"Your not the girl you used to be no more ooooooh..."

Heej igen!!
Jag tänkte lägga in en låt som jag hörde imorse av sean kingston som jag tycker va bra och texten är också bra =) Jag tänkte också säga att jag saknar min lilla Steffipeffi!!! Kan du inte komma hem snart?? <333 Jag hoppas i alla fall att du har det bra där borta men att du kommer hem snart =) Det var allt för mig, här kommer låten. Hare bra så länge, puss =)



//A


Saknar

HEEJ!
 Har inte så mycket att säga alle har redan sagt allt=P Vill bara till lägga att jag suger på att fälla folk, jag lyckas bara fälla mig själv=P
Gick igenom mina bilder nyss och fasnade för mina konfa bilder. Inte från konfa lägert på Gotland utan vår järfälla konfa grupp. Vi var så bäst, saknar jätte mycket. Vi hade alltid så kul tillsammans och gjorde alltid roliga saker. Jag kommer ihåg hur kul vi hade när vi skulle öva inför konfa avslut showen=) Vi kom på en jätte bra idé, så kul. Sen när det var den dagen övade vi jätte mycket inför men det slutade inte bra. Middan efter slutade i mat krig=P Saknar konfagruppen från järfälla!!!

Finns jätte många bilder på konfa människorna. Men orkar inte leta upp några så det blir en som jag verkilgen gillar=P
    
Härliga konfa grupp!
Tagen av: Fotografen Redigerad av: MOI!

//J


Akvarium!!

Hellu!!
Idag hade vi ännu ett mattepass. Det gick bra men det var lite kluriga tal att fundera över. Sen var det idrott. Carolina förolämpade mig och julls så jag förolämpade tillbaks och då kändes det bättre =) Haha, nä jag skojade det var inte så seriöst. Men i alla fall mattepasset hade vi på juniorernas "avdelning" och där har dom ett akvarium. Så jag och julls tog våra mobiler för att ta kort på fiskarna men dom var smarta och gömde sig. Men det blev lite roligt i alla fall. Nej här sitter jag och babblar nu måste jag verkligen jobba!! Massa pussar till er <33

Lite "akvariumbilder" får ni här =) (Savannah och Julls leker fiskar)

 

Snygga va?? =) <33

//A


Orkar inte mer.

Känns som att jag har tappat lusten att leva. Det är inte så att jag vill ta livet av mig eler nåt. Utan jag känner mig inte så uppåt just nu, jag vill bara dra ett täcke över mig och försvinna ett tag. Allt jag behöver är en stor dos gjädje och lycka..

//J


mode, flintis, nemo, doris, nyckeln, skåpet, idioten, planshen, player, socker, bordet och BOB!

HEEJ!
Idag har jag också tagit skolfoto precis som alle=P Inte samtidigt, vi går inte i samma klass, men innan. Det gick ju sämst, jag betsämde mig precis innan för att jag skulle ha utsläppt hår och åååh!! Jag blev säkert jätte ful, usch som satan i gatan!
Det har väl inte hänt så mycket mer i skolan idag, förutom att jag har blivit "mordhotad" men de e en annan sak som vi inte tar här. Jag har också börjat på både min svenska och engelska. Engelskan går bättre än svenskan, vet inte nåt bra ämne till min krönika.
Idag efter skolan drog jag och alle jman ner till centrum och jag köpte en super fin väst=D Funderar påatt ha den imorrn i skolan men vet inte vad jag ska ha under:S Får se hur det blir imorrn.


Jag har besluts ångest! Vad ska jag välja? Kanske blir det båda=P
//J


Måndag

Hellu!!
Idag var det skolfoto. Jag blev säkert jätteful, känns så =) Hoppas att jag inte gjorde nån konstig min bara för att det blir piinsamt. Annars har vi inte gjort så mycket idag tycker jag men efter skolan gick jag och Julls till centrum en snabbis och hon köpte en superfin väst och jag köpte en supergullig ring. Den är såå söt!! Annars har det inte hänt så mycket idag. Nu väntar jag på att Svenska Hollywood fruar ska börja. Måndagens höjdpunkt ;) Nä nu ska jag gå och göra lite nytta, puss på er!! <33


Lite cool bild, tagen av mig =)

//A


"You can never be to thin"

Jo det kan man!! Jag såg en jätte sorglig reklam på någons blogg, den handlar om anorexia och bulimi. Det är ett litet barn som pratar och det låter verkligen sorgligt. Den är bara en minut så kolla på den, det är verkligen hemskt.



//A


Bild

Hej, jag har inget att skriva så jag tänkte lägga in en lite härlig bild så att man blir lite glad så här på söndagskvällen =) Så här kommer den:



Kramar från A


Vem av de Svenska Hollywood Fruarna är du??

Heej igen!!
Quizet "Vem av de Svenska Hollywood Fruarna är du?" på Facebook är ju bara ett måste!! Har ni inte gjort det än så gör det =)



Jag blev Agnes-Nicole Winter =) vem blev ni??

//A


Inget

HEEJ!
 Jag har presic kommit upp på övervåningen, jag har suttit där nere och kollat på superstars med pappa och åsa. Det är ganska kul ju mer man kollar på det. Idag har det inte hänt nånting, det är därför jag inte har bloggat. Jag har varit för uttråkad. Det ända som har hänt är väl att jag har rensat ur min garderob och insett att jag knappt har några kläder kvar!! Usch, som bara den. Så jag har gått igenon alla tre H&M katalogerna tusen gånger för att hitta grejer. Det är typ det jag har gjort idag och sovit, jag la mig på min säg ca 12.55 och sen så sov jag till 13.50. Det hade jag inte planerat, men jag var ändå jätte trött så det behövdes. Så nu har jag inget mer att säga, hoppas ni får en toppen lördags kväll=P

I Paris! Jag älskar den här bilden. Det är lite roliga miner, haha!

