You make me feel alright, for once in my life

Heej!! I fredags hade vi en GYRMT underbar bal!!! Fan, vad lycklig/glad jag blev! Jag och bella dansade som fan, vi lämnade inte dansgolvet särskillt ofta=P Älskade att alla släppte loss, blev glatt överraskad!!

Idag när jag träffade bella så hade vi båda stora leenden på läpparna=D Jag var helt uppe i varv och hyper, men det börjar lägga sig nu. Var och såg Sex and the city idag med bella, kathrin och paulina! Den var riktikgt bra och jag hade jätte kul! Nu är det sängen som gäller!

Bara för att vi är grymma! Och för att jag älskar dig<3 (Bild tagen från steff!)
//Julia


Bal imorn!

Hellu!!!
Jag ville bara slänga in ett litet inlägg innan balen som är imorn (!!!) det är helt sjukt. Trodde aldrig att denna dag skulle komma. Jag tror att det kommer att bli superbra och jag tror eller jag vet att det kommer att bli grymt kul, men det är också sorgligt för att det känns som om detta är det sista vi kommer att göra tillsammans i nian men så går det inte att tänka! Det kommer att bli en grym kväll! :)

Niorna, bild lånad från Karro :)

//Alexandra

Funny news!!

WOHO!!! Läte precis lite funny news=D Sophia Bush är tillsammans med Austin Nichols (aka Julian Baker i OTH)
De har tydligen varit ett av och på förhållande i FYRA år=O Lite coolt att de var tillsammans innan Austin började spela i One Tree Hill. Aja, hoppas det håller! Dem är söta ihop, verkligen!
Även fast jag tycker hon ska vara med Chad Michael Murray!
"One tree hill"-paret gick även hand i hand i West Hollywood förra månaden
//Julia

Hundra år senare...

Mucho fina tjejer..en tjej saknas dock..

Denna bild är tagen då vi var på väg till Berns. Jag vet, det är inte ens jag som har fotat bilden..Jag suger på att plocka fram kameran, det är för jobbigt. Man kan säga att I live in the moment, istället för picture the moment..(Jag vet man kan göra både och, men om man inte kunde det så...)

//Stefanie

There is no such thing as faith and trust



De två bästa scenerna och låtarna i filmen A Cinderella Story! ÄLSKAR=D
//Julia

Above us only sky

Hellu!!
Jag har haft en superbar helg måste jag säga. I fredags åkte vi in till Rix fm festival i kungsan och kollade på massa olika artister. Jag tycker att det var grymt bra men bäst var Amy Mcdonald :) Det var i alla fall en super trevlig kväll och jag tog massa bilder så det kommer väl lite bilder senare nån gång :)

Igår var jag och mamma i Kista och jag köpte massa nya sommarkläder för att jag behöve verkligen fylla på min sommargarderob så nu är jag redo för värmen!! Efter det var det vidare till farmor som fyllde år igår. Det blev släkt och fika, alltid trevligt :) Sen spenderade jag min lördagkväll på trappen och ritade av en del av framsidan eftersom jag missade bilden men det gick rätt bra tycker jag. Aja det var lite om min helg, idag var det bara matte som gällde. Ha det bra!!



//Alexandra


Time heals all wounds, but the scars remain

Hej! Tänkte bara slänga in ett litet inlägg och säga att jag inte kommer blogga så mycket på ett tag! Det är som alle sa mycket i skolan plus att det är så fint väder att jag inte känner för att sitta inne och blogga.
Sen är det annat också, men inget som kan fixas med ett par leende vänner omkring mig!
Så hoppas alla mår bra och har toppen i värmen!

Drogar 90210 just nu!
//Julia


Dra till skolan....

