Hejdå...

Nu åker vi!

Puss&kram <3

//Stefanie


Dop

Hellu!!
Idag har jag varit på dop. Det var pappas kompis dotter som döptes, det var trevligt. Det var en ganska kort och lagom cermoni och sedan lite mat och fika så det var gott. Jag tycker att det var kul för att det är inte så ofta man får gå på dop :)

Jag hade faktiskt med mig en egen liten dop present. Jag framkallade en bild som jag tog förut på lilla Mathilda och så köpte jag en ram till den. Jag tycker att det blev rätt så bra så jag är nöjd :) Här kommer en bild.
 
 
//Alexandra

Packning på G..

Hellu!<3
Jag har precis packat klart, det finns såklart lite små saker som är kvar men dem ska bara stoppas ner innan vi åker..Känner mig riktigt taggad nu! Ska strax hoppa in i duschen och göra mig ren inför resan:P *LÄNGTAR*

Såg solsidan igår på tal om sol o semester, det va faktiskt roligt! Ska fortsätta följa det...



Före..



Efter...

//Stefanie

Bästaste dagen!

Shululu!<3
Precis som alle skrev så va vi tre, dvs. vi som skriver på den här bloggen, i kista och SHOPPADE! Vi hade riktigt kul, precis som alltdi! Det blev mycket skratt kan jag säga..Hoppas dem vet att jag älskar dem, om inte så vet dem det nu! Bästaste dagen med dem bästaste tjejorna <3
På söndag bär det av till Egypten, så jag kommer nog inte träffa mina vänner förrän på måndag v.10, då skolan startar igen! Det känns naturligtvis lite jobbigt med tanke på att jag nästan ser dem varje dag, men det ska såklart bli såå kul o få vara i värmen också..

 

Pusss <3

//Stefanie

 


Kista with the girls!!

Hellu!!
(haha, töntig rubrik jag vet men jag orkar inte) Ja dagen har alltså spenderats i kista med sötisarna Steff och Julls. Det har verkligen varit super och alla lyckades vi få med oss något hem :) Jag måste säga att jag blev mycket nöjd med det jag har lyckats inhandla så det är roligt, det är så här det ska vara att ha lov!! Nu ska jag gå och fortsätta njuta av detta härliga lov, pussar :)


//Aexandra

Torsdag

Hejsan på er!! Idag var den första dan på sportlovet, hade ganska tråkigt! Men fick umgås med pappa och Dante i alla fall, så jag ska väl inte klaga. Men imorrn blir det kanske bio om jag mår bättre och har råd. På lördag ska jag nog möta upp mamma så ska vi åka till kista för shopping och på söndag är det dags att kolla på hus!
Det jobbiga just nu är att min lillebror är magsjuk och både jag och pappa börjar må illa. Jag åt typ två bitar av min pizza, fick inte i mig mer.
Men det bra är att jag hann gymma i morse innan jag började må dåligt, två hela timmar blev det=D
Nu vill jag se en film, vet bara inte vilken. Kanske Fight Club, ska kolla vad va har hemma=P
Sen blir det Glee och Vampire Diaries!!!

Gud vad jag saknar!!! Vill tillbaka dit, bara leva i det dynget om och om igen=D Älskar er!
//Julia

längtar...

HEJ!<3
Idag började mitt sportlov, vi som går på Vittra Jakobsberg får två extra lov-dagar! Wohoo!
Det är riktigt skönt att bara få vara hemma och lata sig, för det är i princip det jag gjort idag. Imorgon händer det nog lite mer, då ska jag passa på att vara med vänner och ha kul för på söndag åker jag nämligen till EGYPTEN! Det ska bli såå kul!!! :D :D Jag ska bli såå solbränd, i det här vädret blir man ju bara blekare och blekare (om man inte solar solarium), så jag lääängtaar verkligen!

Beach Side Pool Beach Side Pool

Såhär ser hotellet vi kommer att bo på i Egypten, snart kommer jag ligga på en utav dem där solstolarna:P

//Stefanie


I <3 NITAR

Idag köpte jag en super snygg väska och för några dagar sedan köpte jag ett par as coola solglasögon, gissa vad dem är dekorerade med??...


...NITAR!

//stefanie


I'll never leave you...

