Första advent har kommit mot sitt slut...god+natt=godnatt

Förlåt, hade tänkt att börja det här inlägget på ett lite trevligare sätt men..asså fan vad mobbad jag är, jag menar läs bara rubriken..hur orkar man?! hahaha, iaf..nu till den trevliga inledningen som jag tänkte börja med..

Det har varit en typisk söndag för mig, asså en typisk söndag som vi brukar ha här hemma hos oss. Det börjar med att jag vaknar rätt så tidigt, därför får jag sitta och vänta på att alla andra ska vakna, med alla menar jag min syster, för mamma och pappa är redan uppe...sen vid kankse ett, då hör man hur toalett dörren på nedervåningen öppnas, stängs och sedan låses(eller hur fan säger man, låser sig(haha), låses..va fan ni fattar vad jag menar) då vet man att min syster har vaknat. Under dagen händer det inte så mycket förutom kanske lite plugg och massa tv-tittandes. Vid fem-tiden brukar vi åka till något köpcentrum, oftatst blir det kista. Jag lyckas alltid få med mig något hem, mina föräldrar tror att jag är en shopaholic men det är jag inte..tro mig! Vi är ialla fall där tills det blir dags att skjussa min syster till centralstationen, där hon ska ta tåget hem som ligger i linkan(linköping)..Därefter åker vi hem, det blir oftats tyst i bilen..men då lättar jag på stämningen genom att skruva upp volymen på radion..då behöver man åtminstonde inte pinas i tystnaden. Dagen slutar med lite plugg, tv-tittandes samt med ett godnatt :)

Fast den här söndagen har ändå varit lite speciell, det är ju trots allt första advent! Så lite myspys på morgonen blev det, god frukost med tända ljus..eller rättare sagt ett tänt ljus!





Till sist vill jag bara tillägga att A är sjuk, så hon kommer nog inte kunna blogga så mycket, vilket vi har märkt under helgen..jag menar det har bara varit jag som bloggat! (Julia vad händer??)
KRYA PÅ DIG ALLE! Massa iprem-pussar till dig<3


Här har vi henne, sjuklingen..haha! Nä nu var jag nog lite taskig..förlåt!

//S


"one mans trash is another mans treasure"

Heej!<3
Jag borde egentligen sova, klockan är snart två.. på natten dåra, men pallination asså..:P
Sitter i samma rum som min skeeeva syster (internt skämt)..haha!
Imorse kollade jag på Melerose Place, som för övrigt är en mycket bra serie som spelades in år 1992, ja den är alltså rätt så gammal..iaf då hörde jag det här citatet (läs rubriken)..har hört det tidigare och idag påmindes jag om hur bra det är!
Har väl egentligen inte så mycket att säga, så ni får lite bilder från gårdagen då vi firade min systers födelsedag på en resturang vid namn; Vapiano! 

 
Jag och syrran i bilen på väg dit..



 Jag som var fett cool och fick hålla i en maragrita..dock endast hålla!


Ja, här har ni drinken på nära håll..ser väldigt god ut undrar hur den smakar..haha!


//S


Goodnight and Goodbye

Sho! Blir ett kort inlägg nu! Har haft en väldigt bra dag, toppen bra! Är helt slut just nu, hade styrka och fotboll på gympan sen hem och stor städa. Så jag är helt slut! Så nu ska jag, tro det eller ej, gå och lägga mig:O Lööv you läsare<3

En julklapp klar=P Jag vet att den kommer uppskattas<3
//J


Jag orkar inte !!!

Hallo!!
Sitter här och försöker jobba med engelskan men känner mig bara seg, känns som om jag skriver och skriver men kommer ingen vart =(
Så jag tänkte klaga i detta inlägg men så upptäckte jag till mig min stora glädje att vi har fått ett nytt besöksrekord!! 25 pers under samma dag (i måndags)!! Det är inte illa det =) Vi växer och blir större hela tiden och snart tar vi över världen, moahaha, okej kanske inte men jag blev i alla fall glad så tack ni som läser!! Pussar till våra fina läsare. Nu måste jag fortsätta med engelskan. God kväll =)

Inte så speciell bild men ändå ganska mysig =) Jag tror mysigt är mitt nya favorit ord!!
  
//A

KÄR!!


JAG ÄR HELT KÄR I DEN HÄR TRÖJAN!! Så om nån vill köpa den till mig, skulle jag inte säga nej=P<3<3
//J

Whisper - Ernie Halter


En grymt bra låt, min nya kärlek!