HELLU! Borde typ dra till bussen snart.. Eller nu! Men är osäker på vad jag ska ha för byxor! Antingen mina jeans shorts, de skulle vara så skönt att ha det! Men gillar inte mina ben direkt och då känns det jobbigt=(
eller så tar jag mina boyfriend jeans istället, de är sköna men de kommer bli så varmt!!! Vilket I-landsproblem jag har... Aja, tänkte bara skriva av mig lite grann om mina probem!
Nu blir det skola, hörs kanske när jag kommer hem=D

//Julia

Sunset Strippers



En liten tulpis från idag :)

Hellu!!
Jag vet att jag har varit väldigt dålig på att blogga den senaste tiden men vi har grymt mycket att göra i skolan just nu känner jag så den närmsta tiden blir det nog inte så jätte många inlägg från mig. Idag har vi i alla fall haft två muntliga nationella och det gick faktiskt förvånansvärt bra och jag känner mig supernöjd men resultatet :) Igår höll jag och Jakob ett "prova på" pass för femmorna i spanska och jag tycker att vi var fett bra och hade en jättebra planering men ingen verkade tycka att det var kul fast vi gjorde lekar och sjöng, men men så är det ibland. Om ingen väljer spanska nästa år vet vi ju (tyvärr) i alla fall varför.

Annars försöker jag kämpa mig igenom styvalinan. Varje tal är som att äta glas eller spik eller nått annat vasst men det är bara att bita ihop och suck it up :) Jag är också inne på slutspurten av min brodering och det känns grymt skönt!! Ja det var en lite uppdatering av vad som händer i mitt liv just nu och så vill jag bara få med vilket fint väder det är och det verkar ju som om sommaren kommer i alla fall, man kan ju inte annat än att vara glad :)

//Alexandra

Driiv inte?!

HEJ!<3
Jag är tröööttt! Jag har matte att räkna och idrotts bajs att läsa, ändå sitter jag bänkad framför datan! Jag har typ gått runt och svettats hela dagen, det är såå varmt..men jag klagar inte om ni tror det, jag konstaterar fakta. Det var även träning idag, som vanligt. Herregud vad jag svettades, hela jag var täckt av en yta bestående av svett. Mysigt!

Nä, nu måste jag faktiskt gå o ta tag i några saker.

- DUSCHA med stora bokstäver!
- läsa i idrottsboken
- Slagga framför DH

Shululu, vi hörs imorrn! :)

//Stefanie

We'll make it through


Första gången jag hörde henne sjunga var när jag hörde den här låten! Och wow.. verkligen! Sån POWER
//Julia

vattenkrig!

Hejhej!<3
Idag skedde något historiskt..Årets första vattenkrig ägde rum idag! Det var faktiskt rätt oväntad men på samma gång jätte kul. Det började med lite oskyldigt fotbolls-spel efter skolan, och slutade med det mest brutala krig någonsin! haha!
Utlösande faktor: Solen. Bella skulle bara in och hämta lite vatten för hon va så törstig och då helt plötsligt får johan tag på vatten sprutaren (ja, hon drack ifrån den eller svalkade sig med den iaf) och börjar spruta bella i ansiktet. Då får ju såklart resten av killarna en awsome idé och härmar johan. Jag hade tänkt att stå åt sidan och kolla på hur de blötte ner varandra men då så häller johan vatten på mig sen några andra..ja, då va det droppen! Då small det minsann! Ja, resten kan ni nog räkna ut själva... Snacka om att man blev vååt, men det är smällar man får ta ;)



Brown sugar baby! <3 ... inte för att bilden har nått med inlägget att göra ...

//Stefanie


I love...

...Min helt onormala familj/släkt! Helt underbart att vara med dem... Har så många minen från när jag var mindre, allt vi brukade göra ihop. Våra jular som var hur konstiga som helst, men toppen! Vil bara tillbaka dit, då allt var bra... Eller bättre=D






Ja du, minnen=D Kommer andra "I love..." senare!
//Julia

ekooooo

Hallå finns det någon här? Ni vet känslan av att vara ensam, att inte ha någon runt omkring sig..att vara den enda levande personen på hela jordklotet? Ok, det sist nämnda är kanske en aning svårt att relatera till med tanke på att ingen har upplevt det..men tänk metaforikst.. Det jag vill komma fram till är att så känns det för mig just nu, vart är ni alle och julls?? Det känns som om mina skrivna ord, konstigt nog, ekar? De har inga andra inlägg att vara bland, förutom mina egna och det räknas inte! Aja, detta var iaf ett desperat rop på hjälp! Mina inlägg vill ha sällskap, snälla julia och alexandra kan ni börja skriva! Fatta tag i pennan(?) och skriv för i helvette, låt tankarna flöda :D

Ok, jag  måste medge jag känner mig pyttelite (läs: jätte) löjlig nu...folk tror säkert nu att jag är helt vrickad, helt vriden i huvudet (kom på det nu, alltså vriden) MEN jag bryyyr mig intee :P

NU måste jag faktiskt ta och skaffa mig ett ordentligt liv, hahahah!