Hellu! Jag kan bara säga att det är GRYMT skönt med sportlov=D Så glad att slippa skolan, fast på ett sätt kommer det bli jobbigt att vara borta från skolan. Men det är inget vi behöver ta upp nu;)
Idag hände det inte så mycket, matte på förmiddagen jobbade på som en galning. Eftermiddan var det typ ea, fast vi gjorde ingenting. Jag fick lära mig lite "självförsvar" men det var kul. Det var idrott efter det och vollyboll dags, jag fick ett litet moment of weeknes. Men sen var jag med igen och körde på som fan.
Nu ska jag ignorera allt dåligt och ha det hur bra som helst! Nu ska jag äta godiset jag fick av pappa utan dåligt samvete! Ska ju gymma imorrn=D

"Jag älskar dig, det ska du veta. Du har hjälp mig genom att bara finnas där"
//Julia

Sportloov!!

Hallå alla glada!!
Idag var det matteprov och det kändes faktiskt riktigt bra men då har det säkert inte gått bra men jag kan i alla fall leva på känslan ett tag till så det är ju bra. Sen var det idrott och det var faktiskt ganska kul för att vi körde wollyboll och jag lyckedes faktiskt att serva någon gång så det var roligt :) Nu är jag lycklig för att nu är det sportlov och det är så skönt, i love it, och så kom några bilder som jag skickade på framkallning idag. Det blev bra och det är så härligt att få hålla dem i handen istället för att se dem på datan så jag är superglad!! Ha det bra :)

Skulle testa något i photoscape och då de blev dess söta hallon blå, kanske lite annorlunda but I like it!!

//Alexandra

Difficult

You could run from someone you feared, you could fight someone you hated. All my reactions were geared toward those killers- the monsters, the enemies.
When you loved the one who was killing you, it left you no options. How could you run, how could you fight, when doing so would hurt that beloved one? If your life was all you had to give your beloved, how could you not give it? If it was someone you truly loved

//Julia

Corazon Latino

Hellu!!
Idag var det spanish. Det var ganska kul eftersom vi sjöng och det är ju alltid kul att sjunga!! Sen blev det musik som faktiskt också var ganska kul idag men jag blev något irriterad på en viss person men jag har släppt det nu :) Sen blev det lite klippning och jag känner mig rätt nöjd. Nu blir det matteplugg!!

Lite spanskinspirerad bild ifrån mig :)

//Alexandra

All I wanted was you

Hejsan! Det har varit en lite jobbig dag idag. Känns som att jag mår sämst, allt kändes pissigt! Imorrn är det matte prov, fy f-n!! Jag kan ingenting och känner mig inte redo! Är typ sjuk också! Så det är mitt liv just nu..


Här är mina favoriter från Forever21 just nu;) Haha, det är jätte mycket men men...
Något plagg ni skulle kunna sätta på er??
//Julia

Söta!


Det här är några av mina favoriter just nu=D Bara älskar koftan med hjärtan!
Nåt ni tyckte var snyggt??
Kommer fler favoriter från Forever21 senare=P
//Julia

just nu

Hejsan!! Nu har jag äntligen fått tillbaka min mobil=D Och den är hel.. Eller ja, den fuknar i alla fall. Men nu kan jag slappna av och njuta av lördagen.

Jag har pluggat no son f-n idag och det har gått sämst, jag vet inte riktigt hur jag ska klara provet. Men jag får göra mitt bästa och det är inte mer med det;)
Sen idag har jag gått runt och känt mig annorlunda. Och jag insåg nyss vad det var! Jag saknar ingenting!! Jag är glad, lyckig och jag känner mig fri! Jag har dom som jag älskar och allt jag behöver nära mig. Även fast jag har gått igenom mycket skit under ett tag så blev allting jävligt bra tillslut. Men sen så känns det också som att de kommer bli skit snart igen, men den dagen den sorgen!!!

Nu ska jag nog hoppa in i duschen, sen blir det OS och melodifestivalen=P

Jag saknar att kunna åka och bada på en måndag efter skolan<3
//Julia

DONE!

Hellu!<3
Blev just klar med mitt bildarbete! Man kan nästan tro att jag suttit och pluggat hela dagen, men icke sa nicke..jag är inte ett stort fan av att ägna all min tid åt att plugg..vilket kanske är rätt förståeligt (?) ;)

Inget speciellt händer idag, eller jo vi ska få gäster och dem har barn som jag ska ägna min kväll tillsammans med. Vi kankse tittar på melodifestivalen, fast är det ens bra?!

Aja, tänkte att det skulle vara kul om jag slängde in ett litet inlägg, nu när det är gjort tänkte jag ta men en välbehövlig dusch (tro mig det behövs)..hehe!


Vill ha!!

//Stefanie

Saturday

Hello!!
Idag har jag bara pluggat. Känns som evigheter men jag har fått ganska mycket gjort i alla fall så det är ju bra. Känner mig grymt tråkig i alla fall men så är det ibland :) Nu tror jag att jag ska ta en liten dusch så att jag vaknar till lite, ha en trevlig lördagskväll :)


//Alexandra

Galet!


