Valborg

Hellu!!
Idag var det fadderdag och det var verkligen inte kul vi gjorde typ ingenting för att våra fadderbarn ville typ inte göra nått. Till lunch var det korvgrillning och det var ju i för sig gått men i alla fall efter skolan skyndade jag hem för att idag kom pappa hem från Las Vegas!! Känns som om det var jätte länge sen han åkte så det var såklart roligt att han äntligen kom hem :) Jag fick ett par supersnygga Converse all the way from USA så jag är superglad!!! Hoppas alla får en trevlig valborg :)

Cool bild, från google :)


//Alexandra


Ni får mig att må bra igen! Med er känns det okej att vara mig själv!

Sitter just nu och kollar på 90210, det är så bra. Tänkte ha nått nytt att kolla på när jag har sett allt annat, förutom Vampire Diaries... Har typ tre osedda avsnitt! Vet inte varför, blir aldrig av att jag ser dem.

Men i alla fall, imorrn är det fredag coh jag känner mig så glad! Även fast skolan gör så att jag stressar så mycket att jag inte äter och spyr..(!!!)
Så längtar jag tills imorrn, ska få umgås med de bästa tjejerna om finns att hitta på denna jord! Så kul=D Så därför ska jag göra mig i ordning och sova nu så att det blir fredag fortare!!!

Valborg
//Julia


I'm about to drown

Tjenare!! Sitter i sänger och städar... Eller ja, kollar på golvet som BEHÖVER städas=P Jag har städat lite grann men sen hände nått och snart ska jag börja igen. Måste bara hitta nån musik som passar till.
Idag hade vi typ "redovisning" och det gick okej, sa allt det jag skulle säga i alla fall. Sen pratade vi om sex och så..
Labb på eftermidan, gick väl sådär med måste göra en labb raport om vi vill få betyg. Orkar verkligen inte med det just nu, blä för självmords veckorna!!!!

På rasten spelade vi fotboll och jag suger, ska sluta spela på rasterna. Ska nöja mig med att bara sitta och kolla! Men till det jag skulle säga, jag har gjort illa mig igen! Min tå gör så jäkla ont och den är typ lila/blå och jag kan nästan inte gå. Det suger, jag måste kunna gå på foten för nästa vecka är det orientering och jag måste klara det!


Älskar de första 31 sekundrara mest, mena hela låten är goddie=D
//Julia

ÄLSKAR!!

Asså jag måste säga att jag ÄLSKAR, verkligen ÄLSKAR kladdkaka!! Jag skulle kunna sluta äta godis och annat nyttigheter om jag bara fick äta kladdkaka då och då... Eller lite ganska ofta!
Fast ska vara lite försiktig med vad jag säger, bara för att jag äter det just nu!! Men kladdkaka är min STORA kärlek!! Och kanske chips...

//Julia

Goodbye my almost lover

Hej!! Hoppas alla mår bra denna onsdag! Själv mår jag helt okej, det är jobbigt i skolan för vi har inlett självmords veckor nu som pågår denna vecka ut pch två till! Det är NO som gäller!
Idag jobbade vi två och två! Jag jobbade med bellsi och vi fick ämnet hjärnan! Det var fett jobbigt men imorrn är det seminarium som gäller så det är bara to suck it up!

På fredag är det valborg då blir det förhoppningsvis grillning=D Sen blir det nog bio på lördag och mys med motti=D

Juste!! Tänkte bara säge en lite intressant sak... Kollade alla på idol förra(??) året?? Men i alla fall, vet ni vem Eddie är från Idol? Eddie Razaz! Men nu till poängen! HAN ÄR BÖG!! Det tyckte jag var coolt=D
Nej, nu ska jag gå ner och kolla om nån bakar... Det luktar sååå gott där nere!!

Eddie! Tog bara första bilden!
//Julia

Chaos reigns!