//J


Pluggdag

Hellu!!
Idag ska det inte hända så mycket men jag tror att mormor och morfar ska komma snart på en liten fika, alltid trevligt =) Annars så ska jag väl plugga. Måste komma igång med krönikan men det kan bli lite kul hoppas jag. Ja nu ska jag väl snart börja plugga så ha en superbra lördag, hej då =)



//A


Jag vill ha!!!

Heej igen!!
Jag har hittat några gulliga saker på http://www.cocoo.se/ som jag vill ha =) Här kommer de:



Jag är kär i den första lilla kameran, supergullig!! Men de andra sakerna är också jättefina tycker jag, vad tycker ni??

//A


"Du ser ut som en snäll rånare"

Heej!!
Idag har jag jobbat matte hela förmiddagen,gick rätt så bra. Det kändes lite tomt i skolan för att Karro och Steff var inte där =( Efter skolan gick jag och Julls till centrum. Vi kollade i lite olika affärer och jag köpte ett diadem och en liten borste. Vi provade också massa parfymer. Avril Lavignes parfym Black Star luktade jätte gott. Nu har jag den på handleden så att jag kan gå och sniffa hele tiden =) Det var allt för mig puss på er!! <33



Så här glad var jag igår när mamma gjorde en ansiktsmask på mig =)

//A 


Kommer inte på nåt bra....

HEEJ!! Idag har jag varit i skolan och jobbat nästan själv, det var bara jag och savannah från P.P.P som var i skolan de andra var antingen hemma eller utomlands. Men det var riktigt kul idag, jag gjorde typ en sida på förmiddan. Det är lite svårt så därför går det inte så fort. Sista delen av förmiddas passet satt jag med Kathrin. Carro och Paulina. Haha, jag var så uppe ivarv och det gick inte att jobba bra. På eftermiddas rasten tog jag, kathrin och paulia lite lång rast men det var skönt.
Sen så skulle jag börja jobba igen, det gick inte bra. Jag sa massor av matte grejer som kathrin och carro miss uppfattade, men menade inte alls så. Sen var det massor av barn som sprang omkring och dörrar som åkte upp=D Jag gjorde också världens snyggaste pappersflyg plan, men fick lite hjälp med det första. Men det andra klarade jag själv, bättre än carros!!! Sen så skulle jag, carro, kathirn och alle gå till centrum. Men påväg ut från skolan blev det skokrig på grund av carro, som vanligt=P
Men väl i centrum hade vi riktigt kul, vi gick runt i massor av affärer och kollade. Jag köpte ingenting för jag ska till centrum med pappa imorrn så jag kommer köpa saker då istället=P
Juste, det var jag som sa till alle att hon skulle skriva att hon var stolt över mig=P Det är typ inte seriöst. Haha, vet inte:D
Nu ska jag kolla på idol och äta marabou apelsinkrokant, mums<3
'
Ser det inte supergott ut? Det väntar mig imorrn=D + såå mycket mer=P
//J


Jag blir galen...

...på mitt öga!!! Det rycker hela tiden. Läppen rycker också ibland. Sist hoppade de typ i takt så det kändes som om hela ansiktet skull hoppa av!! Det är rätt så irriterande och så försöker man läsa, lycka till med det.


Så här galen känner jag mig =)

//A


Hemma

Shoo!!
Idag är jag hemma och pluggar eftersom vi ändå bara hade eget arbete hela dagen. Mycket skönare att sitta hemmma och jobba tycker jag för att annars pratar jag för mycket och får inget gjort =) det går rätt bra måste jag säga men no-projektet går inte bra, fett svårt. Och vilket väder vi har =( Regn och moln = TRÅKIGT!! Aja va ska man göra åt saken. Nu ska jag snart börja plugga igen men rasten är inte slut riktigt än =) Ha en fortsatt bra dag puss på er <33 (Jag är stolt över Julls!! Mest för att hon har jobbat mycket matte typ men många andra saker också)

 

Lite ppp:are <33

//A


Fairwell!

Ville bara säga hejdå, till bloggen och alla som läser bloggen, för ett litet tag...Jag ska nämligen åka utomlands imorgon!!!

Kommer självklart sakna P.P.P.! Älskar er tjejer<33

//S


Hej då Steff!!

Heej!!
Idag inledde vi dagen med ett härligt tretimmars mattepass precis vad man vill en onsdagsmorgon som denna. Nej men det var bra men jag kom inte så långt för att det var såå svårt =) Men det var bra att vi hade tre timmar på oss i alla fall för att matte är ett sånt ämne som tar tid. Men nog om matte. Imorgon åker vår kära vän Steff utomlands =( Hon kommer inte tillbaks för än om typ en vecka så det är lite tråkigt, för oss men kul för henne =) Så jag vill bara säga att du ska ha det superbra därborta så massa pussar och kramar till dig!! <33

   

Steff!!

//A


Streeesssss

Hellu<3
Den här veckan, eller dem dagarna som har gått av veckan, har varit riktigt plugg/stress/piss dagar. Skolveckan inleddes med ett svenska, engelska och no pass. Vi fick nya uppgifter i varje ämne, med andra ord en riktig ångest laddad stressbomb släpptes över oss...inte kuul! Det ända som är bra med mycket plugg är att tiden går så fort, då man minst anar det blir det helt plötsligt lov och lov gillar vi. Den bästa känslan är nog när man är helt klar med alla uppgifter och ska lämna in dem, det är nog den känslan som får mig att orka plugga och anstränga mig för att göra ett bra jobb (fast den allra allra bästa känslan är nog när man får bra betyg på det man har gjort, inget slår det).



Solnedgång i Dubai..tagen av moi!