Haha, vet inte vad jag ska säga riktigt??=P
//Julia

Jobbigt!

Heej!! Lördag igen, det är väldigt skönt!!! Idag hände det en jävligt jobbig sak, trodde jag skulle dö när det hände. Fy fan asså... ¨
Okej, det som hände var att pappa tappade min mobil i trappen=O Så nu är den helt död typ, men det kan fixas=D Så pappa eller jag och pappa, vet inte än, ska åka in till stan och laga den. Det är jätte jobbigt just nu. För man kan sätta på den och så. Men sen så om jag får ett sms kan jag inte läsa det och den vibrerar typ i 5 extra minuter efter man har fått ett mess. Ska jag ringa nån så är det fel på kontaktlistan och allt är fel!! Det är jätte jobbigt att vara utan mobil, men det ska tydligen gå fort att fixa den så jag håller tummarna=D=D
Men men, nu ska jag prata med pappa om att åka in till stan...=P

//Julia

Ringar!!

Asså det finns så många snygga ringar!! Är väldigt kär i dom här sötisarna=D

Vilken/vilka tycker ni är snyggast??
//Julia

Freedag

Hello!!
Idag är det änligen fredag och denna trevliga fredag började faktiskt med lite no. Det var egenligetn ea men det blev typ no i tre timmar istället men jag är inte sur nej nej jag ee inte sur... Sen blev det i alla fall god mat och sedan hände det inte så mycket mer. Ikväll måste jag typ brodera massor om jag ska bli klar nån gång och så självklart blir det solsidan!!! Ha det bra!!

Älskar den här låten!! :)

//Alexandra

Wayne's coffe

Hellu!<3
Kort sagt har min dag varit mycket bra. Gick i skolan från halv nio till tre som vanligt, fast gick lite tidigare idag eftersom ppp skulle ha en liten hejdå-fika på Waynes coffe, som förövrigt är mycket dyrt! :P
Ni kanske undrar, vadå hejdå-fika? Jo, savven åker nämligen till thailand imorgon så vi passade på att ta en sista fika tillsammans..Kommer såklart sakna Savannah jätte mycket, men hon får har det bra i thailand och se till att bli riktigt brun!!

Love you savvipavvi, kommer sakna dig supermycket!

//Steffi


Väsk jakt!


Jag är på jakt efter en ny väska i typ sån här modell. Det står mest mellan dom här, men jag lutar mot Fred Perry väskan! Vad tycket ni??
//Julia

En till....

Valentino Spring 2010 RTW One-shoulder Silk-ruffle Minidress
Hittade en till bild på klänningen, den ser inte lika bra ut här. Gillar den bättre på Emilie. Men vill gärna ha den ändå, nån som är rik?? Nån som vill göra mig glad??=P
//Julia

Bakpulver

Idag har det varit en väldigt bra dag! Debbat som gick sådär, men gjorde det i alla fall. Tack till karro, som hjälpte mig när jag höll på att bryta ihop! Dansen gick grymt bra, vi körde två gånger. Efter det kännde jag mig jätte peppad så fick springa av mig lite när vi spelade fotboll. Sen var jag paulina=D Det blev chips och vitamin well, haha hade kul men sötisen!
Imorrn är det bakpulver som gäller plus lite no plugg!!!
 
Jävligt stor bild=O Men den där klännigen från Valentino vill jag ha=P
Jag har börjat gilla klänningar, konstigt för jag passar inte i det!
//Julia

Man must dance

Halloj!!
Idag började vi med lite matte. Jag insåg inte förrän matten var slut att jag typ inte hade jobbat nått okej några tal kanske men inte alls mycket och det kändes lite panikit men vad ska man göra. Efter lunch var det i alla fall debatt som gällde. Jag var för kött mot kära Jullsi. Jag tycker att vi var ganska jämna så jag tycker att det känns skönt för att jag var supernervös men jag tycker att vi var fett bra Julls!!! Efter det var det dags att visa upp dansen på idrotten. Det var fett kul tycker jag och jag tror att det gick ganska bra i alla fall :) Pussar <333


//Alexandra

Julia+ panik= hjärtattack!!!!