HEJDÅ ! <3

//Stefanie

zebra..zee-bra

Snygga lr vad??

//Stefanie


Tiden läker alla sår

Heeeej!<3
Var det nån annan än jag som la märke till det underbara vädret?? Dum fråga jag vet, vem gjorde inte det lixom..Jag hade en superbra dag som spenderades med några vänner, då vi va ute o lekte i solen. Ja, vi lekte..ni hörde rätt. Mamma,pappa,barn är nog den roligaste leken everrr.

Karro. Det är nu du behöver oss som mest och jag kan lova dig att vi kommer att stötta dig så länge du behöver stöd. Älskar dig. Glöm inte det.

(bild lånad av bells)

Vad skulle jag göra utan er?

//Stefanie

Maybe this time i'll be lucky

Hellu! Jag kan börja med att säga att min dag blev väldigt bra tillslut=) Först så satte jag mig o solade för att försöka bli lite brunare, det var så varmt. Fick fylla min vatten flaska tre gånger under en halvtimme=P
Vid halv fem kom min farbror, kusin, Agnetha, faster, farmor och Håkan. De gick typ nyss, vi har haft det jätte kul. Suttit ute och ätit, sen satt vi ute och spelade lite spel pratade och dem drack=D Haha, så kul att se hela pappas släkt tillsammans. Mår alltid bra då!
Just nu är jag hur sugen på något onyttigt.. Så ska ner och leta i kyl, frys och skafferi=D
 
Gullungar!
//Julia

Do you still love her?

Hellu!! Sitter hemma och har så jävla tråkigt!! Det finns ingenting att göra, min familj stannar inne eftersom min lillebror är sjuk. Mina vänner är nog ute, vet inte riktigt vad de gör. Och jag sitter här hemma o blir deppig utav att kolla ut genom fönstret och se det super fina vädret... Hungrig är jag också plus börjar tveka på min balklänning!
Gud vad jag hatar livet ibland!!
Emma Watson dressed in Burberry arrives at the Burberry Prorsum Spring/Summer 2010 Show at Rootstein Hopkins Parade Ground during London Fashion Week on September 22, 2009 in London, England.
Så snygg här!!
//Julia

Just a mortal with potential of a superman

Halloj!!
Har haft ett fantastiskt dygn (onsdag-torsdag) med världens bästa tjejer!! Det började med kalas hos Karro och det var ju som alltid supermysigt med massa gott, prat och film :) Sen sov vi där och på torsdagen åkte vi in, supersnygga, till Berns och desserbuffé. Det var helt fantastiskt, typ för bra för att vara sannt eller nått. Det var i alla fall verkligen min grej och jag skulle inte vilja gjort det med någon annan en mina sötaste pinglor, ni är bäst!!! Sen drog vi oss vidare åt olika håll men det var verkligen ett superroligt och trevligt dygn och det måste vi göra om :) 

 
//Alexandra

Styva Linan

Godmorgon<3
Vaknade för ungefär en och en halv timme sedan..Har ätit lite frukost och istället för att börja min dag med tv-tittandes fick det bli data-tittandes. Hmm, tänker ni..vadå titta på datan? Jo, jag kolla nämligen på bella tyra show med kissie som gäst. Det var intressant men hon va vääldigt bitchig, tyckte hon gjorde bort sig lite..

Nu ska jag räkna matte sen skulle jag behöva ta mig en rejäl dusch..efter det ska jag hitta på något kul!
 

//Stefanie


(Roast på) Berns !

Heej bloggen! <3
Jag ber om ursäkt för den usla uppdateringen men idag introducerar jag er för den nya blogg-stefanie. Jag ska se till att blogga minst varannan dag..det låter väl bra?