Hellu!!
Hade en superbra dag i måndags med massa trevligt folk och en superfin dag!! Det blev picknickmys, massa onyttigt och filmkväll. Filmvalet var kanske lite annorlunda men så är det ibland den var lite bra i alla fall :) Sen blev det sova över och sen igår var jag i kista för att kolla på skor till balen men jag hittade tyvärr inga men jag letar vidare!

Idag var jag glad och solen sken och gjorde livet lätt liksom men så kommer man till skolan, snacka om glädjedödare! Två projekt på två veckor kryddat med NP i biologi, fadderdag, orientering och svåraste kapitlet i matte, kan det bli bättre?? Men det är väl bara att göra det bästa av det hela så jag ska inte klaga för att nu börjar ju i alla fall sommaren komma och det är ju super :)

Hela gänget i tantoparken :)

//Alexandra 

There is no life after you

Hellu! Sitter just nu o kollar på DH och äter Carte D´or glass=D Jag är jätte trött, har haft typ fullt upp de här två dagarna med också väldigt kul! Igår var det stan och picnick som gällde på dagen och på kvällen blev det filmkväll och sleep over hos pontus.

Idag åkte jag in till stan för att träffa mamma och kolla på skor, det var jätte mysigt, Och så blev jag stolt ägare till ännu ett par Converse!! Jag säger bara att mina första Converse var min första och enda äkta kärlek!

MINA!!
//Juliia

Peace up, A down

Tja;)
Jag kan börja med att säga att gårdagen var en mycket lyckad dag! Vi hade det jätte kul. Oj oj, vilka sköna männiksor. Vi började med att åka in till stan och köpa lite picknick mat. Jag och Jakob delade på rostbiff, baguette, oliver..och sist men inte minst (trumvirvel) COLE SLAW! Det satt riktigt najs. Lite chips och kakor (läs mycket) fick vi också i oss...Tantoparken fick bli our spot, love the name! Vi avslutade dagen med fotboll i viksjö och film hemma hos Pontus. De flesta sov över men jag valde att åka hem istället, jag var inte inställd på övernattning om man säger så..

Idag har jag sooviiit ut! Skit nicee;) Jobbat lite matte oxå, vilket söög! Styva Linan kan ta sig..
Jag känner mig sugen på lite shopping så vem vet, kanske blir en runda i nån galleria..moahahahah!

(förrsten, det blev ingen dagens outfit, hi hi hi...jag vet liksom inte vart jag ska ställa kameran!)


hahaha, läskig lr vad?

//Stefanie


livet är för bäst ibland

Helluuu<3
Har haft en mycket bra dag, mycket mycket bra dag! Jag ler åt livet och livet ler tillbaka...(eller hur alle, det är så det funkar, haha)
Idag köpte jag ett par chinos som jag äälskaar! I löv dom <3 Har ingen bild på dom, men jag kanske kan slänga in en dagens outfit imorrn, tänkte nämligen att mina ben skulle få äran och bära upp dem imorgon då alla nior ska hit the town o picknicka. Vi är lediga på måndag och tisdag - studiedagar som de flesta skulle kalla det för. Så vi ska alltså inte skolka, för det är mucho inte bra!

beautiful girls all over the world, i could be chasing but my time would be wasted
they got nothing on you baby...

//Stefanie



Slappigt

Hellu!!
Idag har jag typ inte gjort nått bara kollat tv och broderat och läst lite om hälsa men det var såå tråkigt så jag la ner. Men imorgon kommer det att bli en kul dag tror jag, då ska vi (vet inte vilka men det blir säkert trevliga människor) in till stan och bara ha det bra helt enkelt. Det kommer nog att bli superkul tror jag och sen avslutar vi med en filmkväll, I like it!!