Halloj!! Sitter framför datan och försöker plugga! Det går ju sämst, som ni kanske förstår efterson jag bloggar istället=P
Försöker hitta saker till debatten imorrn, men det går sämst och jag orkar inte engagera mig just nu! Men känner som att jag kommer få panik ångest snart som kommer leda till en hjärtattack!!
Men imorrn kommer jag verkligen suga eftersom jag inte har nåt att säga och jag inte vet hur en debatt fungerar.
Imorrn är det dans också och det som inte fick hända har hänt!!! Jag har en BLACKOUT!! Jag skulle börja dansa i vardagsrummet, hade musik och stod redo. Musiken började, jag gjorde typ tre steg och sen blev det tomt!!! Jag minns inte längre...=O Kan det som kommer sist, men mitten är helt tomt!!! Fast jag tror att jag kan nu, men är verkligen inte säker på hur den går. Aja, sak samma känner jag just nu=P
Ska be pappa att gå ner och kolla fotbollen istället för i mitt rum, ska sova nu!!

Jag SKA ha en sån!!!! Men vilken färg?? Vad tycker ni??
//Julia

Åt världens godaste..

SEMLA! Vad vore fettisdagen utan semlor?! 

                                                 
                                                  

Kom nyss hem från träningen..Jag och Alle har alltid så kul på träningarna, hehe! I don't like your attitude..haha bästa intern-skämtet! Nä, nu ska jag skriva lite på mitt bild arbete och efter det måste jag förbreda mig lite inför morgondagens sv-debatt. Snacka om att jag kommer att vara nervööös! Det gör ju inte situationen bättre för att jag ska vara emot en utav mina bästa vänner..tro mig hon är duktig också, speciellt när det gäller debatt! Aja, får väl göra mitt bästa..Wish me luck! ;)

//Stefanie


Svennis

Hejsan!<3

Min skoldag har varit riktigt bra, en massa skratt förgyllde min dag..TACK alla som fick mig att skratta, hehe..
Vi hade självklart no lektion med Svennis idag, som vanligt på måndagar. Mot all förmodan gick det faktiskt bra idag, fast det berodde nog på att vi fick jobba självständigt :P
Annars har dagen flytit på utan några speciella problem, vilket är najs!
Var även hos min vackra syster efter skolan, älskar mina syskon väldigt mycket!

Jag är alltid noga med att tvätta bort mitt smink innan jag går och lägger mig..om nån ville veta:P

//Stefanie


Hjälp Haiti!

Lyssna på den här låten och donera pengar till folket i Haiti! Jag messade 10katastrof till 72950 dvs. rädda barnen och då skänkte jag 10kr,man kan typ skänka 10 eller 50..



Snacka om bra låt..

//Stefanie


Sunday!

Hellu!<3
Vaknade rätt sent idag, det blev en lång dag/natt igår. Det va kul, riktigt kul!
Har typ pluggat bild nu den senaste timmen, vi ska göra ett arbete om konsthistoria..JIPPIE! Orkar egentligen inte, men ska ändå göra mitt bästa..måste medge att det har gått rätt bra hittills.

Just ja i fredags såg jag filmen Farsan på bio med min familj. Den va bra, kanske inte världens bästa film men den va rolig (fast inte lika rolig som Jalla jalla och Kopps). Förrsten ni vet den där filmen som jätte många kändisar är med i, man tänker att det måste vara jätte bra men den hade bara fått en sol i nån recension. Typiskt!

  

Här kommer trailern för Valentine's day...det är typ åttahundramiljarder kända skådespelare som är med ju!

<3 Förresten glad alla hjärtans dag! <3

//Steffi

Mys lördag!!!

Tjenare! Hoppas alla haft en bra lördag=P Min har varit väldigt bra, mycket familje mys och det har varit jätte skönt=D
Vi var och fikade hos åsas mamma, jätte goda bullar till mig o pappa som inte äter semlor! Sen åkte vi hem och åt middag, TACOS!!!!!!!!!!!!!! Fy fan vad gott=D
Sen blev det mys framför tvn, melodifestivalen! Det var inte så bra men på nåt sätt gillade jag Eric Saade, som fyller år dan innan mig, och andreas johnson(??) men var besviken på andreas=(
Sen var det en låt som var väldigt sexig, eller inte låten men kläderna och dansen. Är förvånad att den inte gick vidare, för som ni vet så brukar ju sex sälja! Men det kanske är sexigt när eric sjunger medans det öser ner vatten på honom, vad vet jag??
Satt o kollade på Dum och dummare förut med pappa och åsa, men gick upp nyss. Så nu ska vi sätta oss och kolla på Moulin Rouge, igen! Fast jag såg bara slutet igår och vill se den igen=P

Länge sen... läskigt länge sen!
//Julia

Shoes!

Här kommer dem..



Köpta på NK's skor avdelning

//stefanie

sorry, sorry, sorry!

Hellu!<3
Känner mig typ som världens sämsta bloggerska, fast det är ju inte så konstigt med tanke på att jag varit världens sämsta bloggerska dem sensaste dagarna(?)..har ju inte uppdaterat nått ju!!