Min onsdag-tordag har helt enkelt varit bäst! Jag har inte bara fått umgås med mina vackra ppp vänner utan vi har tillsammans firat karro som i tisdags fyllde 16 år (onsdagen) och idag var vi på dessertbuffé på Berns. Ja, ni hörde rätt, vi var på självaste Berns..om det inte ringer några klockor måste jag tyvärr avslöja för er förhoppningsvis få personer som inte vet vad Berns är att ni är såå out! Berns = Roast på Berns = Stand-up komedi program på kanal fem..?? Om det fortfarande inte klarnar upp i skallen på er så finns det endast en enda lösning, begå självmord! Nämen gud, jag skämtade bara! Jag antar att jag överdrev en aning, men ni förstår budskapet. Jag var överlycklig. Mina vänner gör mig lycklig. Desserter gör mig lycklig. Det kunde inte blivit en bättre kombination! Att vi var drop dead gorgeous gjorde inte situationen sämre. Vi ägde allt och alla med vår oundvikliga skönhet! :D




Bilder från vår spex-foto-dag..Jag var indier :)

//Stefanie


Kalas!!

Heej!!
Idag är det kalasdags för att fira fiina Karro och det ska bli suuperkul. Jag vet inte varför men jag har nått behov av att skriva fler av samma bokstav i ord som om ordet skulle bli mer värt... Men i alla fall sen blir det sleepover och imorn ska PPP frossa i Berns dessertbuffé (!!!) jag längtar såå mycket :) Ja det var allt så länge :)

Lite random hoppbild :)
  
//Alexandra

God Natt

Hej alla glada! Ligger i sängen men vill inte sova. Kollar lite Glee.. Jag vet, jag är en "glee". Men bra är det! Imorrn kan jag se nytt avsnitt=D Känner att min hostainte blivit bättre, skulle nog ha tagit den innan jag gick och la mig. Börjar ångra att jag inte gjorde det=(
Aja, imorrn är det sista dagen i skolan för denna vecka=D Känns så skönt, skulle behöva vara hemma alla dagarna men så blir det inte. Måste bli frisk, det här är inte bra alls. Tänk om jag är sjuk på balen??=O De kan bli så... Men är jag inte frisk till v 21 tänker jag vara hemma alla dagar utom två.

Nu ska jag sova, blev trött nu=P

Hehe.. Puck! Haha, TÖNTIGT =P
//Julia

GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN KARRO!


GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN ÄLSKAR DIG=D<3
//Julia


Cryin' Won't Help Now

Jag ger upp... Jag orkar inte ens bry mig om nått!  Vet inte hur jag känner, vet bara att jag inte vill gå runt och må dåligt när jag inte ens vet varför. Vet att jag behöver mina vänner, nu mer än någonsin! Jag älskar er! FATTA DET!

//Julia


Grattis grattis grattis!!!


Idag fyller världens bästa Karolin år!! Supermånga grattispussar och kramar till dig<33 hoppas att du har haft/får en toppendag med mycket tårta och paket, det är du värd!! <333

//Alexandra


You got to love Glee!





Två helt underbara låtar, framförda grymt bra. Båda under samma avsnitt=D Fucking great... Älskar Finn och Puck!!
//Julia

Spexfoto!!

Hellu!!
Nu är jag tillbaks i bloggvärlden efter en sjuklig helg med massa snorande, halsont och feber piggare än någonsin!! Kanske inte riktigt men i alla fall idag hade vi spexfoto och det var superkul. Vilket engagemang, sjuk kul att se allas roliga outfits och vem gillar inte att få klä ut sig då och då?? Det var i alla fall grymt kul men jag och Belli var bara liite snyggare än alla andra med våra schweizkläder :) Annars har det inte hänt mycket idag, vi fick sluta tidigare och det är ju alltid nice och så har jag försökt mig på lite matte och det gick rätt bra men det går inte fort men det är bara att kämpa på.

Ibland vill man matcha lite extra :)

//Alexandra

Open your heart to me

Sitter och kollar på Glee just nu och det är så jävla fantatsiskt! Jag typ ryser när de sjunger och idag är det madonna låtar! De får mig på bättre humör!

En serie ni måste se!
//Julia

Vill gå och dö..

Sov pissigt i natt och huvudet värker, halsen svider som fan, hostar som fan och mår så jävla illa....
Idag ska jag bara vila mig och sen är det skola imorrn, vet inte ens om jag ska gå. Just nu verkar det inte som att jag kommer göra det. Aja, får försöka bli bättre
//Julia

Even now just looking at you, feels wrong...

