulle ta slut så fort.
Men imorrn är sista skoldagan i den här skolan och då har jag en del grejer att fixa och gå igenom innan jag slutar.
Fan vad jag vill springa ut i regnet och bara leva!!!

Eeh, ja du...Vad ska man säga? =P
//Julia


We gon' party like it's yo birthday

Hola!
Idag var det niornas "speciella" dag eller vad man nu ska kall det. Det blev lite fail men det blev rätt bra ändå med mycket onyttigt :) Idag var vi nior i S5 och köpte bästa avslutningspresenten till Stefan, det ska bli kul att se när han får den, den passar verkligen honom :D Idag fyller pappa år så grattis till honom och så blir det 40års middag/överraskningsfest hos några "grannar", trevligt :) Liten update sådär.

Grattis pappa <33

//Alexandra

Hur kan livet vara grymt underbart med ändå så jävla pest?

Heej!
Jag kan säga att jag är typ så grymt lycklig just nu, men samtdigtit vill jag bara gå och dö!
Jag är så glad att jag har umgåtts så mycket med dem jag blir glad av på senaste tiden, verkligen fått smaka på livet. Jag skrattar och endorfinerna bara sprudlar ur min kropp och själ.
Sen är jag också så jävla depp och känner mig så vilsen. Om FEM dagar slutar jag nian, TRE av dem kommer jag få spendera i skolan. Det känns så overkligt just nu... Därför känns allt så peest, jag vill fan inte sluta!!!
Jag kan lova att det kommer ett inlägg om alla känslor inför det om några dagar, förvarnar er så att nu slipper läsa det =P

En smula crazy blid! Jag undrar vad steff gör?? =P (Snodd av alle?)
//Julia

Inte för att skryta...

...men min brodering är...KLAR!!! Okej det var ett tag sen men jag måste ju bara få säga det så att alla vet, efter ett halvårs slit. Jag känner mig fett stolt, MVG i slöjd!! Kolla in mästerverket bara, sug in skönheten :) 
//Alexandra


Give us freedom

Hellu!
Idag har det varit en jätte slapp dag=D Vi hade som alle sa friidrotts dag, det var kul. Själv gjorde jag ingenting, fotade bara hur mycket som helst med bellis kamera=P
Det var ju även match mellan niorna och pedagogerna och självklart vann niorna=D  Jag var inte med, men är grymt stolt! Alla som spelade var jätte bra, vi vann ju med 3-0!

Imorrn är det sexy time som gäller i skolan, hoppas det blir riktigt kul!

ÄLSKAR LÅTEN=D "Give me freedom, give me fire"
//Julia

Det är alltid för tidigt att ge upp

Heej!!
Idag var det friidrott som gällde och det var lite kul faktiskt men jag har ingen talang för det kan jag i alla fall säga :) Jag gillar nog höjdhopp bäst, jag är inte särskilt bra på det men det är i alla fall roligt. Under dan var det också fotbollsmatchen mellan lärarna och niorna och vi vann!! Det var typ första gången på jättelänge. Jag spelade inte men alla som spelade var superbra :) När jag kom hem blev det lite Rädda Joppe. Haha, jag var bara tvungen att köpa dvdn, jag har så härliga minnen från nar jag var liten och såg det :) Ikväll blir det en tre timmars lång föreläsning/kurs för att få börja övningsköra, nice! :) Ha det bra.


//Alexandra

Summer!!

Tjenare!
Sitter hemma och ska packa ner lite grejer till friitrotten idag. Ska typ bara ta med mig vatten o en frukt, behöver ju inte mycket mer.
Ska bli ganska kul, men jag har ett liitet problem. Jag är inte säker på om jag hittar, jag kan hamna fel. Det känns en smula jobbigt. Men jag ska följa beskrivningen jag fått och hopaps att jag kommer rätt!

Jag loggade faktiskt in här för att lägga upp en grymt bra och somrig låt, so here you go!=D

Katy Perry och Snoop Dogg- Carlifonian Gurls=D
//Julia

Today Tomorrow Toyota

Jag tänkte bara passa på att säga Bye Bye till min underbara faster som just nu är på ett plan skulle jag tro, eller om hon e framme? I alla fall, hon är påväg till Sydafrika för fotbolls VM som drar i gång på fredag! Min pappa går runt här hemma o surar över att han inte fick åka med=( Hon kommer ha så grymt kul och jag är avundsjuk som fan! Visseligen är jag inget fottbolls freak som min faster, men man tackar ju inte nej till att kolla på fotboll direkt=P
Aja, vet inte riktigt när hon kommer hem men vi kommer kanske få daglig uppdaterning om  de matcherna hon går på. Fan vad jag kommer sakna henne=D<3

//Julia


So hot, will melt your popsicle!