Den här är rolig, hehe..

//S


Kort

Heej!! Jahapp, har egentligen inte nåt att säga förutom att no och biologi suger. Vi var lite rast lösa på vårat ea pass idag så vi tog lite kort med min mobil, lägger upp några här=P
Men måste slänga in ett par tusen miljoner krya på dig pussar till min kära karamell<3 Puuus på dig!

Savannah posar

Alle posar

Bella i sin "after a day in school"-frisyr

Bella posar i sin nya frilla=P

HAHA! Kolla blicken=P

De var väl allt för mig, bliderna är väl lite suddiga men sak samma.
Juste måste bara tipsa om en jätte bra hemsida www.cocoo.se. Där har dom underbara smycken
Puss puss
//J


Stan, kalas och middag =)

Heej!!
Igår blev det en väldigt lång dag. Jag gick upp tidigt för att jag och mamma skulle in till stan och shoppa lite. Jag hittade massa fina saker så jag kom hem med lite kläder, ett par skor, ett halsband, mössa och vantar och en liten väska. På slutet blev det lite stressigt för att vi skulle åka vidare sen så de sista affärerna gick väldigt snabbt men jag lyckades ändå få med mig lite fina saker =) Efter det skulle vi vidare till min moster på kalas för att hon fyllde år. Sen åkte vi vidare till farmor och farfar på middag och sen åkte vi hem. Det var en bra dag tycker jag men lite stressigt blev det. Nu har jag inge mer att säga så puss på er =) (Jag vill också säga krya på dig till Karro som är sjuk, massa pussar till dig <33)

Några bilder på vad jag köpte kommer här =)







//A


Fight Club

Heej!! I brist på annat får det bli denna tråkiga rubrik=P Såg då Fight Club nyss för första gången, den var grymt bra!!. Den var annorlunda men grymt bra!!. Men gillade Brad Pitt väldigt mycket=P Han var bra och snygg:D Haha, men jag säger se filmen. Även fast jag typ fattade vad som skulle hända var den bra, så se den.
Annars har de inte hänt så mycket idag, har varit ute på lång promenad med faster och lilebror medans pappa o åsa var på bio. Sen åt vi middag och kollade på superstars, fattar inte hur kul man kan ha åt en sån skräp serie=P Efter det såg jag fight club=P
Imorrn så händer det inte så mycket eller jo, vi ska åka till märsta för att kolla på hus. Jippie, jätte kul!! Not, jag vägrar fan flytta till märsta! Jag tycker det är jobbigt bara att åka dit och kolla på huset, även fast det är väldigt fint...
Aja, nu ska jag sova...
Godnatt!

Som sagt, minnen. Detta på mig och min älskade köttbulle och sis, BELLA<3


Bilder

Heej igen!!
Sitter vid min lilla dator just nu och eftersom det inte har hänt nåt idag tänkte jag passa på att lägga in lite bilder som finns på den här datorn så här kommer de. Puss <33



//A


Haircut..

Hellu!<3
Idag på morgonen  åkte jag och pappa till salongen där han klippte mig. Det var meningen att pappa endast skulle klippa mina toppar och min lugg..men det slutade med att jag klippte bort ca. 12 cm av mitt långa hår. Nu är det inte lika långt längre, snyft. Fast jag ville göra någon radikal förändring vilket det slutade med, så jag kan inte påstå att jag är helt missnöjd, men det var nog den sista gången jag någonsin kommer att klippa mitt hår kort. Det ser friskt och tjockt ut, vilket jag gillar. Den förtsa reaktionen jag kommer få av folk är nog, nej varför klippte du ditt hår, hehe..men men får leva med det. Här kommer en bild, skriv gärna en kommentar om vad ni tycker :)

Man kanske inte ser så bra..

//S


Smart!!

Heej allihopa!!
Idag ska jag verkligen bara slappa. Jag har inget planerat =) Jag har precis ätit lunch, majsplättar. Det var supergott!! Nu ska jag kanske kolla lite på tv eller värma mig lite i solen =) Här kommer en liten trevlig bild också som Julls har tagit. Jag ser så grymt smart ut!! Det var allt för mig hej då=) 

 

//A


"Ultrablont, nej megablont. Nu har jag det, platinablont!"

Haha, rubriken är tagen från en rolig konversation jag och steff hade på bussen. Först sa hon att de var en tjej som hade ultrasvart hår. Sen sa hon nåt om ultrablont sen blev de... nej, men du vet megablont. Då jag kom på att de heter platinablont. Haha, kul på riktigt i alla fall. Inte så kul här=P
Jahapp, har inge kul att säga tänkte egentligen bara säga godnatt. Tänkte ta en lång sov tid nu, brukar inte gå och lägga mig vid den här tiden på fredagar. Utan bara när det är skola dagen efter, fast då släcker jag ändå inte i mitt rum förens vid tolv. Men tänkte lägga mig tidigare i dag för jag älskar att sova!! Hehe!
Godnatt!

Vilka minnen man har<3


Världens bästa syskon!!

Hellu<3
Jag vet inte varför men på senaste  tiden har jag känt mig lite irriterad och en aning deppig. Ibland får jag typ stressattacker, då bryter jag ihop och blir överkänslig. Idag till exempel fick jag reda på att min syster inte skulle komma hem idag (hon studerar i linköping och kommer hem varje helg), hon slutatde sent och orkade därför inte köra ner hit till Stockholm i mörkret när hon var trött. Därför beslutade hon sig för att vara kvar i Linköping över helgen. Då hon berättade det för mig började jag stört gråta! Jag blev så himla ledsen. Jag förstår ju henne men jag har gått runt i en hel vecka och trott att hon skulle komma hem på fredag exakt kl.17.30...sedan skulle vi mötas hemma hos min andra syster och vara allihop tillsammans. Nu när jag tänker tillbaka på det så känner jag mig rätt barnslig och löjlig, hehe...Känner mig dock fortfarande rätt dissad, hehe..nä jag skoja bara...