Nu ska jag bara tänka på mig själv, ingen ska få förstöra mitt liv längre... Släcker ner och kollar på filmer ikväll, kommer bli skönt att inte ha för många runt om kring mig. Hoppas alla får en bra kväll! PUSSAR


//Julia

My breakable heart

Tjenare! Är typ helt slut. Har städat mitt rum typ super "ordentligt" idag och de tar på ens krafter...
Skulle vilja dra nånstans men vädret suger och sen så får jag inte för min pappa... Så ikväll kommer jag nog inte ha så kul, men så är det ibland. Ska försöka kolla på vampire diaries om det funkar!!!
Jag är också jätte hugring, har inte ätit någon lunch idag så vill ha middag NU!!


Sexy girls...!
//Julia


Det är nu livet börjar, på riktigt...

100 frågor.
TESTET BÖRJAR
1. Fullständigt namn? - Julia Emelie Cecilia
2. Ålder? - 15!
3. Vart bor du? - Schakobsberg
4. Bor tillsammans med? - Daddy, the Dant man och Åsa
5. Färg på ditt hus? - Typ tegel orange kanske?? Minns inte
6. Hus eller lägenhet? - Radhus it the shit!
7. När är du född? - Oktober 1994
8. Klass? - 9:an
9. Vilket år tar du studenten? - Typ vet inte
10. Något jobb? - Ne, men klara mig!
11. När gick du upp i morse? - 07.11
12. När ska du sova? - Så snart som möjligt
13. Duschat idag? - Jupp =D
14. Kramat någon idag? - Aa, en del!
15. Pussat någon idag? - Bara lillebror!
16. Vad har du ätit idag? - Mat?!
17. Dagens klädsel? - Baggy jeans, linne och kofta
18. Dagens smink? - Nada, som vanligt
19. Dagens sötnos? - Belli!
20. Dagens roligaste? - Jman och Paulii!

Socialt:
21. Har du många vänner? - Haha, jag klarar mig!
22. Hur många har du kysst? - Fööör många!
23. Vem kramade du senast? - Vet inte riktigt, minns inte
25. Hur många har varit otrogen mot dig? - Ingen!
27. Har du pojk-/flickvän? - Nope!
28. Vem pratade du med i telefon senast? - Papi!
29. Vem fick du senast sms ifrån? - Mumms!

Favorit
31. Film? - Älskar film, så har ingen favorit!
32. Låt ? - The Kill eller Whataya want from me
33. Mat? - Typ allt onyttigt!
34. Dryck? - Vatten!
35. Färg? - Alla ljusa, tunna och friska färger!
37. Stad? - Stockholm!
38. Land? - Vet inte, Sverige?
39. Ämne i skolan? - Engelska!
40. Människa? - Hela P.P.P

Senaste:
41. Personen du tänkte på? - Paulii!
42. Personen du kysste? - Vete fan!
43. Gången du spydde? - Typ 1000 år sedan!!
44. Gången du grät? - Nån dag sedan??
45. Pizzan du åt? - Minns fan inte…
46. Gången du var i Göteborg? - För några år sen
47. Gången du var i Stockholm? - Nån vecka sedan
48. Gången du var full? - Never!
49. Gången du var hög? - Haha, nu!
50. Gången du var kåt? - Heheh…

Antingen eller:
51. Svart eller vitt? - Vit!
52. Hund eller katt? - Katt
53. Ut och festa eller hemma och mysa? Just nu är jag så trött så hemma!
54. Tvspel eller datorspel? - Tvspel!!!
55. Singel eller upptagen? - Singel!
56. Hångla eller ha sex? - Beror på person ;)
57. Lunarstorm eller helgon eller Playahead? - FACEBOOK SHA-LA-LA-LA-LA
58. Ragga eller bli uppraggad? - Uppraggad
59. Big Brother eller Paradise hotel? - Greta style!!!
60. Blont eller svart hår? - Blont!
61. Har du blåa ögon eller bruna? - Grå, blå, gröna!
62. Choklad eller lakrits? - Båda tillsammans!
63. Göteborg eller Stockholm? - Stockholm!
64. Högerhänt eller vänsterhänt? - Höger=D
65. Coca cola eller fanta? - Vatten!
66. Pizza eller kebab? - MOROT!
67. Randigt eller prickigt? - Prickigt
68. Älska eller älskas? - Helst båda, men om man tänker på det känns det ju bättre att bli älskad och inte kunna älska den tillbaka… Än att älska och inte bli älskad tillbaka
69. Leva eller dö? - Leva för i helvette!

