On the radio

Hellu!!
Idag: Började vi med matte och sedan prov kändes ganska bra, sen var det svenska men jag fick inte särskilt mycket gjort. Dagen avslutades med simmning men inte vilken simmning som helst utan klädsim det var grymt jobbigt men det var i alla fall ganska roligt att simma. Nej nu ska jag och pappa åka på jakt efter en jacka till honom så ni får ha en trevlig kväll :)

Ni får en liten bild lånad av Karro :)
 
//Alexandra 

A reason for living

Hellu! Sitter i sängen och försöker låsa upp min käke! Det går ju verkligen inte alls bra, det gör så ont.
Hela den här dan har varit pissig, hållt på att få "psykbryt" typ två gånger. Men nu känner jag mig på bättre humör, men har ändå inte fått i mig nån mat. Lite blåbärs soppa var det jag åt när jag kom hem, men det stillade inte min hunger.
Om jag inte har tur kommer jag få ha cp käke tills lånngt efter påsk. Händer det får jag riktigt psykbryt!
Imorrn är det matte prov och simning. Matte provet kan jag ju säga kommer gå så jävla dåligt, känner mig inte redo! Simningen känns okej, måste bara hitta några bra kläder att simma i!

Bläää... Musik uppgiften suger!!
//Julia

Vissa killar som dansar är bara helt w-o-w!!!


Inte bästa låten, inte bästa videon! Men fan vad han är snygg, riktigt snygg. Snyggare än han som kom...
//Julia

Missunderstood, I feel that way right now

Hellu!! Sitter i sängen och lyssnar på lite musik. Idag var det skola och jag trodde jag skulle dö, jag mådde så dåligt. Men det var bara att suck it up och klara sig igenom dagen, vilket jag gjorde. Men det var inte utan gnäll=P
Men det blev också väldigt mycket skratt, så det var ju inte bara dåligt idag. Efter skolan gick jag till gymmet med bella och det var så behövande. där blev det också mycket skratt och prat om alla runt omkring.

Adam Lambert- If I had you
//Julia

Love is just another useless word

Hellu!! Ligger och kollar på Jersey Shore, det är roligt! Hade en helt crazy kväll/natt/morgon med älskade P.P.P=D Men det var kul och jag älskar oss!! Åkte hem och då frågade pappa om jag ville följa med och träna.
Haha, det blev ett stort nej för mig. Har sån jäva träningsvärk från igår eftersom de inte blev så mycket streching för mig och nu har jag ont på lite olika ställen. Men det blir mer träning imorrn eller på tisdag!

En vän är någon som vet allt om dig,
men som ändå tycker om dig.

//Julia


I'm T-Pain! ... JASON DELURO!

T-T-Pain är på Ellen Degeners show, säger bara en sak auto-tune..(varning för roligt klipp)
JASON DELURO! Kolla hur han dansar och sjunger..jag smäälteer! Dock dålig bildkvalité..men who cares?!

//Stefanie

CARPE DIEM!

Heeej!<3
Jag kom typ nyss hem ifrån Alle..Jag måste säga att vi har haft underbar kväll/natt och jag är så otroligt tacksam över att jag är en del av P.P.P. ÄLSKAR ER TJEJER!

Bilderna får tala för sig själva...









//Stefanie

Now You Lift Your Eyes to the Sun

Heej! Kom nyss hem från Ica och frisören!! Nu är det dags att pcaka inför ikväll/natt och fixa sig lite gran=P Ska bli as kul att få umgås länge med mina älsklings pinglor!
Nej, nu ska jag dansa runt till Sure Fire Winners och fixa håret=P

Jag saknar mitt hår:'(
//Julia

Myskväll

Heej!!
Ikväll kommer alla söta pinglor hit och så ska vi mysa med middag och annat gott, kanske lite singstar och nån film vem vet?? Det kommer i alla fall att bli super och jag längtar sååå mycket!! Det bästa av allt är att de stannar heeela natten så det blir ppp party all night long, kan det bli bättre???


//Alexandra


You're the voice try and understand it


//A

Yo!