Letar redan efter julklappar

Hellu! Sitter just nu framför datan, knarkar musik och lookar efter julklappar!! Jag känner att jag är väldigt tidigt ute men de känns som att jag har tusen stycken att köpa presenter till. Det är verkligen jätte svårt att hitta speciellt till mina kära vänner och min pappa. Fast jag har några små ideer=P Sen ibland så hittar jag ju en och annan sak till mig själv också. Även fast jag beställde en hel del grejer igår, men jag är ju typ aldrig nöjd.
Nej, nu ska jag fortsätta men julklapps sökandet=P

Skorna som pappa tyckte jag skulle passa i=D<3
//J

helt okoncentrerad

Heey!! Sitter just nu och kollar på Gladiator, som för övrigt är en grymt bra film, äter mackor och dricker juice! Jag kan säga att jag är helt okoncentrerad och har varit det hela dan, jag fattar inte varför. Eller jag tror jag vet varför men ändå inte, så svårt det där. Men idag i skolan hade vi SO där jag var helt out of line! (om man säger så) sen på engelskan gjorde jag typ ingenting annant än sjunga=P Sen skulle jag stanna och plugga i skolan, men det gick ju sämst också!
Men här hemma har det varit bra, har fixat julklappar till några kära=P Så det är typ allt, ska nu fortsätta kolla på Gladiator!

Juste, tänkte på det killen heter i Gladiator. Vilket är Maximus, är inte det ett jätte fint namn?? Älskar det, det gör jag varje gång kollar på den här filmen och nu ska jag banne mig ta och döpa mitt framtida barn till det.

Puss på oss tjejer<3<3
//J

Englishhhhh

Shululu!<3
Jag har suttit och pluggat engelska den senaste timmen, eller två..tiden går ju så fort man hänger ju knappt med! Skit, snart är det JUL! Jag längtar jätte mycket..tänk vad mysigt det kommer att vara med allt julpynt och klappar!!! Åhh, får rysningar..

Juste engelskan var det jag pratade om, som går super bra btw! Är toppen nöjd med mitt val av ämne, det här kommer gå riktigt bra känner jag på mig..Jag kanske, bara kanske kan lägga upp det här på bloggen när jag är klar med det..vore inte det kul? Eller inte..aja jag får väl se..


Haha, nej det är inte en kille..det är...ALLE!..utklädd till en kille.

//S


"Vem var det som kasta??"

Hellu!!
Idag var det måndag igen. Vi började med ett uppiggande so-pass på tre timmar. Jag höll seriöst på att somna inte för att vara taskig mot Anne men jag tror jag gäspade miljontals gånger. Haha, okej det kanske inte var så illa men jag var trött i alla fall. Sen var det engelska fick inte jätte mycket gjort men lite i alla fall, väldigt lite. Men på måndagar har man faktiskt inte så jätte lätt att koncentrera sig man måste ju prata med alla och diskutera vad som hänt och så =)

Igår satt jag och kollade på Skogsturken på youtube. Så grymt rolig!!! Bara namnet får en ju att skratta. Hittade i alla fall massa "parodier" på orginalet. Det fanns grymt många men jag tänkte lägga ut de som jag tycket var bäst så enjoy =) Den först är bara såå bra!! 




//A

Pashion for Fashion!

Hello!<3
Den här helgen har varit fett chill. I lördags var jag och mes parents (mina föräldrar), inne i stan och shoppade!!
Meningen var att vi skulle uträtta några ärenden sedan raka vägem hem , men så blev det inte riktigt..Väl inte på Zara ändrades planerna totalt, hihi. Jag köpte två par jeans, en tröja, en kofta, örhängen och jätte fina rosett och ros hårnålar..Allt kom dock inte ifrån Zara, lite andra affärer också. Fast det var inte bara jag som shoppade, mamma och pappa slog på stort dem med! Mamma köpte en ny jacka och pappa en skjorta..okej, det var nog jag som slog på stört, men..men..eh det finns nog inget men..eller jo, man kan säga att det var som en belöning för att jag har varit så duktig:)
Oj, vänta lite..PARLAMENTET!!!


Hinner slänga in en bild..skit, den dagen va rooliig!! Vi åkte insane 6 ggr..alle hur kunde vi?! 

Pusssar från S


Namnsdag!!

Hellu!! Idag har jag och Julia namsdag med det vackra namnet Cecilia. Så grattis Julia!! Extra namnsdagspussar till Julls <33


//A

Smsklyvning!!