Antal:
70. Personer du älskar? - Några få!
71. Personer du hatar? - Inte så många längre….
72. Gånger du varit full? - NADA!
73. Personer du hånglat med inom en 24timmars-period? - Woho! Håller inte räkning!
74. Glassar du ätit på en dag? - För många!
75. Festivaler du varit på/ska på detta år? - Hoppas att jag ska på nån kanske!
76. Gånger du haft minnesluckor? - Minns inte!
77. Gånger du varit hög? - Är alltid det=P
78. Personer du saknar just nu? - tre
79. Gånger ditt hjärta brustit? - tre

Vem?
80. Vill du kyssa nu? - Gullungen i min säng! Eller kanske inte kyssa, men en puss kan den få!
81. Ska du träffa imorgon? - Typ min familj=P
82. Sjöng du senast för? - De som var vid rinken på rasten, sjöng Arthur låten=D
83. Hade du senast en msn- konversation med? - Har en nu… med sanne
84. Spelade du tvspel med senast? - Minns inte, för länge sen
85. Vill du ta med på resa nu? - Bells!
86. Vill du kasta en sten i huvudet på? - Chicken!
87. Förtjänar att dö? - INGEN! (Molly)
88. Är söt? - Jag!!!
89. Vill du sova jämsides med i natt? - Gullungen!

Vad:

90. Gör dig glad? - Dumle godis och glass
91. Gör dig ledsen? - Inte mycket, blir inte ledsen så ofta… Blir sur!
92. Vill du helst göra nu? - Sova typ!
93. Önskar du att du slapp göra? - Städa mitt rum
94. Vill du ha nu? - Pengar, är i STORT behov av pengar!
95. Önskar du dig i födelsedagspresent? - Pengar?
96. Längtar du till? - Bal, sommaren, vännerna och engelskan!
97. Tycker du om dina betyg? - Haha, ne… Men man får va nöjd med det som livet ger!
98. Ångrar du i ditt liv? - Kan nog inte säga här!
99. Är det bästa som hänt dig? - Vet faktiskt inte, P.P.P kanske??
100. Hur mycket är klockan? - 22.44

Favorit

Fan kommer sakna Andra Avenyn...
//Julia

 


Maybe one day we'll wake up and this will all just be a dream

Hellu!! Hoppas alla mår bra, själv är jag hur trött som helst och har lite tråkigt. Pappa var nyss inne och kritiserade mitt rum och då blev jag lite irriterad för det är ju inte hans rum. Men men, har köpte hem den glassen jag ville ha, så han är förlåten.

Men imorrn blir det hemma mys för mig själv, ska bli så skönt. Ska faktiskt ta och städa, julia style!! Sen hoppas jag verkligen att solen hittar fram, allt blir så mycket bättre då. Gör den det ska jag sola och försöka få färg, sen på kvällen kommer familjen hem igen och då ska vi väl ha lite lördags mys=D

Nu ska jag antingen försöka komma ikapp med Vampire Diaries eller läsa!
//Julia

Pollenförkyld?

Heej!!
Jag måste bara börja med att klaga lite för att jag är typ jätteförkyld, näsan bara rinner och halsen gör grymt ont. Det är verkligen inte kul och absolut inte rätt läge för att bli sjuk men jag vet inte om det har lite med pollen att göra, hoppas det! Idag i skolan bestämde vi i alla fall vad vi ska göra på spexfotot och det kommer att bli grymt kul och jag tror faktiskt att det kommer att bli superbra. Ikväll har jag ett rätt tajt schema på tv:en att följa så det är i soffan jag kommer att spendera denna trevliga förkylda kväll :)


//Alexandra 

keep it cute or put it on mute

Hellu<3
Igår var det orientering som gällde och fan vad jag och savannah va grymma! Vi tog alla kontroller för utom en, med andra ord fick vi över mvg gränsen! Jag är såå glad och stolt! Vi va the best team ever!! <3

Idag är det fredag! :D
Ska chilla galet och kanske hitta på något med mina systrar..för ni vet väl att jag har dom bästa syskonen i hela världen?!? Nu vet ni det iaf :)



SPRAY TAN! <3

//Stefanie

Vad spelar det för roll att försöka? Du har ju redan bytt ut mig

Är helt död nu, var ute och sprang med pappa för typ nån timme sen, vill bara sova nu!
Imorrn fredag, så skönt. Skolan tar livet av mig, helt seriöst. Fattar inte hur jag ska klara det här utan att få värsta paniken, men genom rätt balans ska det nog gå bra. Nästa vecka börjar mitt "nya" liv också, ska smygstarta lite imorrn och göra nåt jag skulle gjort för länge sedan.
Nu ska jag göra mig i ordning, sen sova... God  natt!