HEEJ!<3
Livet rullar på som vanligt..ok, det där lät väldigt trist och negativt vilket inte alls var med meningen, så vi börjar om; Livet går fort som attans och man brukar ju säga att tiden går snabbt när man har roligt..Snacka om att jag slingrade ur mig negativiteten rätt smidigt där, haha! Dem senaste skolveckorna har till största del bestått av NP (nationellaprov) i engelska och det har känts bra, vilket resultaten också visar..Jag måste bara tillägga att min svenska pedagog, Maria är helt underbar! Jag menar det verkligen, i förrigår insåg jag vilken omtänksam person hon verkligen är... mer än så berättar jag inte, hehe:P

På lördag blir det en riktig PPP högtid, då vi firar minnet av Alexandras födelse! Detta gör vi genom en BIG sleepover hos A..KAN DET BLI BÄTTRE?? WoHoOoOo!! *FLIPP* längtar,längtar,längtar...

School update: Idag var det bara jag och jullie som var i skolan från PPP..Dagen spenderade vi även med käraste Carolina. Vi åt på Tasty's och hade allmänt superbra! Vi skrattade också en hel del..Extra mycket kärlek  till polarn';)


Egypten.. Scoza, scoza! (internt)

//Stefanie



The waking up is the hardest part

Tjenare! Sitter och kollar på vampire diaries, fråga mig inte varför.. Har redan sett det ju!
Men det finns inget  annat och göra den här timmen.... Förutom att lära sig texten till en låt, vilket jag håller på att göra. Det går lite sådär.
Imorrn är det fredag och sista dan i skolan för den här veckan. Och jag känner mig orolig inför mitt kläd val... Vet inte om jag ska ha Monki byxorna, kavajen eller kjol.... Sen om jag ska ha ha linne, kofta eller t-shirt. Snacka om i-landsproblem!
SNART ÄR DE LÖRDAG=D

//Julia

Hemma pluggande

Hellu!! Idag är det hemma plugg som gäller. Har precis ätit lunch tortellini och sallad me like(!!). Nu är det rast men snart blir det tillbaks till matematikens härliga värld kan det bli bättre??


//Alexandra

VÅFFELDAN!!!!!

Heej!! Sitter just nu i E-salen men två broderi nördar framför mig (steff och carro) Snart är det äntligen lunch, vi kanske ska äta ute WOHO=D
Idag har jag jobbat engelska och övat på min finska! Det går framåt, jag känner mig väldigt nära med mitt släkte nu... Eller inte, det är ju  typ världens fulaste språk!
Men nu ska jag dra mig från bloggen tyvärr mina sötisar=D
hyväillen ja necking på er allihopa=D
//Julia

You know you can always turn around

Hellu!! Som alle sa har vi haft nationella idag och centrum besök=P På idotten hoppade vi hopprep men självklart skulle jag få skit ont i ryggen, fy fan vad jobbigt det är. Men men, det beror nog bara på att jag hoppade lite fel och inte de pato sa! 
Pappa har nu beställt en film till mig, måste få mamma att ge mig pengar och allt är toppen!!!
Måste säga att jag lägntar som fan tills på lördag!! Det är PPP time!!!!
Sen så tror jag att jag missbrukade ordet it's, på nationella i dag=O

Älskar dig min karamell=D
//Julia

I’m done tipping on my toes

Idag var det nartionella i engelska igen och det kändes faktiskt rätt så bra jag vet inte hur bra det blev men jag känner mig i alla fall nöjd. Sen blev det lite centrum eftersom lärarna typ körde ut oss ifrån skolan men vi klagade inte :) Sen idrott och hopprep igen mycket roligt!! Ikväll blir det middag hos farmor och farfar så det är nice och sen brodering såklart :)


//Alexandra


Times of joy


W-O-W!! Insåg hur bra han var idag... Inte den bästa videon!
//Julia

Suddenly Everything Has Changed

Hellu!! Idag är det måndag och jag har insett att jag har ett jävligt tråkligt liv! Jag gör typ samma sak vecka in och vecka ut, mina vänner är det samma, jag har bott på samma ställe i sex år. Det händer ju lixom inget nytt, det är såå tråkigt!!! Nu menar jag inte att jag inte älskar mitt liv, jag är glad för de jag har. Men det är ju så tråkigt. Plus, jag är så medelmåttig... Jag är inte speciellt bra på nångon sport, i skolan håller jag mig på en okej nivå. Jag har ingen direkt talang och det finns inga priser för att man läser mycket böcker! Kan det inte hända nånting.....