Idag är det lördag och min dag började med lite morgon-shopping..Jag o pappa åkte nämligen in till stan och pappa köpte ett par as snygga skor till moi. Det var bara ett snabbt besök för vi skulle endast kolla på shoes. Lägger in bilder på dem snart..

Ikväll ska jag på fest, det ska bli kul! Tänkte lägga upp en bild på min outfit innan vi taggar, det låter väl bra?

Älskar den här låten!

// Steff <3


The greatest thing you'll ever learn is just to love and be loved in return


A story about love. A love that will live forever.
My gift is my song. And this one's for you. And You Can Tell Everybody That this is your song. It may be quite simple but now that it's done. I hope u don't mind I hope You don't mind That I put down in words... How Wonderful Life is Now you're in the world
The greatest thing you'll ever learn is just to love and be loved in return

//Julia

Bubblan

Hellu!!
Idag har det varit en ganska chillig dag måste jag säga men jag har ändå fått lite gjort så det är ju bra. Trots denna lugna dag har det varit en hel del skratt och det gillar vi!! Det har blivit en del brodering idag, det går segt men även om man inte tror det så går det faktiskt frammåt. Men i alla fall tänkte lägga in en liten (ego)bild som jag hittade till minne av dagens "bubblan"-lek. Jag vet att jag ser lite skum ut så ni får skratta men jag vet inte det är något med ljuset jag gillar :)


//Alexandra

FREDAG!!

Woho!! Äntligen fredag, känns as bra=D Var hemma från skolan idag även fast jag mår bättre, men ville vara hemma så att jag inte blir sjuk igen eller smittar nån annan. Men nu är jag typ frisk och det känns as bra!!!
Sitte roch kollar på Vampire Diaries och det är riktigt bra, men lite segt. Fast ska ge det en chans, det blir bättre och bättre i alla fall.

Om typ 45 minuter kommer min mamma hit och hämtar datan, vilket suger allt!!! Det blir inge vampire diaries på att tag och ingen kvälls och morgon musik. Eller nattchatt=P Men men, jag får se det från den ljusa sidan....
Om jag någonsin kommer på en=)

I like big butts!! Haha=P
//Julia

Tack...

Tack för att du fick mig att må tusen gånger bättre!! Du gjorde mitt liv ljusare!!!
"Jag lovar och svär att jag står vid din sida under den här jäkla resan vi var framför oss"
"Från och med nu lovar lovar jag att jag alltid, alltid, alltid kommer finnas där för dig med<3"
Du vet vem du är och hoppas du förstår!!
//Julia

Har sökt till gymnasiet!!

Hellu!!
Denna vecka har vi alltså haft två nationellaprov, båda i svenska. Om jag ska vara ärlig har jag faktiskt ingen aning om hur det gick, jag har liksom ingen uppfattning. Den sista delen tror jag att jag missuppfattade helt så det känns väl sådaär men nu kan jag inte göra något så det är bara att vänta och se. Just nu har jag precis gjort min gymnasieansökan och det känns väldigt spännande! Men samtidigt läskigt för att en del av min framtid ligger i form av ett papper på köksbordet... det känns lite konstigt måste jag säga :) Men nu är det bara att hålla tummarna för förstahandsvalet, godnatt!! 


//Alexandra

Don't let me be alone

HEEJ!!! Idag gjordes det andra svenska nationella och det här gick verkligen sämst. Det förra gick väl okej, men det här gick verkligen sämst. Kommer verkligen få dåliga betyg på den där delen!!
Efter att jag kom hem vid halv två, åkte jag, pappa och dante till ikea och kolla på en säg till mig. Men jag vet inte riktigt, den var så låg....
Sen åkte vi till ica och handlade och nu sitter jag här och kollar på Grey's=D
Jag är fortfarande inte frisk, fick X- antal hostattacker i skolan idag, men de bra är att jag stannar hemma i helgen=)
Ikväll är det vamipre diaries och det kanske jag ska kolla på. Jag vet inte, den varkar bra men jag orkar inte med mer vampyrer. Men vampyrer säljer, såvad ska man göra??
Haha, det där stämmer inte! Det är såhär: sex säljer!!! Eller hur karro??? =P<3

En bakom kulliserna bild från vår photoshoot=D
//Julia

It's only life

Heej!! Idag är det onsdag och ännu en dag jag tvingas vara hemma från skolan. Det som är bra är att jag mår en smula bättre, inte frisk än. Jag hostar fortfarande, täppt i näsan och har ont i halsen. Det dåliga är att jag inte har någa halstabletter kvar och det suger.
Imorrn är det ett till nationella prov som ska göras. Inte kul, det är svårt att fokusera när man är sjuk. Men det måste göras så jag har ju inget val, men det ska bli skönt att ha det gjort i alla fall.
Fast vet inte om jag ska vara kvar i skolan efter det, eller gå hem. Får se hur jag mår imorrn också, men vill inte vara ute för tidigt. Då kanske jag aldrig blir frisk och det är inte är kul!