Tjenare!! Min dag började med att jag, pappa och åsa åkte in till gymnasiemässan. Det var bra, jag behövde det. Har fått en överblick över olika gymnasium och jag har fått in en hel del info om nya gymnasium. Så jag vet nästan säker vilket gymnasium jag ska gå på=P
Sen drog vi hem och åt. Efter de stack jag ut med kathrin och hade kul, riktigt kul. Vi typ pratade, dansade, sjöng, åt godis och frös!! USCH, de e så kallt ute... Mina händer och fötter var som isbitar=D
Ska kolla lite mer på tv sen så ska jag sova länge imorrn=D

Kände för en härlig bild på en tjej som alltid får mig att le=D Älskar dig karamellen<3
//J

Gymnasiemässan

Hellu!! Idag var det Gymnasiemässan som gällde. Man kan ju tro att jag hänger på älvsjömässan varje helg men så illa är det inte. Det var i alla fall en bra mässa tycker jag och man fick massa bra info ifrån olika skolor. Nu har jag några skolor jag kan tänka mig så det känns kul. Nu måste jag kolla igenom alla papper och alla kataloger och allt som man fått så kanske jag hittar min drömskola, vem vet =) Det tog på kraferna ska jag tala om och när jag kom hem var jag helt slut men det var det värt. Jag träffade också lilla Savvi mitt bland alla skolor, trevligt trevligt. Resten av kvällen ska jag i alla fall bara slappa framför tv:n och datan om jag orkar gå i mellan dem =) Ikväll blir det självklart robinson som startar en ny säsong, ska bli kul att se. Har fått för mig att Pablo Roberto är programledare eller nått, känner mig lite skeptisk men han kanske passar. Ha en fortsatt trevlig dag, Pussar <33

Lite härlig sommar

//A

I'm on a boat!

Just nu är jag on a boat! Allt är perfekt..vill inte att nian ska ta slut!

*SUCK*

//S


Movie!

Hola Bitcha=P Sitter hemma i sängen och bloggar lite. Kom hem från kista för inte så länge sen, har kollat på NEW MOON!! Som jag hade längtat, hade jätte kul! Jag tänker bara säga att jag tyckte filmen var bra, det är allt jag säger just nu. Vill inte berätta för mycket...
Idag har jag också vaccinerat mig mot svinis, det gick bra. Men var kaos utanför musik salen, inte kul.
SKa nog sova nu, tidigt jag vet... Är inte van!

Haha, jag och min "idol" mugg=P
//J

Youtube

If you watch this 100 times you'll still laugh 3!!

Haha, ett litet roligt klipp så här på fredagskvällen. Lyssna på garvet i slutet =)

//A

Svinis!

Helluu<33
Dagen började med en rätt kort skoldag som slutade vid 2. Efter det var det dags för vaccination mot svinis.Vaccination skedde alltså på skolan, det var en fullsatt verksamhet inne i vår musiksal..Vi fick vänta ett tag eftersom vi lite äldre tydligen ska ha mer tålamod, fattar inte varför. Störst är först, så enkelt är det! ...skoldagen var nog inte så kort trots allt, tar tillbaka det:)

Dags att gå, maten kallar..gissa vad det blir??
Ledtråd: Det är något från en väldigt känd matkejda, som börjar på M..
Hmm, vad kan det vara??


Haha, rolig bild..helt misslyckad, men jag bjussar på den ändå. Saknar den dagen..

//S


"50 upphopp!!"

Hello alla glada!!
Sitter här och kan äntligen slappna av efter dagens höga tempo. Dagen började med ea och jag började med min engelska om Obesity alltså övervikt, jag känner mig laddad och ska kämpa in i det sista med detta projekt (om ni undrade). Jag hann också med lite matte =) Sen var det Swedish inte så avancerat bara att lyssna på några redovisningar sen läsa en novell och svara på frågor, ganska roligt tycker jag för att novellen var bra så det var ju kul.

Nu kommer jag till den jobbiga biten.  Det var träning idag alltså badminton, det var roligt även om jag tabbade mig lite då och då. De sista 15 minuterna var ett helvete kan jag säga för att inte ta i för mycket. Först var det 50 upphopp och massa utfall med hopp eller vad man ska kalla det, lite blandat smått och gott alltså. Sen var det massa spring fram och tillbaka och efter det skulle vi ju bara bära varandra på ryggen och springa runt som galningar!! Jag måste också bara säga, när jag ändå håller på, att efter det var det så där 20 upphopp till lite situps lite rygglyft. Jag säger bara mina lår är och kommer att förbli döda ett bra tag framöver.