<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3

//S


Äntligen fredag!!

Hellu!!
Idag är det äntligen fredag efter en väldigt lång vecka =) Skoldagen kändes väldigt lång jag vet inte riktigt varför men nu är det helg i alla fall, mycket skönt. Idag lämnade vi in teknikprojektet, det är också skönt att vara klar med det. När jag kom hem tog jag en liten promenad med kameran, mycket trevligt. Det är så härliga
 färger ute just nu när det håller på att bli höst =) Jag har inge mer att skriva så här kommer några bilder från idag. Ha det bra!! =)

 

 //A


Wohoo!

Hellu!
Dagen har varit riktigt bra. I skolan jobbade jag med matte och hemma pluggade jag på projektet. Nu e är jag helt färdig och det är klart för inlämning! Jag ska starx kolla på idol men just nu lyssnar jag på musik..b.la. låten jag la ut sist :) Här kommer lite bilder...

(BTW..ni vet låten som jag skrev om tidigare, asså den jag både lyssnar på och la ut iförrigår, i den säger han Stefanie!! På slutet rabblar han nämligen upp en massa tjej namn och eftersom mitt namn är så unikt och vackert valde dem att ha med det i låten!! Jag upptäckte det nyss, hehe..)


Hotellets strand..

Hotellet..


Utsikten från hotellrummet..


Jag och mamma på väg till poolen..


Lite bilder från när vi var i Dubai

//S


"VA F-N GÖR DU MED MINA BYXOR DIN...!!?!!!"

TJENARE!!!
Idag har varit en toppen dag=) FICK ÄNTLIGEN TRÄFFA KARRO!! Som jag har saknat henne, vi alla har nog det;) Vi har också haft ea hela dan, det gick ju sådär att jobba. Först så gjorde vi lite grann satt och små pratade samtidigt. Men sen när karro kom o satte sig med oss ville vi ju såklart höra hur det hade varit i Italien, så då blev det inget jobbande. Sen efter ett tag började alle o steff att tjafsa om nåt, så himla kul!!! Då gick det inte att jobba. Men sen när jag verkligen ska börja jobba ställer alle en fråga till bella som jag tror vi alla reagerade på... Då började vi disskutera den, haha=D Sen var det lunch, tiden gick så fort.
Efter lunch så började jag jobba bra, men vi började prata om mobiler och det kan man prata om länge:) Sen så var dagen slut, gud så det gick fort. Men hade jätte kul idag i alla fall, glad att jag fick byta grupp=P Inget personligt mot dom i min grupp!

Juste, igår kväll hade min pappa sönder mina byxor!! Lång historia, inte rolig, mina vänner vet. Så jag blev jätte sur, jag kan ju inte använda dom nu. Även fast bella tycker jag ska göra det=P

Så här ser dom ut, efter pappa hade tagit sönder dom!=(

//J


Torsdag

Heej!!
Idag har vi haft ea hela dagen. Jag har jobbat ganska mycket matte och det känns ju bra. Men på eftermiddagen blev det lite okoncentrerat för att vi satt och diskuterade mobiltelefoner. Jag blev förvånad över hur länge man kan prata om det, det var typ bara det vi pratade om men det var kul =) Nu har jag i alla fall pluggat lite och snart blir det middag och sen Idol!! Låter som en rätt bra kväll tycker jag, hoppas att ni också får en bra kväll. Puss <33



Rolig bild på mig och Julls, utklädda till nördar, som jag lånade från Bellas blogg =) Hoppas att det gick bra <33

//A


music is everything

Hello!!
 Idag har det varit en bra dag=) Vi fick våra målgruppen inför nian och jag gillade inte gruppen jag hamnade i. Jag var ensam P.P.P:are och det var tråkigt. Men på rasten skulle jag gå ner till resten av P.P.P och då sa jag att jag ville byta grupp till en lärare och hon sa självklart=) Dessutom så hade mina kompisar redan sagt till läraren att det var minus att jag inte gick där, sen blev det når snack om namn lista skit=P Men nu går jag i en bra grupp där jag trivs=P Jahapp, det var väl det som hände mig idag. Var väldigt mycket flum idag och startade ett BK med Tom=P

Tagen av: Mig Redigerad av: Mig

//J


Smakprov...

.... på vad jag håller på med just nu kommer här:



Jag skriver om vattenkraft!! Spännande va?? =)

//A


Mimmi pigg....

Hellu!!
Idag fick vi veta våra målgrupper, lite spännande men vår målgrupp är rätt tråkig =( Men alla PPP kom tillsammans i alla fall och det är superbra!! Vår grupp heter Mimmi pigg... Jag tänker inte änns kommentera det :) Vi fick börja med att jobba matte, jobbigt. Jag tycker att det är rätt svårt och det kommer nog att bli rätt stressigt i år. Men i alla fall det har varit en rätt så bra dag med väldigt mycket skratt och det gillar jag ;) 

 

Dagens låt får bli Shakira med hips don't lie. En mycket bra låt som man kanske har glömt bort lite eftersom den är gammal men här är den i alla fall =)

//A


Oupps!

Oj, jag hade inte sett videon innan, hehe...lite, ja ni fattar. Ni kan ju bortse från videon och texten också kanske, hehe... då blev det ju inte mycket kvar men melodin är bra!
<3

//S


Meet at the hotelroom...

Här kommer en riktigt bra låt! <3




...forget about your boyfriend and meet at the hotelroom...
...you can bring your girlfriends and meet me at the hotelroom...

//S


va? gud! nej..