Update om skolan: Jag blev klar med mitt so projekt för en stund sen, så de kan jag lämna in imorrn. Jag kommer den här veckan ÄNTLIGEN bli klar med mitt engelska projekt så att jag kan få mitt betyg, tackar så mycket för det=D

John Mayer! Han är min drog just nu!
//Julia

PPP laddningen inför NP i bilder











//Alexandra

I’m tougher than you think. And I’ve been through worse.

Hellu!!
Jag kollade klart på Mamma Mia! För en stund sen, den är ganska bra! Älskar musiken i den filmen=D Nu sitter jag och kollar på The Green Mile(stavnig????) Det är en film som nästan är helt garanterad att den får mig att börja  gråta (shit, konsit menings uppbyggnad, men bryr mig inte) Fast det är bara om jag ser hela filmen, nu började jag kolla mitt i!
Jag ska nog inte se hela, jag börjar bli trött redan nu. Så ska sova snart, en timme senare än igår!
Juste, har hittat jätte söta sov kläder som jag verkligen vill ha!

Visst är dom söta??
//Julia

Softig lördag

Shoo!!
Idag är det lördag och för min del är den ganska soft. Har i alla fall broderat en hel del så det är ju bra :) Nu blir det lite sen lunch och sen blir det hyra film och köpa nått gott för att ikväll är det ff så jag ska ha det mys själv men det är skönt ibland :) Jag har precis beställt lite härligt från hm också men det är långt leveransdatum men den som väntar på nått gott... ja ni fattar :) 

Den här lilla söta jumpsuiten är till exempel på väg hem till mig, längtar :)
                                       
//Alexandra

Quicky..

Hellu!<3
Solen skiner, inga sura miner!

Update: Jag ska åka och träffa en kompis, Chantal, snart, så min dag ska spenderas med henne. Det ska bli kul!

Det fick bli ett kort inlägg, men bättre det än inget! Solen skiner, inga sura miner!..eller hur?!


..I can't meet you in the lobby, cause girl i'm not just anybody...Bästa låten!

//Stefanie

The Wind That Blew My Heart Away

Tjenare!! Känner att jag bloggar väldigt ofta mendet är väl bara bra?
Idag var jag ute vid nio för att gymma, känner mig väldigt stolt. Men det är ett helt underbart gym=D
Ska åkta till min mormos om nån timme eller så, sk abli lite kul att träffa henne. Även fast det tar typ en timme att åka dit, men ddet går fort om jag tar med min bok.
Idag är det ju den 20 mars och jag som är en liten tönt är väldit gllad. För idag/inatt släpptes New Moon på DVD!! Skulle ha bokat den så att jag fick den direkt hem, men jag glömde helt bort det. Men min mamma har typ lovat att jag ska få den av henne=D

Har sjungt den här låten hela morgonen, den är bra=D Adam Lambert- Whataya Want From Me
//Julia

Never Ending Level Game

Hello!<3 TGIF - thank god it's friday! Idag i skolan lämnade jag in mitt so projekt och det kändes jättesuperduper skönt :)
Resten av skoldagen satt jag och Robin och spelade snake, man kan säga att vi är varandras största konkurrenter..just nu är det jag som har rekordet - 850! Wohoo! Who's the bomb?!? Jag är typ besatt av det spelet, helt sjukt..plus, jag lider av abstinensbesvär - det är hemskt, haha!

Never Ending Level Game - Karro, vårt mål är att lösa alla 300 banaor innan vi går ut nian! Vi är på god väg, just nu ligger vi på bana 74(?)..        
Första dagen i Egypten - *SAKNAR*


//Stefanie



The heart brings you back

Kollade nyss klart på vampire diaries, dom som finns ute än så länge=P Det är helt grymt bra, men stör mig på att det är så många vampyrer hela tiden. Blir lite trött på det. Men jag kan säga att det kanske inte var så jätte bra att se den när man har PMS, jag grät typ åt allt. Innan jag ens visste vad som skulle hända grät jag för något som jag TRODDE skulle hända.
Nu finns det bara tre serier jag "följer" på tv, Gossip Girl, Brothers and Sisters och Cougar Town. Kommer nog kolla Grey's lite grann, men har sett alla avsnitt som finns på internet redan=P DH har blivit tråkigt och jag komme rnig spola det! 
Ska nog kolla på tv nu, gotta mig i onyttigheter. Föör imorrn ska jag till världens bästa gym och sen min mormor=P
LÖV YOU ALL!!!