Steff vi är grymma och kämpar på tills vi svimmar (typ) så det ska vi fira med en bild på oss =) Sov gott allihopa, vi hörs kanske imorn, pussar <33


//A

Imorrn!!

Hellu! Sitter i vardagsrummet och lyssnar på Idol skivan som går på repeat uppe i mitt rum:P Man hör ganska bra om jag har öppen dörr och högsta volym. Idag simmade jag och några andra nior med sjuorna, gick sääämst!! Höll på att dränka bella när jag skulle rädda henne=P
Imorrn är det troligtvis svinis vaccin som gäller och kl 18.30 ska jag se NEW MOON!! Fattar ni hur hypad jag är??
Måste gå upp och byta låt nu, det är Karolina (?????) som spelas-.-

Juste var i Vällingby igår och träffade Idolerna!! Rabih som ler in i min kamera<3<3<3
//J

Tröööttt!

Heej!<3
Vill inte vara tråkig och börja det här inlägget med att säga att jag är superduper trött..men skit vad trött jag är!! Jag måste sova tidigt idag, måste måste måste!

Nu till något roligare..idag vid maten satt ppp och diskuterade något jätte roligt.. Vi längtar tills vi får festa! Tänk vad kul man kommer kunna ha..jag blir hypad så fort jag tänker på det!!!
Resten av dagen har varit allmänt bra..tänkte plugga lite engelska nu så, i'm going to beat it..kiss<3


Saknar sommaren..<3

//S


Wohoo!!

Hallå allihopa!!
Idag var det matte, gick ganska bra och förmiddagen gick ganska fort. Sen under lunchen planerade ppp för framtiden, när vi börjar på gymnasiet. Vi ska träffas och luncha och ta en fika då och då, supermys!! Vi måste hitta på massor av roligt och träffas ofta!! Det var en liten uppvärmning för att sen kom syo-kvinnan (vill inte säga tant) och berättade lite mer om gymnasievalet och sådant, intressant. Sist men inte minst hade vi idrott. Det var fotboll och jag gjorde 2 mål!! Kan ni fatta?? Jag känner mig stolt =)

Några av de bästa tjejerna som finns!! (Julls o Sav räknas ju också självklart med!!)

//A

Ruuumpppaaaa!!

Halloj!! Hur mår alla idag?? Själv mår jag bra, även fast de är måndag. Men det som är lite dåligt är att när jag kom till skolan var jag glad och hyper. Men sen fick vi vårt schema!! Vi hade so på förmiddan då det var lite redovisnigar och grupp arbete, min och alles grupp var bäst, eller hur alle?? Sen hade vi engelska och de är så jobbigt, jag tror typ jag har prestations ångest när de gäller engelska eller nåt=P

Sen vill jag bara säga att jag bara ÄLSKAR Sean Banan!! Han är så rolig och bara helt skön, jag hoppas ni har sett det när han är med på Cirkus Möller. Annars har ni missat nåt grymt roligt, jag håller på att dö av grav varje gång jag ser dom avsnitten. Så kolla in de på fredagari den långa pausen mellan Idol, eller kolla på youtube=P
Nej, nu ska jag vara lite social med mamma eftersom jag åker hem till pappa igen. Ska bli skönt, saknar pappa, åsa och dante bus=P

SEAN BANAN!!
//J

*STOLT*

Heeeeeej!<3

Long time, no see..hehe! Det var rätt så länge sedan jag skrev här på bloooggen och jag har faktiskt ingen ursäkt, men så vitt jag vet så behöver jag inte ens ha en.. jag har ju inte skrivit på något kontrakt där det står att jag måste blooogga regelbundet..är det klart och tydligt nu karro?!?!
Dessutom karro om jag summerar alla mina blogginlägg, halverar dem och sedan gångar kvoten med fem så har jag ändå skrivit fler inlägg än vad du någonsin kommer att göra..såå om jag var du skulle jag inte klaga och framförallt inte vara så j**la dryyyyg! Your messing with the wrong bitch!

ok, det känns som jag took it lite too far..men karro vet att jag bara skämtar..eller nu vet hon det i alla fall..karro du vet väl det??