Ser inte hon jävligt smal ut?? Men ändå söt=D
//Julia


Vart är alla??

Varför är den ingen annan som bloggar?? Visst jag fattar att ni har liv och jag har inte det eftersom jag är sjuk. Men varför bloggar ingen?? =O Jaja, ska gå och sura för mig själv nu... Jag blir verkligen deppig när jag är sjuk=(
Men säger bara BLOGGA för f-n!!! Snälla, för min skull.
//Julia

You can't break a broken heart

Tjenare!! Då var det tisdag och jag har gjort mitt första nationella prov i nian=D Och det gick så jävla dåligt.
Jaja, nu är det gjort i alla fall, nästa är på torsdag kommer säker också gå sämst. Efter provet gick jag hem, jag är fortfarande inte frisk och det var typ så jobbigt att göra provet idag. Det tog typ tusen år att fatta en fråga och det var inte så bra.
När jag kom hem åt jag, nu sitter jag och kollar på Sjunde Himlen. Jag är också sugen på nått onyttigt, typ godis eller popcorn eller chips!!! ÅÅÅHHH, give me nåt onyttigt.

Sen var jag inne på Bellas blogg och lyssnade på en låt som hon lagt upp. Det är en låt av artisten Kate Voegele, som är riktigt bra. Men ändå, jag var inne på spotify och såg en bild av henne och hon har ju varit med i One Tree Hill=D Hon spelar ju Mia!!! Ja, bara det jag tänkte säga... Jag har alltid gillat henne, men har aldrig vetat vad hon heter på riktigt=)

//Julia

Inte pepp...

Känner mig ful. Känner mig ofräsh. Känner mig trött. Känner mig irriterad. Känner mig ännu fulare. Känner mig ännu ofräshare. Och imorrn ska man till skolan, woho!! Fy fan vill bara spy...
//Julia


Kejrowlajn

Jag bara älskar den här bilden, tagen av mig :)

//Alexandra

Rock on!!

Hellu!!
Lördagkväll var helt underbar!! Verkligen toppen!! Söta puffar, god mat, singstar och mysprat, kan det bli bättre?? Igår var jag på ännu ett sweet sixteen för att min kusin fyllde också sexton precis som Belli. Det var trevligt att träffa släkt och det var supergod fika!! Idag var det ännu en plågsam föreläsning med Sven men jag ska inte klaga för att sen blev det stuvade makaroner till lunch och det var inte helt fel. Det blev lite inprovisation men vi fixade det :) Pussar!!

Jag älskar verkligen dessa tjejer och jag hoppas att ni vet vad ni betyder för mig!!

//Alexandra

Sjuk!

Heej!! Jahapp. då var det måndag igen. Idag har jag varit hemma, är då sjuk och de är JÄTTE jobbigt!! IIgår kollade jag på tre filmer, tre hela filmer. Jag såg The Holiday, John Tucker must die och Raise your voice. Det var verkligen tre tjej filmer, men är man sjuk så är man. Idag har jag inte alls gjort mycket, sovit och kollat på O.C. Jag kollar på det nu och jag har saknat det så mycket, kommer ihåg hur jag brukade älska det. Har börjat göra det nu igen, det är så bra.

Imorrn ska jag dock gå till skolan, ett tag i alla fall. För att göra nationella prov i svenskan. Sen ska jag åka hem igen, är inte helt frisk just nu. Men jag måste göra provet, så jag har inget val.


The O.C
//Julia

Their love was meant to last

Måste bara säga att All American Rejects är as grymma=D Lyssnar på deras låtar om och om igen!!! säger bara love, love, love!!! Så lyssna på dom, ni har säkert hört Dirty little secret? Det är dom=D Men lyssna på deras andra låtar också!!
//Julia

Bloglovin!!

Följ vår blogg med bloglovin
bloglovin
 //Julia

Äntligen lördag!!

Heej alla glada!!
Idag är det äntligen lördag och det betyder att det äntligen är dags för Bellas tjejmiddag med tema svart/rock/punk!! Det ska bli så sjukt roligt tycker jag. Jag har egentligen inte så mycket mer att säga men nu ska jag väl typ börja fixa mig lite smått tror jag och sen blir det PARTY!!! Längtar!!!