Det här är vad vi gör i skolan! Nee, bara skoja!! Vi pluggar faktiskt... Ibland
//Julia

Vitamin Well!!

"I know that words aren't enough, but you're better than this. Save your heart for someone that's worth dying for. Don't give it away. Torn apart - never getting what you've been crying for. It's always the same."

Tjnare!! Hoppas alla mår tippen toppen!! Sitter och kollar på vampire diaries, det är så jäkla bra! Men det är typ bara två eller tre avnitt kvar =O Vad ska jag göra sen??? Kommer dö! Men den dagen den sorgen=P
Idag gjorde jag matte prov, jag hoppas verkligen att det gick bra. Det måste ha gått bra, annars är jag helt KÖRD!!
Sen vill jag verkligen veta resultatet på engelska nationella, men det kommer väl dröja ett tag....
Aja, nu ska jag koppla av med lite Ebba Grön och stax blir det mer Vampire Diaries!

Update: Asså Vampire Diaries har den ena snygga killen efter den andra. Den senaste är inte så jätte snygg men det är ju Dino=D
Fan, det är typ inte Dino! Men det kan vara det, är inte hundra än!

Haha, ser ju hemsk ut=P
//Julia

Lady Peaceful, Lady Happy

Shoo!!
Igår var det seminarium  och vi pratade ju då alltså om religion, det kändes helt okej men jag var jättenervös. Idag har det varit ganska lungt bara lite matte och brodering och sen nån tråkig föreläsning om hälsa men det fick gå bra än då. Nu är det i alla fall helg och det känns super, nu blir det glass!!! :)


//Alexandra

Äntligen fredag!!

Sitter i skolan just nu, vid de höga borden för de som bryr sig! Höll på att plugga matte nyss, gick lite bättre än i natt. Då blev det väldigt mycket vampire diaries och väldigt lite matte. Men matte suger ju så vad ska man göra??
Halv elva ska jag dra mig ner till no salen för prov!! Jag är ganska nervös om man säger så, men jag ska göra mitt bästa i alla fall! Kanske ska sluta blogg nu och plugga lite mer men jag vill inte pluggaoch eftersom det redans er ut som jag pluggar kan jag ju lika gärna fortsätta=P
Efterskolan ska jag dra mig till mammas jobb där jag ska plugga lite mer, sen vär det av till mami där helgen ska tillbringas. Blir lite god mat, mys och film.

Blir en plugg natt...

Nu har jag sett tre Grey's avsnitt, pluggat no, sett ett och ett halvt avsnitt av vampire diaries, kollat in bloglovin (x1000) och somnat till runt fyra gånger.... Känns som att det saknas nåt!!! Juste, skulle plugga matte till provet. Aja, får väl inte sova än på ett tag. Men om jag kollar lite vamipre diaries så ska det nog funka fin fint för mig... Men jag vill ju sova =(

Att plugga suger!!
//Julia


Plugg, plugg och mer plugg!!!

Hejsan!! Sitter och finslipar lite på hinduismen och judendomen i mitt projekt. Lyssnar också på Molly Sandén, vilken röst asså! WOW!!! Eller jag mena, usch vilken röst... Hur kan Eric Saade vara tillsammans med henne??
Idag har jag försökt plugga matte inför provet imorrn, det går sämst. Men jag ska plugga lite mer ikväll och imorrn så att jag är redo inför provet. Seminariet idag gick SÄMST, jag kände mig jätte dålig och sa typ ingenting. Men men, får göra en bra guide istället=D

Jag och Alle in the school today=D
//Julia

Pluggis!

Heej!! Har en liten paus i mitt pluggande just nu, för jag åt middag för ett tag sen (Tasty's Mackor)  och kollade nyss klart Vänner. Men pluggar lite paralellt med mitt tv tittande. Sen blir det plugg mellan 19-20 och vid 20 är det Drömmen om Italien och vid 21.00 är det Grey's!! Efter det ska jag gå och lägga mig. Så ser min kväll ut, väldigt tråkig men så är det=P
Dags att plugga igen!!