Hur som helst, min skoldag har varit megafettunderbar!! Dagen började med so-redovisning, precis som A berättar, och slutatde med världens bästa engelska-pass!!!! Detta av tre anledningar, först och främst fick vi tillbaka våra old projects och gissa vad jag fick på det?? Jo, MVG! Dessutom får jag " an award", som Simon ( eng lärare)  säger så fint, för det! Sist men inte minst fick vi också göra ett gammalt nationellt prov och då fick jag 53.5p/57p..ja, ni kan nog förstå varför min dag har varit så bra!!

peace and love..extra mkt till mina bästa syskon i hela världen!!! Tack, tack, tack..ni vet för vad:)



lägger ut den här bilden med risk att få en massa, gud va ful - kommenetarer eller tankar..:P
..but who cares, i'm happy:D

pusssss o kraaam // S




Mååndag

Tjenare alla glad!! Idag var det so-redovinsning som stod först på schemat. Mycket pirrigt men det gick rätt så bra, tror jag i alla fall. Jag berättade alltså om konflikterna kring den elfte september om det var någon som undrade och det var ett ganska intressant ämne måste jag säga =) Efter lunch hade vi engelska. Vi fick göra ett gammalt nationellt prov, lite klurigt men det gick rätt så bra.

Idag så har vi fått ett antal klagomål på vår uppdatering av en viss Karolin. Jag läste nu att Julls också hade lite att klaga på så jag ska försöka att bättra mig lite och det är ju kul att Karro vill ha uppdatering så jag tycker att vi (A,S och J) tar det som en komplimang. Så tack sötaste Karro och tack för skjussen jag fick idag, du e för gullig =) Massa pussar till Karro och alla andra trevliga människor <33


Lite mera höst från A


At mamas

Hellöj!! Sitter just nu hos mamma och slappar. Det är lite ovanligt att hitta mig sittandes hos mamma en söndags kväll:P Men det är för att jag inte kan åka hem, för hemma är alla magsjuka!! Så jag spenderar den här natten hos mams, får se hur länge jag stannar.
Så just nu spelas lite musik och kollar på "Här med förklarar jag er Chuck och Larry".
Och idag började Bones igen!!! Jag är så glad, det är så himla bra. Jag har inte insett hur mycket jag saknade det innan det började igen. Haha, lite udda men så är det=P Så nu kommer jag sitta bänkad framför tvn varje söndag kl 18.05-21.00, istället för till 20.00!
Imorrn så är det så är det skola igen och jag ser typ ifran emot det, lite konstigt men så är det. Jag är typ helt hyper glad!

Sen vill jag säga FY SKÄMS på Alle och Steff som helt seriöst SUGER updatera!! Skärpning nu tjejer!!

En av världens bästa serier!!!
//J

korv&köttbulle!

Heej!! Sitter hemma hos mamma igen efter att ha spendrat en hel dag i viksjö och jakobsberg=P Har varit med bella och haft jätte kul. Det blev bland annat ganska många roligt konversationer, ni hittar en här.
Bella blev oxå lite smått besatt av mitt pet spel på facebook och bäst som jag är fick jag några roliga filmer på det=P
När jag kom hem hade mamma en liten överrasking åt mig och de va.... en ny katt till mig!! Han var jätte sööt, zorro heter han. Helt toppen kul, men ändå inte. Dom andra katterna är lite anti just nu oc dom andra två älskar jag hur mycket som helst. Jag vill helst ha kvar dom istället för Zorro om de skulle vara så. Men vi får se vad som händer=P

Nya Zorro=P
//J

Hos mormor

Hellu!!
Just nu är jag hemma hos mormor och morfar som bor nära Norrtälje. Vi har precis ätit tacos, supergott, senare blir det väl tv och godis =) Ännu senare så ska vi hämta mamma och pappa som är på middag i närheten (ganska nära i alla fall) så jag har momor och morfar för mig själv hela kvällen, ska bli kul!! Alltid mysigt att vara här. Imorn fyller morfar år så då blir det kalas, trevligt trevligt!! Nu ska jag gå och vara lite social men först måste jag kolla facebook, ha det bra!!

så här mysigt har jag hos mormor och morfar =) Pussar <33



//A

lördag!

Heej!! Nu är det äntligen lördag och det känns jätte bra. Igår kollade jag faktiskt på Idol, även fast Rabih inte är kvar längre. Då fick vi säga hek då till Eddie och när dom sa att hans namn blev jag lite ledsen... Även fast jag ville att han skulle åka ut. Haha, vet inte varför de blev så.
Idag så ska jag åkt till Jakan och träffa min sötatse bella. Vi ska typ fika på Waynes sen hem till henne och kanske fotta lite, vet inte riktigt=P
Nej, nu ska jag springa till tåget=P
(De funkar inte att lägga upp en bild just nu, sorry S & A)
//J

Fotomässan!!