//Alexandra

6/2 Lördag

Då var det lördag och det är jätte skönt!! Ska åka iväg om ca en halvtimme så borde engentligen klä på mig och så, men gördet sen=P Ska upp till Norrtälje, det ska bli kul. 
Men jävligt stressigt att hinna till bella sen. Usch, jag hatar stress. Men jag får helt enkelt klara av det, men jag har i alla fall en timme, om jag har tur, på mig att hitta kläder och göra mig i ordning. Men jag tror att jag får en halvtimme på mig och det känns inte bra.

Men men, jag kommer bara dra på mig nåt svart och kommer inte se punkig ut=P Jaja, förhoppningsvis så spelar det ingen roll.

Haha!!
//Julia

SOVA

Snart ska jag faktiskt sova=) Imorrn ska vi åka till Norrtälje (LÖV) en snabbis på dagen, sen på kvällen blir det Bellas sweet 16 som gäller! Är helt slut nu och kommer säkert vara död imorrn så det blir nog inte så jätte många inlägg från mig imorrn, men ett litet ska jag nog kunna slänga in=)
Rabih åkte ut från Let's Dance och jag säger bara äntligen! Han var inte så bra, han ska hålla sig till sången!!

Jag lägger upp bilden från facebook en annan gång, känns inte "rätt" just nu. Men gillar den, den får mig att skratta=)

Kärlek till låten, kärlek till den som jag tänker på när jag hör låten!!!
//Julia

PANIK!!

Shit!! Ska till bella imorrn och jag har INGET att sätta på mig!! Temat är svart och vi klä oss lite punkigt/rockigt!! F-n också jag har ju inget svart här hemma.... Skjut mig nu eller ge mig nåt att ha på mig!!
Ge mig hennes garderob!!
//Julia

Fredag!!

Heej allihopa!! Det är äntligen fredag, igen! Det går fort som bara den.
Sitter och lyssnar på lite Glee cast låtar och kollade på Entertainment now. Så nu vet jag att Avatar har dragit in 1.8 miljoner dollar... Den har darigit in mest pengar i historien, så den gick om Titanic. TYP!!! Nu känns det som jag måste se den, den är också nominerad till en oscar för bästa film...
Idag har jag inte gjort så mycket, var i skolan hade syslöjd. Åt mycket lunch och blev jätte mätt! Gick till centrum och tog ut pengar till pappa, vi åkte till ica viksjö. Fick lite saker, det är kul lite lyx i vardagen. 

Sen hittade jag en jätte härlig/mysig/rolig vinter bild på fb, får se om jag lägger upp den sen=P

Bellsipuss och jag=)
//Julia

Glee is just another word for saying geek

Jag bara älskar Glee!! När dom sjunger blir jag helt wow:ad!! Det är jätte bra=D Pappa gillar oxå Glee, så just nu sjunger vi den här låten=P Ska typ äta glass eller nåt annat gott nu! Det här var då mitt fjärde inlägg för idag och det sista!

Juste, skulle säga att Linda, Veronika och Camilla hälsade till bloggen! Nöjda nu?=P
// Julia


Vote for me!!


Nu är jag med i Karros fototävling med denna bild. Nu behöver jag ert stöd så gå in och rösta här!! Jag är alltså Alexandra J med bild nummer 2 :) Kom igen nu!!! Puuuusssssar

//Alexandra

Toorsdag

Hellu!!
Jag vet att jag har varit grymt dålig på att uppdatera på sistonde men nu är jag tillbaks i alla fall :) Sen sist har jag och pinglorna hunnit vara i stan och inshoppat lite punkigt till på lördag. Jag längtar så grymt mycket dit, ska bli suuperkul!! Vi har också hunnit haft frilufsdag. Vi valde alltså pulka och det var grymt kul för att vi kom på att man inte behöver ha en pulka för att ta sig ned för backen. Man kan nämligen ta en kompis, krama den och sedan helt enkelt rulla ned. Kanske låter konstigt men det var i alla fall sjukt rooligt :) Det var också mysigt med en eld och varm oboy, kan livet bli bättre?

Idag har det bara varit eget arbete och jag känner mig duktig för att jag tycker att jag har jobbat bra idag. Annars så tycker jag att dagen har gått rätt så fort. Sedan var det badminton och det kändes faktiskt bra. Nu ska jag ta och gå och längta efter lördag, ha det bra!! :)

En liten nattlig bild från övernattningskvällen

//Alexandra

blä för städning!!