Bästa låten av de bästa! Blir dock lite skrikig mot slutet, men ÄLSKAR den!
//Julia

By the way, I tried to say I'd be there

Heej! Har precis kommit in efter en underbar tid i solen=P Solade lite på framsidan efter jag hade ducshat efter orienteringen som by the way gick grymt bra! Måste säga att de mesta var nog alles förtjänst, hon var grym på att läsa kartan och visade vägen. Medans jag höll i kompassen och slowade ner henne med min dåliga kondis=P

Imorrn är det fredag, så skönt!! Skolan är nog chill, hoppas verkligen det. I helgen har jag ingen aning om vad jag ska göra, men hoppas jag hittar på nåt. Annrs blir det nog bara att sola som gäller, men det är inge fel på det;)

SOLA!!
//Julia

Start digging for your soul

Hellu!!
Idag var det orientering och jag måste säga att det faktiskt var rätt kul :) Jag känner mig nöjd med min och Julls prestation, vi var fett bra :) Det gick förvånansvärt bra att läsa kartan tycker jag och det var ju skönt men det var också grymt jobbigt!! Sen sist har det inte hänt så mycket men det har vart fullt upp med pluggande och så har vi haft NP i no det är skönt att det är gjort men det var bra svårt :) Nej nu blir det Tyra Banks show och mellis sen blir det badminton, nice!!


//Alexandra

Orientering

Godmorgon!<3
Idag är det orientering. Jag ska springa med the Svannah..Vi ska äga, eller åtminstonde få mvg! Känner mig kissnödig hela tiden, men det beror på att jag är lite nervös. Tycker inte om orientering speciellt mycket...Nä, nu ska jag ner och se om några av mina vänner har kommit (sitter på datahyllan i skolan). Puss och Kram

                                                             
//Stefanie


We can work it out

Hej! Sitter och kollar på sista avsnittet av Andra Avenyn! Är så jädra trött, det har varit så mycket just nu. Det är så jobbigt just nu med skolan vi har verkligen SÅ mycket att göra. Men vecka 20 kommer bli ännu jobbigare... Blä vill inte ens tänka på det nu!
Imorrn är det orienteing med skolan, måste få MVG annars är jag körd! Men de ska nog jag och alle klara av.
Fast jag har värdens problem, vet inte vad jag ska ha för trosor under mina mjukisar!! Antingen tar jag mina new body trosor men jag vet inte svårt! Vad är skönast egentligen?? Orkar inte tänka!

PLUS! Spexfoto på måndag va fan ska vi ha för tema?? Vad ska man klä ut sig till??
Nej, nu ska jag fixa lunch till imorrn=P

Eee, ja... Så kan man ju också göra!
//Julia


All I want is for you to see me, for who I am

2009!!

Vad hade du för hårfärg - Blandning mellan blond o brun??
Hur lång var du – Ee, lite över 1,60 kanske??
Vem var du kär i - !!
Hade du nån pojk-/flickvän – Nepp
Vad brukade du göra på fritiden – Allt och inget
Vilka umgicks du med – P.P.P och några andra!
Var allt bättre då – Ja och nej!
Skulle du vilja gå tillbaks dit – Gärna!
Har du förändrats – En del skulle jag tro

Nu:
Vad har du för hårfärg – Samma blandning
Hur lång är du? – Ingen aning längre
Vem är du kär i – !!
Har du nån pojk-,/flickvän - Nope!
Vad brukar du göra på fritiden – Spela fotboll, plugga & ha kul!
Vilka umgås du med – Mest P.P.P
Hur ser du ut? – Awsome! Eller inte..

Har du:
Sovit brevid någon med samma kön – Ja
Sovit brevid nån med motsatt kön – Ja
Slagit ner nån – Ne, slåss inte
Ljugit för en bra vän – Mhm
Svikit någon – Ja… Usch för det!