Hallå!!
Ja nu har jag för ett tag sedan kommit tillbaka ifrån fotomässan. Det var roligt och så grymt många fina bilder, massor att titta på!!! Man fick också lämna in en bild som man fick förstorad på A3, det var fett cool och helt gratis =) Det har varit en toppen eftermiddag trots att det är fredagen den trettonde så det känns ju bra. Nu blir det Idol och nått gott att tugga på hoppas jag!! Känner mig rätt slut så det blir bara slapp framför tv:n. Ha det bra, vi hörs!!

Några apor från fotomässan =)
 

//A

schoolan!!!

Heluu!! Känns som de var evigheter sen jag uppdatearde, men jag har inte orkat och har inte haft lust. Men nu ska jag bli bättre=P
Just nu sitter jag i skolan med min härliga bella! Vi har väldigt kul, det är plugg (helt ärligt), prat, musik, skratt. Vi sitter på nedervånigen av skolan och de e typ piss kallt. Men de är kallt i hela skolan så det spelar inte direkt nån så stor roll vart man sitter. Nej, nu ska jag fortsätta jobba med mitt so projekt och så=P

Rabih... :'( sööt<3
//J

Nich?!

Heeeeej!<3
Idag är jag allmänt glad! Jag orkar helt enkelt inte oroa mig över något just nu. På fredag mååste jag köpa marabo sensation - yoghurt /rasperry ..jag säger bara; mmm vad gotttt..det kommer att bli! Älskar den chokladen, passar perfekt till mitt humör också. :)

Förrsten blondinbella säger att man måste ha en "nich" (stavas säkert inte så) på bloggen för att bli framgångsrik..tjejer, A o J, jag tror att vi har något att diskutera! Nä men seriöst, om ni skulle beskriva vår blogg med ett ord vad skulle det vara då??? Skriv gärna det i kommentarsfältet:)



//S


Gymnastik

Shoo!!
Idag var det gymnastik på idrotten som kära B och K höll i. Det var kul måste jag säga men också ganska jobbigt =) Jag tycker i alla fall att jag var ganska bra för att jag kunde göra vissa saker i alla fall. Det var mycket stutsande och kullerbyttor men det var kul!! Jag måste bara lägga till att ordet kullerbyttor är grymt fult. Om man lixom tänker på det ett tag och säger det flera gånger, men i alla fall det var en rolig eftermiddag.

Efter skolan åkte jag och mamma ner till centrum för att jag skulle införskaffa mig några nödvändigheter (mycket vacker mening). Jag hittade även lite annat mysigt som fick följa med hem och det är ju alltid trevligt. Ja det var väl min dag, imorn blir det hemma plugg så det ska bli skönt jag måste verkligen komma vidare med projektet. Pussar <33

Lite bubblor så här på onsdags kvällen, tagen av mig =)


//A

Måndag

Hello!!
Idag var ännu en måndag att släpa sig upp till men det gick rätt så bra tycker jag ändå. Vi började med lite föreläsning, en kortis. Sen fick vi typ ha ea. Det var fett bra för att att jag och Bella kunde bli klara med spanskan som ska redovisas imorn. Det känns bra, jag tycker att vi har gjort ett bra arbete men det tog lite tid =) Steff hjälpte också till så gott hon kunde i alla fall med "layouten" som blev toppen bra, så tack för dina tips och ideér =) Nu har jag inge mer att säga, pussar <33

Lite konstig blid kanske men jag gillar den i alla fall =) Den är tagen av mig och det är steff på bilden.


//A


snyft,snyft!!

Heej!<3
Igår som sagt var min syster och hennes man hemma hos oss och gissa vad vi åt då..håll i hatten; SUSHI!
Har alltid velat tycka om sushi men har tyvärr inte riktigt gjort det, men det har skett en drastisk förändring för nu tycker jag att det är supergott!!
Just ja, igår hände något jätte hemskt! Jag kände mig besviken, sårad och arg..allt på samma gång. Det var nämligen så att Rabih åkte ut ur Idol igår!!!! Kan ni fatta det?! Rabih åkte ut...nu finns det lixom inte någon mening med livet längre, det är lika bra att hoppa..jag öppnar fönstret nu...hehe, okej så ledsen blev jag inte men visst är det tråkigt. Han kanske inte hade den bästa sångrösten, men han hade lugnt den bästa idol-imagen..och jag menar programmet heter ju Idol av en anledning, men nejnej jag är inte ledsen..