Heej<3
Inatt kl. 02.00 började mtv vma och jag var bara tvungen att se live-sändningen. Jag och J blev typ besatta av galan innan den ens hade börjat. Allt vi pratade om var ang. galan, allt vi läste var information om galan, vi såg nog alla klipp som dom sände innan galan börajde och till slut såg vi galan. Vi typ messa varandra varje minut, så fort något hände skrev vi till varandra..hehe! En sak blev det extra mycket messande om och det va när Kanye West gick upp på scen och sa att Taylor, som precis hade vunnit ett pris, inte förtjänade att vinna. Först trodde jag att det var ett skämt, men det verkar inte så för står typ överallt om det. Piinsamt för honom, hehe...



Här skämmer han ut sig! :P

Toodles<3

//S


Ledig!!

Shoo!!
Idag är vi lediga, väldigt nice!! Jag firar det med sovmorgon som vanligt när jag är ledig =) Men jag har gjort lite nytta också nämligen pluggat, teknikprojektet fortfarande =( Nu ska jag i alla fall äta fruktsallad med glass, mums, och kolla på Tyra Banks show. Nu börjar det, puss!!


Hittade en lite rolig bild på google =)

//A 


MTV VMA!!

Okej, nu är det snart dax. Ca 5 minuter kvar=) Jag är så peppad, ska bli jätte kul. Har varit hur irriterad som helst för tiden har gått så långsamt men nu är det dags. Stängde precis ner Live från röda mattan kameran och blondinbellas mtv blogg. Nu ska jag dra mig till soffan och bara njuta av det jag älskar mest KÄNDISAR!!! Mina kompisar fattar hur viktigt det här är för mig tur att man är ledig imorrn. Kommer behöva sova länge=D
Nej, nu ska jag sätta mig framför tv och försöka slappna av lite innan=P
//J


Söndag

Hellu!!
Idag var vi på IKEA och provade soffor eftersom vi gör om i vardagsrummet så ska vi typ byta ut allt. Just nu sitter vi i solstolar framför tvn inte det bästa men det funkar =) Sen fick jag en eltandborste. Väldigt vacker var den, vit och ljusgrön, okej kanske inte så snygg men huvudsaken är ju att den borstar bra så jag får se imorn när den har laddat klart. Spännande!! =) Just nu kollar jag på Top modell. Det är väldigt mycket skrik måste jag säga men det blir väl så när man samlar ihop så månag tjejer =) Hej då!!

 
Fin bild tagen av Julia =)

//A


Last night..

Heej!
Gårdagen var en riktigt bra dag, den innehöll lite allt möjligt och det bästa av allt var att jag alltid hade något att göra dvs. jag satt inte bara hemma helt sysslolös. Dagen började kl. 09.00, för då vaknade jag, hehe. Sedan åt jag fruktost med min familj. Efter det chillade jag lite framför tv:n i ungefär en timme. Sedan ringde min syster och sa att hon och hennes man skulle åka till Nacka Forum och hon frågade om vi ville följa med. Det ville vi såklart, i alla fall jag, mamma och min andra syster. Vi gick runt där ett tag och jag köpte ett par klackskor till min nya klänning:) När vi kom hem var det bara att hoppa in i duschen för lite senare på kvällen skulle vi alla (min familj och min systers) på bröllopp!! Jag pimpade upp mig, dvs. tog på mig min nya länning och skor(ett par skit snygga från Zara), sminkade mig och fixade håret. Det blev en mycket lyckad kväll eller natt kanske man ska säga, hehe..
Idag är det söndag världens bästa söndag och inte alls ångestladdad, eftersom imorgon är jag ledig!!
Byee<33




Moi!!


Låtar...

Tja!
Tänkte bara lägga in två bra låtar jag verkligen gillar idag=) Hörde dom båda idag, för första gången. Eller den ena hör jag hört en del av förut men inte hela. So here you go, enjoy=D


Miley Cyrus-When I look at you

Miley Cyrus-Party in the USA

Jag gillar den första låten mer än den andra=) Vad tycker ni?

//J


More than you know

Hellu!!
Snacka om att jag är förvånad över hur tidigt jag gick upp. Haha, brukar inte vara vaken så  tidigt, brukar vakna vad tio halv elva kanske. Idag gick jag upp typ runt nio. Men det är bra att gå upp tidigt ibland.
Aja, idag är det en superbra söndag. Inte bara de att det är söndag och jag slipper gå till skolan imorrn, vi är lediga=D Det är också säsongspremiär av One Tree Hill!! Jag är hur lycklig som helst, jag är typ besatt av one tree till, jag har föjlt den hur länge som helst. Så idag 18.05 börjar säsong 7! (Tror jag) Helt underbart!. Sen ikväll, eller i natt, är det VMA som gäller för mig. Det börjar typ vil 02.00. Tror jag ska se det, vi har ju ändå ingen skola imorrn så jag kan ta att sova lite längre=P
De var allt för mig ska fortsätta sitta med datan i knät och kolla på tv=) Ska nog äta frukost snart.