//Julia

Onsdag

Hellu!!
Idag började dagen med lite hemma plugg gick ganska bra men det är fortfarande mycket kvar på projektet tyvärr... Sedan blev det lunch i skolan och brodering och idrott. Vi hoppade hopprep och det var faktiskt riktigt kul :) I måndags hade PPP mysladdning inför nationella provet i engelska så vi laddade upp med massa gott och kollade på engelskafilm mys mys mys :) Igår var det alltså engelska prov, ena delen var jätte svår men den andra var helt okej kändes det som i alla fall. Ikväll är det bara pulgg som gäller, pussar :)

Mina sötisar från i måndags <33

//Alexandra

You can't break a broken heart

Heej!! Sitter just nu och lyssnar på Eminem, ska hoppa in i duschen. Var och hämtade datan hos mamma, ÄNTLIGEN!!! Jag är så glad just nu! Sen har jag gett mig själv ett nytt löfte, jag ska "ego boosta"(??) mig själv! Vet inte om man säger så men jag ska arbeta upp mitt självförtroende=D Visst är det bra?? Jag har insett att man mår så mycket bättre och är så mycket lyckligare med ett grymt självförtroende!! Plus att allt blir så mycket lättare med ett leende på läpparna!

Om skolan: Hade två engelska nationella idag. Den ena ganska rolig och den andra riktigt svår och jobbig, men gjorde mitt bästa. Projektet går jävligt segt och på fredag är det matteprov!!!
Nej, nu ska jag stänga av musiken och fixa lite innan desperate housewives!

//Julia

Fototävling


Jag tänkte vara med i en fototävling, här. Temat är sommar och denna bild tycker jag är rätt så somrig och härlig :)
//Alexandra


Fredag 12/3

hej! Fredag morgon och jag har bråttom, ska egentligen byta kläder nu. Men bloggar och packar istället:P Aja, jag hinner ändå!
Idag är det ea i skolan. kommer bli skönt. Men jag måste verkligen plugga!!!
Efter skolan ska jag till min faster och vi ska åka hem till henne och ikväll blir det bio=D Alice i Underlandet och längatar som fan! Kommer nog inte blogga så mycket förens på söndag, men nåt inlägg kanske det blir.
Men ni får ha en toppen helg=D

//Julia

Inbjudan från K!

Kära medborgare av P.P.P., ni är härmed inbjudna till förbredelse-inför-engelska-nationellaprov på Vintervägen --.
Wooohooooo!

Kalaset börjar kl.15.00 (digital tid) på mötesplatsen "skoltrappan" (som ligger i Jakobsberg). För er som har problem att hitta kommer det finnas möjlighet att beställa en karta. Det är avgång mot The Big House kl. 15.04. Sedan spenderar vi en film eller två framför min alldeles egna storbilds TV (den är FETT stor). Efter det blir det antingen rika prinsessor, pappa-mat eller nyttighetsfrossa på Emil's. Därefter återgår vi till filmtittande för att förbreda oss för den stora dagen - The TISDAG!!!

Plats: Sofforna, vardagsrummet, THE house, Vintervägen --, Olufslundshöjden, Jakobsberg, Järfälla, Stockholm, Uppland, Sverige, Norden, Europa, Jorden, Vintergatan, Universum...Ja, jag tror ni fattar.

Datum: måndagen den 15onde Mars, kl: 15.00

O.S.A. Senast idag, innan dagen är slut. Eller någon annan dag.

Ta med dig: Massa engelsktalande filmer, gottigotti (i form av godis, chips, glass, dyl.), mysiga kläder, pengar till mat (ifall vi bestämmer oss för att tjockisfrossa), ett glatt humör och en gitarr.

Klädsel: Smoking, långklänning och slöja.

VARMT VÄLKOMMNA


Detta är alltså en inbjudan hem till Karro. Hahaha, visst är det roligt! Det ska bli kul iaf, det är nästan så att jag längtar till NP i engelska!!