Vem:
Skrev du senast till på msn – Carro
Kramade du senast – Vet inte, men minns vem som kramade mig: Kathrin
Sov du hos senast – Min Lovely säng!
Vill du vara just nu - Ingen annan än mig själv!
Ringde dig senast – Daddy!

Vad:
Drack du senast – Vatten!
Köpte du senast – Slush puppie!
Gjorde du igår – Tränade inför no nationella!
Ska du göra imorrn – Orientera!!!!
Vill du göra just nu – Lämna allt jobbigt bakom mig!
Åt du senast – Middag, Pasta Carbonara(??)
Är närmast dig som är rosa – Min filt är lite rosa….

Kärlek :
Du har sårat nån så den började gråta- Nja, inte direkt… Men kanske
Nån har sårat dig så du börjat gråta – Aa, inte kul alls

Ärlighet:
Du har gjort nått som du lovat nån annan att inte göra – Ja, det har jag
Jag har gjort något som jag har lovat mig själv att inte göra – Ja, det har jag verkligen gjort
Jag har smugit ut utan lov - Ne, inte direkt
Jag har ljugit för mina föräldrar vart jag är – Aa, det har jag!
Jag har en hemlighet som ingen vet om – Aa, de e jäkligt jobbigt!
Jag har fuskat i ett spel – Aa, är en sån jävla dålig förlorare!
Jag har struntat i ett prov – Inte nåt stort!
Jag har sovit en hel dag utan att behövt det – Haha, faktiskt inte!
Jag har vaknat gråtande – To many times
Jag har somnat gråtande – Japp…
Jag hatar begravningar - Ja, det gör jag…
Jag har sett någon dö - Nej, glad för det!
Någon du har känt som nyligen som dött - Nej, ännu gladare för det

//Julia

Gimmie That Girl- Joe Nichols


//Julia

Är du nån slags idiot?!

Shululu!<3
Idag har jag haft en riktig snälla-skut-mig-dag...med andra ord har vi haft no-föreläsningar hela dagen! Wohooo! Jippie! Kan ni relatera till benämningen om ni tänker på vad vi elever har fått sitta och lyssna på the whole day? Fast när solen skiner kan man inte låta bli att le och vara glad, även om dagen bombaderas med ångestladdade biologi föreläsningar. Med risk för att bli dömd till nörd, måste jag faktiskt ta och medge att det var nyttigt att sitta bänkad och lyssna på allt (skit)snack, hihi...

Juste måste bara säga att min lördag var awsome. Att grilla är nog bland det mysigaste som finns, måste ske oftare!

//Stefanie

                                                                   


Maybe now we can be friends again but first you need to know that you hurt me...

Hellu!! Hoppas alla kära läsare mår bra=D Det gör jag, nja... Nästan i alla fall!
Det har varit en helt okej dag idag, hade dock no hela dan och det kanske inte är det roligaste! Men på förmiddan fick vi sitta ute en stund och läsa igenom ett häfte. Så det var mysigt...
Dock hjälper det inte att jag solar kommer ändå inte bli brun inför balen, kommer typ ALDRIG bli brun:'(

På eftrmiddan planerade jag min framtid i fall allt skiter sig och kanske även om det inte gör det. Det kommer bli fett kul och jag ska bara sätta planen i snurr sen så smäller det!
Till K: Kläder för ca 1916 kr! Inte mycket=P

Gillar håret på första bilden och ÄLSKAR klänningen på andra bilden=D
//Julia


bonde söker fru...kurd söker land

*hahahaha, jag dör!*



Jag måste bara göra lite reklam för fb! Man kan göra i princip allt på facebook fast det bästa måste nog vara alla roliga grupper man kan gå med i. Det förklarar min rubrik, hehe

//Stefanie

1 MAJ

HEJ!<3
Idag är det den första maj. Detta innebär att det är exakt 27 dagar kvar till balen och det betyder även att det är den sista hela månaden vi går kvar på Vittra i Jakobsberg, how sad?! Nu till något lite roligare, idag lite senare på kvällen blir det grillning med lite skönt folk från skolan, skulle jag tro så det ska bli kul. Igår va det valborg och jag och some friends va på baset och kolla på brasan. Sedan blev det pannkaksjakt, vilket slutade rätt misslyckat..bu hu hu!

Nu tillbaks till matten!

                                                         
//Stefanie


RSS 2.0