Daughtry, så bra=D

//J


Nu mer i påsen

Hello hello!
Nu är jag hemma igen efter mitt äventyr på Lidingö=) Haha, eller inte. Jag har varit hos min moster och mina kusiner, det var jätte kul att träffa dem igen. Jag älskar mina kusiner, de är underbara. Speciellt de yngsta de ser ut som änglar med sitt super blonda hår och blåa ögon. Alla tre är toppen, men de två yngsta gillar mig mest så det är ju alltid bra. Vi åt god mat, pratade åt glass och lekte. Fick också handen tejpad, alltid kul=D 
Aja, de var väl allt för mig idag. Nu ska jag äta popcornoch bilar, sååå gott=D


//J


Fika =)

Hellu!!
Idag har det inte hänt så mycket men snart kommer farmor och farfar på fika, det ska bli trevligt. Mamma har bakat bullar, det ska också bli trevligt =) Jag kanske borde plugga lite också det ser jag inte fram emot så mycket. Jag ville lägga in en video men det gick inte så det fick bli en annan video från idol. Det är när Calle Kristiansson sjunger. Jag tycker att han var jättebra, vad tycker ni?? Hej då så länge =)



//A


I dream about you

Tjenare tjenare!
Sitter här och lyssnar på musik. Snacka om att jag har udda musik smak, min spellista innehåller typ allt. Rock, pop, blues, rnb, punk, schlager. Sen en del annat oxå, men jag gillar min musik smak. Man får en stor blandning av allt och så. Sen att det inte är alla som gillar min musik smak bryr jag mig inte om, jag lyssnar på det jag tycker är bra=) Just nu spelas Lilly Allen Fuck U, den är så bra. Aja, nog om min musik smak.
Snart ska jag och mamma sätta oss på tåget och åka ut till Lidingö (Haha!!!) ska träffa min moster och mina tre, snart fyra, kusiner=) Ska bli toppen kul att få träffa dem igen. Jag vet inte hur länge vi blir där men slänger in ett inlägg när jag kommer hem. Hoppas ni får en toppen eftermiddag=P

Vad tycker ni? Jag blev beroende efter första gången jag hörde den=P
//J


Ny frisyr??

Hej igen!!
Jag måste bara skriva att lite tidigare hittade jag en rolig hemsida. Man laddar upp en bild på sig själv och sen kan man prova olika kändisars hår på sig själv. Det är jätte kul!! Hemsidan är: http://kandisfrissan.veckorevyn.com/ . Gå in och prova. Det är lika roligt och prova killarnas hår som tjejernas =) Nu ska jag nog gå och lägga mig, god natt!! =) <33



Julia och Steff!!

//A


Älskade Karolin!

Wow, karro tack tack tack! Jag vet inte hur många gånger jag har läst komentaren som du har skrivit. Den är så bäst, så äkta. När jag fatta att de var du som hade skrivit den blev jag alldedes gråtfärdig, jag todde jag skulle börja stor blöa på scen. Haha, det hade varit nåt de=P När vi satt igen skakade jag som bara den. Jag tror inte att de andra i skolan nånsin kommer fatta hur vi kännde, det är speciellt. Jag vet inte hur jag ska tacka dig men om du läser det här sen vill jag säga att jag älskar dig såå mycket, du betyder såå otroligt mycket. Och det är såå tråkigt att du inte är här hemma=P Haha, fatta du mitt skämt? Jag blev så otroligt glad och rörd på samma gång när vi gick upp där. Allt jag vill göra nu är att tacka dig så mycket och hoppas du har det så jävla bra i Italien och du kommer få träffa 5 lyckliga flickor när du kommer hem. Saknar dig karamellen massor och massor<3 Vill skriva tack tusen gånger om men tror inte det räcker. Får tacka dig när du kommer hem<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3
Du sa en gång att du gillade den här<3

//J


KAROLIN<3

Karro det här inlägget är tillägnat till dig <3
Tack, tack, tack och återigen tack! Karolin du anar inte hur glad jag blev när jag hörde Maria säga våra namn, jag visste direkt att det var du som hade skrivit motiveringen. Såhär löd den; Jag känner fem underbara flickor som jag tycker borde uppmärksammas. Inte minst för att de är duktiga och ordningssamma, utan också för att de är underbara vänner. De peppar, lyssnar, stöttar och hjälper, både när det gäller skolarbete och när det gäller saker utanför skolan. De respekterar både mig och andra precis som de är. Kort sagt är de underbara förebilder och vänner.

Visst blir man gråtfärdig  när man läser den, det blir ialla fall jag. Jag kan läsa den tusen gånger om och om igen och fortfarande känna mig rörd och framförallt glad. Synd att du är i Italien nu för jag skulle jätte gärna vilja ge dig en stor fet kram, men när du kommer hem så ska jag squeeza dig riktigt ordentligt :P

Love you Karrobarro!
P.P.P <3


//S


Tack Karro!!

Heej!!
Idag skulle lärarna dela ut pris för periodens elev. Maria sa att den här gången är det en lång motevering och det är inte en person som har vunnit utan en grupp. Karro är utomlands så hon var inte där. Maria började läsa och jag tror att alla ppp:s hjärtan slog lite fortare och så sa Maria: Savannah, Julia, Alexandra, Izabella och Stefanie!! Så jag vill bara säga grymt tack till Karro, hon är så underbar!! Jag hoppas att hon vet hur mycket hon betyder för oss!! <33 Jag blev helt rörd och gråtfärdig, det tror jag alla av oss blev för det var en så fin motevering!! Så massa pussar till dig Karro du är bäst!! <33



Sötisbild på Karro utklädd till prinsessa!!

//A


Skynda skynda!

Okej, hade sjömaran idag gick sämst. Gjorde illa foten så det blev bara ett varv lie pissigt men så är det. När jag kom hem var jag slut även fast det bara blev ett varv, dålig kondis. Duschade och satte på mig mjukis kläder, tog lite natur godis och läste nytt skvaller (tack åsa som köpte båda) Trodde att jag skulle få ha en lugn mys kväll. Men icke sa nicke! När åsa kommer hem säger hon att jag måste klä på mig nåt fint för vi ska iväg!! Det där var jag inte berädd på, men sen kom jag på det. Vi ska på nåt fest aktigt i kväll eller nu egentligen=P Jaha, vad skulle jag ha på mig då? Måste ju klä mig fint... Men det gick fort tog såklart min MQ klänning som jag hade på konfirmationen, typ ända fina jag har just nu. Över det tog jag min Gina Tricot jeans jacka lite ledigt sådär=D På fötterna kommer typ alla ha klackar utom jag, jag kör på Converse=P Haha, lite udda men jag älskar mina Converse. Varför kan jag inte ha em till min klänning? Kanske inte passar men so what? Jag klär mig som jag klär mig. Vill säga det till alla på den där festen som kanske kommer läsa det här sen=D Måste dra nu, kommer hem om en liten stund blir inte där så länge=p
 
Ser ut såhär just nu=P


Comviq kompis!!