Heej!
Måste säga att de har varit två väldigt lunga dagar. Gör typ ingenting i skolan och nu är jag klar med ALLT och kan bara slappa=D
Idag gjorde jag ett matte prov, tog typ 45 min, sen typ ingenting mer på hela dan.
Imorrn ska vi till Bolindervallen för friidrott. Kommer inte vara med, men kommer säkert behöva hjälpa till. Sen är det ju också match mellan 9:orna och pedagogerna=D Hejar ju på oss nior!!!

Ja, det är bildbrist hos mig!!
//Julia

Konfirmation by Alle

Ja som Julls skrev var det Karros konfirmation idag så det var bara att dra sig upp och placera sig i kyrkan för en lång härlig gudstjänst men det var ju för Karro så det var såå värt det :) Sen blev det lite centrum och en tur hem till mig för Steff och Bells och vi bakade en liten rabarberpaj som förmodligen är riktigt najs. Sen var det vidare till Karros buffébjudning och träffa alla släktingar, trevligt trevligt och god mat var det också :) Jag och Julls stannade kanske lite för länge men det var ju så trevligt. Tack för en underbar dag pinglorna och GRATTIS Karro!! <33

Efter vår konfirmation, härliga minnen :)

//Alexandra

Konfirmation

Heej! Är lite stressad just nu! Ska gå hemfrån typ runt halv och har fortfarande inte klätt på mig. Ska iväg på karros konfirmation=D Ska bli jätte kul, har ju bara varit på en konfirmation tidigare och de var måånga år sedan!
Aja, hoppas ni får en toppen söndag! Det kommer jag få i alla fall!
Ett år sen, ungefär. Bästa konfa gruppen EVER!!!
//Julia

Min första dag på jobbet...

Aa tro det eller ej men det kan man faktiskt kalla denna underbara lördag. Det var upp i gryningen (nästan) och sedan en frisk cykeltur till mitt tretimmars pass. Det gick fett bra och det var faktiskt roligt :) Sen slappade jag i solen och sen blev det vidare till kyrkan och Karros lilla konfa show, det var bra men det slår ju såklart inte våran förra året men det var bra jobbat ändå :)

Efter en Sex and the city film med en Marabou i knät...

//Alexandra


"Vore han en glass, skulle jag slicka honom varje dag!"

Heej! Har inte bloggat på längen jag har bara inte känna för det=P Har kommit hem runt typ nio/tio tiden nästan varje kväll, har ju varit ute och haft det grymt chill! Varit med bella, kathrin, paulina, carro och steff... Lite blandat sådär.
Igår var jag, bella o kathrin ute och gjorde typ ingenting. Tills vi såg att någa hade träning på graninge, så vi gick och kollade på dem!

Idag har jag inte gjort nåt, hade tråkigt tills skolan slutade. Då jag o kathrin satt och tråkade ut uno (mest kathrin) sen hänkade vi med johan hem, nästan i alla fall!
Nu ska jag dra upp till  landet med papi=D Kommer imorrn kväll och bloggar säkert då. På söndag är det konfirmation som gäller=D

Bara för att vi är så grymt sexiga tillsammans=D
//Julia

Hiss eller diss??

Hittade denna lilla kavaj på nelly.se. Jag tycker att det var en lite rolig idé men jag vet inte om jag själv skulle vilja ha på mig den, men den är rätt häftig tycker jag. Vad tycker ni, är den bara fin att titta på eller skulle man kunna ha på sig den??

//Alexandra


En solig torsdag

Idag har det varit en rätt bra dag som har varit rätt softig och det gillar vi :) Nu märker man att det inte finns så mycket kvar att göra och det är ju skönt på ett sätt men att gå ut nian är ju lite speciellt så det är ju egentligen ingen brådska. Idag har vi i alla fall varit ute mycket och det är ju superhärligt och efter skolan blev det badminton. Imorn blir det bio med Stefeni och det blir såklart SEX AND THE CITY 2!!! Lääängtar :D :D Innan det blir det också en liten tripp till golfklubben där jag ska ... Sommarjobba!!! :) Det känns också superbra. Livet leker :D Pussar <33


//Alexandra


En bild säger mer än tusen ord...eller??


//Alexandra


Freedom!!!

Hahah, okej det kanske inte riktigt är freedom än men nästan för att nu är typ allt klart bara nån liten jag-orkar-inte-bry-mig sak kvar och det är fett nice! Därför känner jag mig bara allmänt glad och jag menar kolla ut, det är grymt härligt ute :) 

Aja i alla fall, tänkte tjata lite mer om balen. Det var verkligen en GRYM kväll och det var verkligen så lyckat. Det var god mat, trevligt folk och det avslutades på dansgolvet där alla verkligen shakade loss! Men såklart så blev det ju lite tårar också men det hör väl till. Alla var i alla fall super fina och jag längtar så tillbaks :) 

Nu har jag i alla fall bestämt mig att en tid framöver ska jag se till och blogga mycket. Vi får väl se hur det blir med den saken men nu när skolan börjar lungna ner sig får man ju mer tid över :) Ha det bra, soliga kramar till alla! :)

 
//Alexandra

RSS 2.0