Helloj!!! Sitter i sägen och ignorerar alla kläder som ligger på mitt golv. Fick en utskällning av Åsa, så nu måste jag "städa upp det och göra sånt som jag tycker är roligt sen!" Jag fattar inte varför dom blir så upprörda? Det är ju MITT rum och MINA kläder, det blir ju jag som "drabbas" av det. Inte mina föräldrar! Men nu är jag säkert en typisk tonåring som tänker sådär. Men jag blir så irriterad, varför kan inte jag ha det som jag vill?? Det är vid sånna här tillfällen jag önskade att jag bodde själv! Men men, måste väl ta tag i det här nu... Blir väl "lyfta upp och trycka in i garderoben"-style. Orkar inte bry mig idag, ska vara en trotsig tonåring för en gångs skull!!!

En ful julia!!
//Julia


still at skolan!

Hej!! Måste bara säga att allt är bajs nu!! Jag pluggar inte i skolan, som ni kanske märker, dansen går sämst, jag får lixom inte till det!! Jag är irriterad på tusen och en personer och jag mår sämst just nu. Jag är hungrig också!
Plus min data kommer dö om typ 40 minuter för jag glömde min laddare hemme och pappa kan inte komma och lämna den!!! Så jag är på dåligt humör nu, min data är min ända räddning. Ett tag till i alla fall...
Nu ska jag börja "jobba"!! Eller försöka i alla fall

//Julia


skuuuuuuulan

Hejsan!! Sitter i skolan nu och pluggar! Det går sämst, vi pluggar väl inte så mycket men så är det ibland.
Jag har ont överallt, ondare än igår och det är jätte jobbigt måste jag säga!!!
Men ska fortsätte jobba nu, ha det bra allihopa=D

Juste!! Till bella: Jag gick och la mig 21.35 igår och somnade 21.55=D Vad tycker du om det?

En till bild från igår! Påväg till bruket=)
//Julia

Jag saknar


Pulkadag!!

Tjenare!!! Idag har vi varit på bruket och åkt pulka!! Det var jätte kul, jag åkte från toppen flera gånger. Bella trodde jag hade problem=P Men jag tyckte bara det var så kul!! Fast jag blev hur blöt som helst och jag drog ner min mössa för att inte få snö i ansiktet. Vilket kanske inte var så jätte smart, jag hoppade typ också av pulkan fter ett tag och rullade ner för resten av backen! Haha, det gjorde ont som bara den.
Sen så höll alle, steff och savven på med B.H (bög hög), dom rullade ner för backen och vi skrattade mycket åt dom!
Sen blev det snöbolls krig, inte så kul. Man blev ännu blötare och kallare!

Men nu har jag i alla fall ätit, var vrål hungrig. Vill egentligen bara sova, men kan inte!! JAG HAR FÖR ONT!!! Fy fan vad jobbigt det är, kan knappt sitta för min rumpa är alldedes öm. Känns som att jag har fått tusen blåmärken, det har jag säkert också för nån slängde jätte hårda snöbollar där!!


Ett litet videokilpp=D
//Julia

Att jag aldrig kommer ihåg!!!

FAN!!! Jag har precis ätit en kiwi och jag måste sluta göra det, det kliar så jädra mycket på min tunga!!! Det är så jobbigt, att jag aldrig lär mig! Eller jag vet ju att det kommer klia lite grann, men minns inte att det skulle klia såhär mycket! Blä blä blä blä!! Det är så irriterande och det svider nu!!! Nu ska jag vara irriterad och kolla på finalen av Paradise Hotel!! Heja Cimon!!! Som han åkt ut=(
 
//Julia

Tisdag 2/2

Tjenare alla sexiga!! Idag är det tisdag för dom som inte visste det. Om exakt en vecka har jag gjort mitt första nationella prov i svenska! Jag är jäkligt nervös, men jag ska göra mitt bästa.
Hade IUP samtal idag och jag klarade det galant, ingen utskällning bara bra saker. Fan vad grymt bra jag är=D
Sen var det ea, då var jag väldigt ofokuserad. Inte bra alls:(
Fixade oxå till min nya piercing på rasten=P
Sen var det centrum med steffipeffipusspuss och karamellen som gällde, köpte också lite fika inför imorrn. Ska åka pulka på bruket typ hela dan, så man måste ju ha fika. Ska göra varm o'boy och mackor imorrn på morgonen!
Nu ska jag fortsätta lyssna på massa låtar som jag ÄLSKADE förut, det väcker många minnen. Det är coolt hur många minnen en enda låt kan bära på!

Idag fixade jag änligen mina gymnasieval=) Det var jobbigt i början, men det blev lättare tillslut. Jag fick tillslut ihop 6 olika, men jag är verkligen inte klar. Men det känns skönare nu i alla fall, att ha gjort lite.
 
I Paris
//Julia


RSS 2.0