Nu till en lite gladare nyhet, jag och mina systara ska på Idol-finalen och så här "lät" det när jag "sa" det till min syster(jag messade henne);

- Jess blir man inte lite sugen på att se Idol-finalen?..
Well guess what..vi har fixat biljetter till oss!! :D

- Haha va ärligt?? du skämtar? åh vad kul! hur fick du tag på dem? älskar dig du är bäst!!

Så löd vår lilla mini-konvesation :)



Här är en bild på mig, J och A. Tyckte den här bilden va lite rolig för J får sendrag i foten precis när vi ska ta kort, hahaha!

//S




sis & company

Hellu!<3
Skolan gick bra idag..hade ma-prov som jag hoppas att jag gjorde bra ifrån mig på. Karro glömde bort att komma till provet, haha! Det tyckte jag var lite roligt, hon verkade så oberörd också..hehe!
Imorgon ska jag plugga rätt så mycket under förmiddagen, sedan ska jag och sis ta en lång promenad och på kvällen blir det dop! Jippie!!
Just nu har vi en Idol-kväll hemma hos oss, sis är här..den ända som saknas är Jess, du är otroligt saknad!! 

 
Jag och mamma <3

You are the only one for me

Heeey! Sitter just nu i skolan och ska dra hem tänkte bara blllogga lite fort=P
Jag är grymt glad att det är fredag, jag måste vila upp mig. Jag är sjuk just nu men tvingade ändå mig själv att gå till skolan, hade inte mycket till val. Idag så skulle vi ha haft so på förmiddan med det blev ea istället. Det behövdes för på eftermiddan var det matte prov, ucsh... Det gick typ sämst.
Aja, fredag och lycklig. Det är Idol i kväll ska bli kul, jag ska typ dra till kathrin och kolla på det med henne och paulina. Men just nu vet jag fan inte, jag mår inte direkt så bra.... Men vill helst inte vara själv så jag tror jag går dit ändå och ha kul. Slippa tänka på skolan och allt bajs, bara vara kära och söta julia=D

Har biljetten nu!! Exakt två veckor kvar, LÄNGTAR!!!<3
//J

Beautiful <33


Framför kameran: Steff
Bakom kameran: Jag

//A

Museum igen...

Ja idag var vi på museum igen, inte så jätte kul. Massa konstiga tavlor, lite läskiga faktiskt =) Det har varit pissväder också om det var nån som hade missat det. Bara massa regn/snö HELA dan och så tvingade bild-läraren oss att gå och frysa arslet av oss. Inte kul! Innan museumet var det ea hela förmidagen, den känndes superlång men jag fick lite gjort också så det var ju bra =)

Inte nog med att vi fick gå i vind, regn och kyla vi fick börja 45 minuter tidigare efter lunchen. Fast vi fick gå lite tidigare till lunchen men inte mycket. I alla fall så fick vi inte nån rast på eftermidagen och vi fick sluta 20 minuter senare än vad vi brukar. Det är inte heller kul. Vi borde få gå hem tidigare nån annan dag =) Ikväll blir det plugg, massa matte!! Ha det bra, pussar <33

Från förra museumbesöket, älskar den här bilden!! =)


//A


It´s easy... I love you

"Vi är som ett pussel, ingen bit är den andra lik. Men tillsammans bildar vi ett mästerverk"
Jag älskar er. Vi är bäst tillsammans. -Julia


Längtar till den 20 nov!!

HEEJ! Hur mår alla?? Själv mår jag super bra samtidigt som ganska dåligt. Vi börjar med det dåliga, åsa (min styvmamma) är just nu på sjukhuset efter att hon har krockat. Det är inget stort eller allvarligt, hon mår bättre nu. Jag fick skjus dit för ett tag sen och skjus tillbaka. Har varit hemma själv ett tag men pappa kom hem nyss.
Och nu till det super bra!!=P Jag ska gå på premiären av NEW MOON!!! Jag är så jävla glad, biljetterna släpptes idag och jag beställde idag. Jag ska inte gå själv utan med camilla, paulina och flera andra, vi blir runt 7/8 stycken som går. Jag är så glad just nu, visst de e två veckor kvar innan den har premiär men ändå. Dessutom är jag glad att jag han fylla 15 innan premiären, annars hade jag inte fått gå på den. Det hade varit surt, men imorrn ska jag hämta ut alla biljetter så ni får nog se bild;)
Nu ska jag gå och lägga mig är ganska trött och helt slut efter en hel dag med ea. Hade en väldigt rolig dag idag, hände mycket.