Shoo!!
Idag har det varit en väldigt lång dag. Det började imorse innan skolan med ett besök hos tandhygenisetn. Det gick bra och hon typ putsade dem lite, inget avancerat =) Sen var det dags för skola och vi skulle redovisa våra uppfinningar. Det var närvöst innan men jag tycker att det gick bra i alla fall. Sen var det bara att bli närvös igen för att då skulle vi springa Sjömaran. Det var jobbigt, jag gillar inte Sjömaran!! Men det ända som tröstade en i början var väl att det är sista gången vi behöver sprinag den så det var ju bra =) Efter det var det bara att gå hem duscha och sedan tillbaka till skolan för att ha IUP-samtal. Det är skönt att denna dag är över för att jag har typ varit närvös hela dagen.

 Jag ville också bara säga att nu har jag äntligen Comviq kompis så att alla vet det =) Här kommer en bild på mitt saldo innan vi tankade på med Comviq kompis. Ha en trevlig kväll. Puss på er!!



//A


KÄR!!!

Hej hej!!
Tänkte bara snabbt lägga in ett inlägg innan jag drar mig till soffan, tv och alla bra program=) Jag måste säga att jag är så himla kär i en kavaj!!! Den är hur snygg som helst och den är lila. Hur coolt är inte det? Jag har saknat lila jätte mycket, lila är en bra färg. Men jag har ingen aning om man kan köpa en lila kavaj nånstans=( Den här såg jag på Kristen Stewart när jag var och kollade lite på internet. Jag gillar den men jag har udda smak=p Vad tycker ni?
 
Bild två är väldigt suddig men är den inte snygg? =D


090909

Hellu!!
Idag hade vi fadderdag på förmiddan som igår. Det var inte det roligaste man kan tänka sig men det gick bra. Sen var det dags att jobba med projektet igen det känns som om det aldrig tar slut =) Just nu har jag i alla fall kollat på Top modell 4 repris alltså som man typ har sett hundra gånger men det är ändå kul. Idag var det avsnittet när Tyra skriker åt Tiffany. Det är konstigt för att hon brukar ju alltid vara så lugn och så men i alla fall om det är någon som har missat det lägger jag ut det =) Nu måste jag plugga, hej då!!



//A


Innovation...

Innovation=En ny idé / upptäckt... var bara tvungen att skriva det så att alla vet det nu!

Idol!

Tjenaa!
Har precis kollat klart på idol. Jag älskar alla auditions i början, de är roligast att titta på. Juryn tycker jag också om väldigt mycket speciellt Anders Bagge! Det var många som sjöng riktigt bra och så var det självklart många som söög! Ibland önskar man att man hade en vacker och stark sångröst som t.ex. Beyoncé, det vore coolt, hehe. Imorgon är det onsdag dvs. lill-lördan', vilket betyder partyyy!! Haha, nej jag skoja bara. För mig blir det typ plugg-onsdag. Jippie!




På tal om Beyoncé...

//S


Something inside this heart has died

Helloj!!
Vet att jag inte har bloggat på länge men jag har varit sjuk men nu är jag pågång igen=) Idag hade vi fadderdag i skolan, men bara på förmiddan, så vi var tvungna att ta hend om barnen. Kanske inte det roligaste man kan göra men men. Efter lunch så skulle jag och bella jobba med projektet, det gick sådär. Men vi kom frammåt känns toppan på det sättet. Men det är en hel del kvar men det löser vi nog=P Ska "renskriva" det vi har skrivit för att kunna se det hela bättre, då kan vi sätta ihop det till en bättre text och så.

Det var väl allt för mig! Ska skynda mig och skriva allt vill inte missa vänner och Idol premiären! Tjoho!!!!

Jag vill oxå slänga massor av pussar och kramar till min karamell. Du åker ju imorrn och jag kommer sakna dig som f-n, tråkigt att inte ha dig här. Men du kommer ha jätte kul och hälsa stället från mig=D Älskar dig<3


Till min Karamell=D

//J


Shopping =)

Heej igen!!
Jag måste bara skriva ett litet inlägg så här på kvällskvisten. Lite tidigare under kvällen var jag och mamma på Stadium för att köpa gympabyxor och jag hittade två par, ett par inne och ett par utebyxor. De korta (inne) är inte de snyggaste men de satt rätt bra och var bekväma så jag tog de i alla fall och de hade fickor vilket jag tycker är mycket viktigt =) Aja de är som sagt inte jätte snygga men jag gillar dem i alla fall. Sen blev det McDonalds på hemvägen, MUMS!! Hemma har jag "byggt" klart min modell, den är fett snygg =) Nu har jag inge mer att skriva så god natt på er!!



//A


Teknikprojekt suger...

Hellu!!
Idag var ännu en dag av teknikprojektet, det går väl sådär. På eftermiddagen fick vi kanske inte så mycket gjort för vi satt mest och pratade men det var roligt =) Det har inte hänt så mycket mer idag men jag måste bara säga att maten idag var lite konstig. Det var fiskpanetter, mums tänkte vi och va glada, men när vi äter så är det som att äta puree. Smaken var det inge fel på men konsistensen var inte bra. Men det fick gå i alla fall =) I helgen har jag varit dålig på att uppdatera men det har inte hänt så mycket vi hade gäster på lördagen och det är ju alltid trevligt men annars så har jag bara pluggat lite =) här kommer en bild på våra Girlpower ringar. De är fett snygga!! <33 



//A


pLuGg!