Imorgon em. åker jag till Linköping!! Det ser jag fram emot, det kändes inte som att jag fick nog av min syster sist vi träffades, så nu ska det bli ändring på det. Linköping here I come!

Update av skolan: Skolan känns bra, har kommit igång med projektet! Är dock nervös inför NP i eng. ... förhoppningsvis går det bra. Savannah is back, vilket jag är mucho happy about, PPP är fullbordat!

... juste en sak till, massa med kärlek till min syster Natalie...och er övriga människor! 

//Stefanie


Nothing will be what it is because everything will be what it isn't

Heej! torsdag idag, det var skönt, hade engelska på förmiddan. Känner mig inteså nervös inför nationella, det kommer vara det enklaste!
Sen var det ea jobbade lite projekt och matte, men det gick inte alls bra. Men imorrn ska jga verkligen lägga på ett kol=D
Imorrn är det fredag, väldigt najs! Bli Alice i Underlandet på kvällen, ser så fram emot det!!
Idag var jag ännu gladare än igår för savannah var i skolan och hela trailen till Eclipse har kommit ut!! WOHO!!! Längtar till filmen=D

Her name is Alice- Shinedown! Från Soundtracket!! As bra låt;)
//Julia

Torsdag!!

SHOO!!
Idag är det torsdag och det menas med fredag imorn och det är ju alltid nice!!! Idag var det lite engelska inför nationella proven i engelska så det var ju bra :) Det kändes rätt så bra i alla fall. På eftermiddagen blev det hemma pulgg och det gå väl sådär i projektet men det är bara att kämpa vidare. Nu kurrar magen så nu måste jag äta nått och senare blir det badminton!!


//Alexandra


Her name is Alice

Tjenare! Onsdag idag, skönt gillar onsdagar=P Var på H&M eftet skolan för att inhandla lite smått och gott! Sen drog jag hem, för min mamma kunde inte komma och lämna datan. Men jag klarar mig!
Idag på lunch rasten kände jag mig lite crazy för jag bara stod och dansade och var allmänt udda!
På idrotten var det toppsboll och jag hörde hur några prata om mig, ja BELLA känn dig träffad!!!!
Haha, jag tror inte att de var något elakt!
Är jätte lycklig idag för Savannah är hemma och kommer till skolan imorrn OCH imorrn kommer hela Eclipse trailen!!! Har redan sett typ 11 sekunder=D
JUSTE! Är kär i soundtracket till Alice i underlandet(om det är rätt) det är så coola artister med Owl City, The All-American Rejectes, All Time Low, Metro Station, 3OH!3 och sååå många fler!!

Haha, dålig bild! Skyller på pappa!

MISS YOU DARLING!!!

Savannah!! Jag saknar verkligen dig! Kanske ett sent inlägg för du kommer hem snart men jag insåg i skolan att jag verkligen saknat dig så jävla mycket!!

Älskar dig! Massa "Savannah-Julia-kyssar" till dig och massa rumpkläm!!!
//Julia


My love for you is still unknown

Heej! Idag var det tisdag, den jobbigaste skolan dagen! Det var franska på förmiddan, var lite flum och prov. Provet gick sådär men jag gjorde mitt bästa. På eftermiddan var det musik, vilket suger!! Men vi kollade på film och skulle skriva lite, sen gick vi där ifrån!
Idag ska jag nog inte göra så mycket, sova tidigt i alla fall. Imorrn ska jag börja kolla igenom projektet mer noggrant=D
Just nu är jag irriterad på pappa, han spelar bajs Ulf Lundell där nere och jag lyssnar på spotify, jag blir störd av musiken där nere!

Miley Cyrus på Oscars galan 2009 och 2010! När var hon som snyggast?? Själv tycker jag 2010 (högra)
//Julia

Ännu mera måndag

Hellu!!
Idag var det bara att ställa klockan igen och i mitt fall var det ju då lite fågelkvitter och en "soluppgång" som väckte mig och jag måste faktiskt säga att det är ganska skönt :) I skolan fick vi ett nytt projekt men det känns lite roligt för att det handlar om religion och det kan nog bli ganska intressant men jag får se hur jag känner senare i veckan, förmodligen inte lika possitiv :) Nej nu ska jag nog ta och fortsätta brodera. Den verkar ju aldrig ta slut, men skam den som ger sig så det är bara att kämpa på, pussar!!