Kommer inom en snart framtid sitta på min anslagstavla. Min sjukt snygga snygging<3
//J

euww!!

Hellu!<3
Idag har Karro varit översexuell i hennes beteende. Snuskiga ord, som enligt henne bara "slank ur", fick vi höra många gånger idag. För att inte nämna alla gånger hon "kramat" mig, notera "kramat" . Det började med en vänskaplig omfamning men det slutade inte där, hon klibbade fast som en blodigel! Vet inte om jag vill krama dig nå mer Karro..:P Fast egentligen gjorde det inte något, för då kunde vi ha kul på hennest beskostnad, hihi...
Jag avslutar det här inlägget med att säga; Jag älskar dig ändå Karro, trots ditt obehärskliga uppförande..hehe!


Vill ha tillbaka dig Karro, som du var då..
haha skoja bara, tycker om dig precis som du är:P

//S




Simning

Hello!!
Idag började vi nästan direkt med simning. Det gick bra och det var inte jätte ansträngande. Nu kan vi rädda folk som håller på att drunkna, det är typ det vi har lärt oss, fast det har vi gjort förut också. Sen var det bara ea så jag jobbade matte, går fortfarande segt! Så långa och jobbiga tal. Jag har inte så mycket att säga men tänkte lägga in ett litet inlägg för att uppdateringen har inte varit den bästa på sistone. Nej nu måste jag plugga!!! Hej då <33   

Julls från i somras =)


//A

"Rak i ryggen!!"

Shoo!!
Idag var det måndag igen lite jobbigt att gå upp tidigt så klart, det tar alltid emort lite, men annars tycker jag att dagen har gått bra. Det har varit lite mörkt, trist och kallt tycker jag bara så man blir lite seg men det var en rätt rolig dag i alla fall. På förmidagen var det so och jag var väldigt engagerad (stolt). Jag kanske inte var så jätte fokuserad hela passet men det verkar ju inte Anne ha märkt i alla fall så det var ju bra. Vi har alltså fått ett nytt projekt och det verkar svårt tycker jag man man får ta en dag i taget och försöka klara av det, där blev det lite vuxet =)

Men i alla fall så har jag och Julls hela dan tvingat varandra att sitta rakt i ryggen. Det är faktiskt bra för att det är så lätt att sjunka ihop som en påse skit som Bella skulle ha sagt =) Vi får fortsätta med det resten av veckan. Jag måste också bara dela med mig av ett par fina och kloka ord:
"När argumenten går överstyr, då är det en konflikt." Sagt av Alexandra Jouper den 2 november 2009. Kom ihåg att det var här ni hörde det först!! För er som undrade så var det alltså ett svar på Annes fråga, "Vad är en konflikt?". Ganska smart va?? =) Ja det var min dag, ha det bra!! Pussar till folket <33

Inte för att det har nått med dagen att göra men här får ni ett litet kryp, bilden är tagen av mig =)


//A

All I can think about is you

Heej!! Vill bara slänga in ett litet inlägg, ska egentligen sova nu som jag lovade. Så förlåt bella, men det gick inte. Var tvungen att göra lite grejer. Jag har precis sagt god natt till pappa vi har pratat jätte mycket och jätte länge, det var jätte skönt. Vi har pratat om allt, egentligen. Skola, vänner, stess, scream award och annat. Har berättat mycket för pappa idag som jag har hållt inne för honom, han blev förvånad om man säger så=P
Aja, imorrn är det skola. Jag tycker det ska bli kul, haha jag är nog den ända som tycker det. Men de finns många olika anledningar till det.
Juste, har haft en jätte bra födelsedags helg. Tack alla söta för era gratulationer, puss på er. Sen så ska jag äntligen få framkalla bilder som jag sa sätta upp på min anslagstavla, ni kommer få se när allt är klart=D
Kollade nyss in alla plaggen från Jimmy Shoo för H&M, det ser väldigt bra ut=D

En av bilderna som defenetivt framkallas=D
//J

HAPPY HALLOWEEN..i efterskott

Hellu<3
Min helg har varit superbra. Har dock ätit en hel del, haha! Hoppas ni också har haft en bra halloween fylld av skräck och många dödsbesked, mohahaha! (nej men gud, det sista menade jag inte)





Jag har själv ritat denna bild:)

//S

RSS 2.0