Hejhej!
Idag är det lördag, wohoo! Jag vakande väldigt tidigt idag, vid halv nio. Jag inledde morgonen med lite tv tittande sedan åt jag en riktigt god fukost. Efter det tyckte jag att det var dags för att börja plugga, så jag stängde in mig själv på rummet. Nu är jag i alla fall klar och det känns jätte bra! Ikväll ska mamma och pappa laga någon speciell middag, mer än så säger de inte. Vi (mamma, pappa, syster, syster och hennes man) måste tydligen ha nått rosa på oss. Lite skumt, fattar inte varför. Aja, får väl vänta och se.
 Hejdå!<3
(Jag vill oxå passa på att säga krya på dig till min kära vän Julia och som A sa; vi har saknat dig!!<33)


Will Smiths son är på Ellen Degeneres Show..tycker han är lite rolig:)

//S


Sjukling!!

Heej igen!!
Jag vill bara skriva ett inlägg till Julls som är sjuk. Jag hoppas att du mår bättre och att du blir frisk snart!! Det var länge sen vi träffades känns det som så hoppas att du är frisk tills på måndag. Så krya på dig <33 Massa pussar och kramar till dig!! 



Bild från när jag och Julls var på kändis span i stan =)

//A


Just nu

Helu!
Blir ett kort inlägg orkar inte så mycket mer. Är fortfarande sjuk, vilket är sämst. Saknar mina kära vänner och har tråkigt. Men det är skönt att pappa ät hemma med Dante då är man inte helt själv. Ikväll bilr det bara jag, pappa och dante. Åsa ska ut med några kompisar, så vi ska beställa pizza och ha det bra framför tvn=)

Framför mig just nu: Halstabletter, nässpray och såklart skvallertidningar. Vad vore livet utan skvaller?
//J


Converse...

Hellu!!
Igår när jag satt och tittade på converse.com hittade jag ett par genomskinliga converse!! Fett coolt men jag undar hur det skulle se ut med strumpor i, förmodligen inte så snyggt. Men i alla fall det är coolt att det finns. Det kanske inte skulle vara så fult med strumbyxor ändå vem vet =) Idag har vi jobbat med teknikprojektet det känns som om det går sämst och det är inte så kul men jag får försöka att göra nått bra av det i alla fall =) Annars har vi inte gjort så mycket idag så det har varit en rätt så lugn dag. Här kommer en bild på de genomskinliga conversen. Vad tycker ni?? Hej då så länge!!


//A


Vad är det som går och men aldrig kommer fram?

Hejsan! Det var ganska länge sedan jag skrev ett inlägg, har faktiskt varit lite upptagen..(*saik*, har bara inte haft lust att blogga). Idag hade vi en vandringsdag i skolan, dvs. vi gick hela 1.2 mil! Det var lite jobbigt i bland, ett tag kändes det faktiskt som att man gick och gick men aldrig kom fram, men det gjorde vi i och för sig till slut. När jag kom hem bänkade jag mig framför tv:n och bara vilade. Var riktigt trött i kroppen. Sedan duschade jag och fixade mig för jag skulle träffa min älskade syster.

Vilken modell tycker ni är vackrast??
  


   1. Adriana Lima
2. Tyra banks
3. Heidi Klum

//S


Puss på er!!

Heej!!
Just nu har jag inte så mycket att skriva men jag tänkte lägga ut en bild på mina käraste vänner!! Jag har lagt till lite saker på den som ni kanske ser men jag har försökt att inte överdriva =) haha, nä men i alla fall här kommer den!! Så puss på er mina superbästa vänner <33



//A


ibland...


 ...undrar om någon skulle sakna mig om jag försvann?


"Jag vill ha fredag idag..."

Hellu igen!!
Idag har varit en bra dag tycker jag. Under förmiddagspasset hade vi eget arbete så vid 11 nångång gick jag och Julls för att vi skulle jobba hemma, det brukar gå bättre då. Men på vägen gick vi in på Emils och åt Chicken Bits med pommes!!! Supergott va det =) Vi drack lingondricka. Jag älskar lingondrickan som finns där, den är så underbart god!! Sen gick jag hem och Julls tog bussen hem till sig. Det gick väldigt bra att jobba hemma tycker jag för jag är rätt nöjd med det jag har gjort. Sen åkte jag till centrum för att uträtta lite ärenden. Jag tänkte lägga in två videoklipp från Youtube. Den första är ving reklamen, den är så bra!! Och låten är så bra men det är tyvärr inte hela reklamen men ni har säkert sett den på tv. Den andra hittade jag bara på youtube, den är INTE bra. =) kolla och se vad ni tycker =) Hej då!!

Den bra...


...den mindre bra



//A


Projekt...

Hellu!!
Idag har vi fått lite mer info om vad vi ska göra exakt (i projektet) så det känns bra. Nu är det väl bara att börja jobba men jag har inte riktigt kommit igång än så jag borde väl gå och göra det istället men jag tänkte skriva ett litet inlägg först. Ja egentligen har det väl inte hänt så mycket mer idag. När jag kom hem och skulle kolla på tv fick jag sitta i en av våra solstolar eftersom vi inte har några soffor längre. Det känns lite annorlunda måste jag säga men det får väl gå tills vi får nya =) Sen var det badminton, det var rätt kul men varmt. Nu måste jag nog gå och jobba men här kommer en cool bild som jag hittade på Google. Jag vet inte om det är Mary kate eller Ashle Olsen... Nån som vet?? Aja den är cool i alla fall =)




//A


RSS 2.0