"En liten palm" :)

//Alexandra

Back to the reality!

Heeeeej!<3
Den senaste veckan har jag levt i en fantasi värld, med värmande sol och vardagslyx! Sju dagar i Egypten har varit som sju dagar i himmlen, jag överdriver inte! Det ända som saknades var alla nära o kära, som man faktiskt ständigt saknade..Jag har seriöst världens bästa pappa!! 

Nu är det minsann skola igen och slut på semestern! Tiden går fort när man har kul...Dagen har för övrigt gått mycket bra, det va skönt och få träffa alla igen!<3



Skulle vilja visa er alla bilder, men det får bli nån annan gång..pallar inte nu, det går föör segt!!

//Stefanie


Ge mig....


Okej, jag vet att jag bara är 15 (snart 16) men varje gång jag träffar en söt liten bebis/barn blir jag typ helt förtrollad! Speciellt när jag träffade lilla kusinen! Dom är så små och helt magiska=D Tills jag kommer hem till min lille bror -.-
//Julia

You always make me cry

Hellu!! Idag har det inte hänt så mycket, kollade klart på This it is. Kanske inte den bästa film jag sett, men den var grym för att vara en dokumentär. Brukar inte gilla dokumetärer! Kan säga att det är synd för dom som skulle gått och sett dom där konserterna! Det skulle ha blivit så jävla cool kan jag säga efter att ha sett allt det där, W-O-W, vilken upplevelse det skulle blivit!
Nu sitter jag här och surar för att jag måste gå til skolan imorrn! Vill inte, vill ju kolla på oscarsgalan som går inatt! Det är typ så coolt, älskar att kolla på den galan! Men funderar på att spela in det och se det imorrn, kanske!

Älskar er! Längtar tills det är P.P.P igen!
//Julia

Puss!

Heej! Idag har jag varit och träffat mina helt underbara kusiner! Fick träffa lilla Teodor/Theodor(vet inte riktigt!!) Han var så söt!! Jag blev helt ååå:ig, jag ville bara bära runt på honom hela tiden. Vilket jag typ gjorde också, haha. Men han var verkligen den sötaste jag sett på länge eller ja, sötaste bebis jag sett på länge. Jag älskar mina små mini kusiner som är riktiga busmonster!
Nu ska jag sova! GOD NATT!!

Han är min lilla ängel just nu!
//Julia

Kalas

Hellu!!
Jag har varit lite dålig på att uppdatera men sen sist har jag alltså hunnit vara i stan med sötisarna och fyllt år :) Jag fick en gul Ipod och den är så fin!!! Sen har jag också hunnit shoppat ett par "baggy" jeans och de är fett nice tycker jag :) Igår storstädade jag mitt rum så nu är det väldigt fint och fräscht. Idag kommer släkten för att fira min födelsedag så det ska bli kul och massa fika blir det också och det är ju aldrig fel :)


//Alexandra

Kittlar dödsskönt i kistan!

Heej! Sitter framför datan hos mamma och lyssnar på musik! Ska gå och lägga mig snart är ganska trött nu har ju stor städat mitt rum hemma innan jag åkte hit.
Imorrn ska jag och mamma träffa mina kusiner, vill ju få träffa lilla Teodor(stavning??) som han ska heta! Har ju inte fått träffa honom än, så det ser jag verkligen fram emot.
Ska också passa på att shoppa lite inne i stan innan vi åker ut till Lidingö!
Aja, god natt på er allihopa=D

Ååh! Ge min sommar nu!! (Bild från google)
//Julia

You’re out of my life, it cuts me like a knife

Heej! Idag var jag inne i stan med Alle och Bella. Det var jätte trevligt och vi skrattade mycket, älskar dom tjejorna=D
Fick ju självklart med mig något hem! Blev en kavaj från H&M som jag inte riktigt är säker på än, den är snygg och så men är det julia?? Men man måste ju ge kavajen en chans!! Sen köpte jag ett par byxor från Monki, dom var väldigt coola. Lite udda men dom kostade ju bara 50 så det var ett fynd! Alle köpte också ett par!
 
Den här låten har gått på repeat i mitt huvud! Den är inte ens så bra! Juste Bella, han är snart din=D 
//Julia

HAPPY BIRTHDAY!!!

Idag fyller älskade Alle 16 år!! GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN ÄLSKLING!!!

Jag och Alle! Älskar dig sötis!! (Bild tagen från Bella)
//Julia


3 mars

Hellu!!
Idag startade jag med en liten prommis och sedan slappade jag bara lite med min brodering. Sedan åkte jag och pappa och handlade glass och läsk tills på lördag så hela frysen är full med massa mumsig glass :) Nu har jag precis bakat småkakor, också tills på lördag, så det luktar gott i hela köket. Imorn blir det stan med Julls och Bells och det ska bli supermys!! Imorn fyller jag ju år (!!!) så det blir nog en rolig dag tror jag :)


//Alexandra

After all...

 
how many ways can one heart be mangeld and still be expected to keep beating?
//Julia


Like a warm summerbreeze


//Alexandra

I'm crying for you!

Hejsan!! Idag är det onsdag... Skulle ha åkt till bella men måste vara barnvakt till min lillebror, livet är fan sämst ibland!
Aja, har inte mycket mer att säga. Ska gå ut med lillebror nu och bloggar när jag kommer tillbaka!

Haha, återträffen!=D
//Julia

Alle och Julia dag!


Heej!! Dagen har spenderats hos alle, vi har haft en alle och julia dag!! Vi har fotat massor, ätit stuvade mackaroner och skrattat i mängder=P
Här kommer lite bilder!





//Alexandra och Julia



I´m better near to you!

Hejsan! Vilken dag det har varit! Imorse åkte pappa och Dante till sjukhuset, för att kolla vad som hände Dante igår och för att kolla pappas finger. Dom kom hem efter ett tag men med åsa också som nu är sjuk! Pappa är nu också sjuk och dante är fortfarande småförkyld! Senare på kvällen åkte pappa och Åsa till Åsas mamma för hon hade fått något problem men hjärtat, dom fick ringa ambulans och sen vet jag inte mer!
Aja, det är jobbigt ibland! Själv är jag VRÅL hungrig och irriterad på pappa för att han inte hjälper mig beställa hem en bok!!! Det är Svinlande Höjder som ska få bli det nya i min bokhylla, jag vill verkligen läsa den. Den tillhör ju klassikerna=D

Sen ville jag bara tipsa om tre bra låtar! Gillar dom starkt=D

Near to you- A Fine Frenzy! Favoriten just nu, lyssnar typ alltid på den här!


Almost Lover- A Fine Frenzy! Den här sätter sig! Älskar A Fine Frenzy just nu!


Storm- Lifehouse! Lite seg, men bra!
Nu ska jag äta och ännu en gång be pappa beställa hem boken!!
//Julia

Shutter island

Igår var jag på bio och såg Shutter island, stor besvikelse! Jag hade förväntat mig mycket mer kan jag säga jag menar Leonardo Dicaprio är ju med och han är ju ändå en bra skådis. Den var alldeles för långdragen och jag trode att det skulle vara en skräck film men även om det var vissa läskiga scener så var den i helhet inte läskig tycker jag i alla fall. Den skulle säkert ha kunna blivit bra för att det är ju en bra "story" men de misslyckades totalt tycker jag. Jag rekomenderar verkligen att INTE så den på bio, jag satt och skruvade på mig efter halva filmen och trodde att den aldrig skulle ta slut! Jag kanske tar i lite men den var faktiskt inte bra och det var synd.


//Alexandra

Förlora ditt hjärta och ta ditt förnuft till fånga!

Hejsan!! Måndag idag och det är sportlov, känns riktigt skönt. Har inte gjort nåt vettigt hittills men jag väntar på att pappa och Dante ska kommer tillbaka från sjukhuset=P Fast ska väl ändå inte göra nåt efter det, men man vet aldrig!
Tänkte bara säga att jag änligen köpt en ny väska=D Det blev en grön adidas väska som verkligen är GRÖN!! Men kommer inte börja använda den än, för den är verkligen GRÖN!! Måste vänja mig lite först!
Nu ska jag forsätta lyssna på A Fine Frenzy och beställa hem lite böcker=D

Fan jag har verkligen blid brist!
//Julia

RSS 2.0