Jag vill skriva nått men jag har inte så mycket att säga men kvällen igår var trevlig och det var så sjukt god mat!! I centrum hittade jag också lite fiint och det är ju alltid kul att komma hem med något nytt :) Nej för ovanlighetens skull ska jag nog ta och brodera lite, ha det så bra :)


//Alexandra

You can't take me

Tejenare alla snygga!!Sitter och kollar lite på tv och har precis ätit min andra frukost, denna gång med min älskade familja!
Känner mig fett pigg och glad idag, kommer bli en bra dag hoppas jag!
Igår hade jag väldigt trevlig med savannah och bella, vi var flum... Väldigt flum. Men vi åt pizza, spelade fotboll (mina byxor gick sönder) och avslutade kvällen med att kolla på Spirit- Hästen från vildmarken! Jag sov över där och gick upp halv åtta imorse.

JUSTE!! Fick reda på en as bra nyhet imorse!! Min farbror ringde, han kom hem inatt! Så glad just nu=D

Savannah krävde att vi såg filmen!
//Julia


Färga håret?

Jag har tänkt väldigt länge på att färga håret, men har alltid fegat ur. Men nu jävlar ska det bli av! Får jag som jag vill färgas det redan på tisdag nästa vecka=D
Jag har också funderat på om jag ska bli blondare, för älska mitt "blonda" hår. Men så blir de inte, utan det ska bli mer åt det ljusbruna hållet. Hoppas verkligen det blir bra, mitt hår är ju egenltigen inte blont utan en blandning mellan mörk blont och lite brunt. Så vill ha en jämnare färg på hela mitt hår och det ska bli lite ljusbrunt!
Även fast jag är typ 100 på att det ska bli ljusbrunt finns det en del av mig som vill att det ska bli blont!

Får se hur det blir=) Har svårt att bestämma mig!
//Julia


PANIK!!!

!!!!! Hur svårt ska det vara att hitta ett par skor (klackar) till balen!!! Har kollat runt på olika sidor och hittar typ nada!! De ända jag hittar är antingen svarta eller för dyra! Inte kul, om jag inte hittar några kommer jag få gå barfota och det vill jag ju inte....
Nån som har tips vart man kan hitta snygga skor??

//Julia


Morgon promenad

Heej alla glada!!
Idag kunde jag bara inte motstå att ta en liten morgon prommis i det grymma vädret. Det var verkligen superskönt :) Snart ska jag ta en liten cykeltur ner till centrum och sen ikväll kommer massa folk på middag, trevligt trevligt, det blir ju så klart massa god mat också så me like!! Hörde precis min favorit låt just nu på radion, Be my lover, åh den är såå grym I love it :)


//Alexandra


I gave you my heart and you don't even know about it

Hellu!! Sitter och kollar lite på tv och föröker komma på vad jag ska göra idag, kanske ska städa lite men vet inte om jag vill. Tar nog det imorrn istället.
Tror jag ska åka och handla med pappa när han kommer tillbaka från där han är, vet inte riktigt. Ikväll blir det nog grillning med några trevliga människor, hoppas det blir kul!

VACKER! 
//Julia

Roompahh!


Var bara tvungen att slänga in den här med..Jag är aningen facinerad!
//Stefanie


Not always right, but never wrong..

Japp, det är jag det. Har inte alltid rätt men aldrig FEL! :P haha, skämt osido..

Jag vaknade upp av solskenets reflektion i mitt rum, finns det något bättre än det?!
Igår var jag och mina systrar på bio och såg Invitus. Suuper bra film!! Den är baserad på en sann berättesle om demokratins revolution i Sydafrika, då Nelson Mandela försöker ena landet. Grym film.

Idag ska jag ha roligt. Ska vara med dem bästaste. Hoppas ni oxå får en bra dag!

see yah later;)



Denna etiopiska modell har nog den största rumpan i hela världen. 100% natural. Det är helt sjukt!

//Stefanie


Modern family

Snart är det modern family som gäller för mig. Det är verkligen en super rolig serie som började förra veckan, då var det i alla fall grymt bra så jag hoppas att det håller idag också :) Det kan jag verkligen rekommendera!!


//Alexandra

Tonight is a time of farewells

Hellu!! Sitter och lyssnar på Edwin McCains låt I'll be! Jag typ älskar den, knarkar både den och Daughtry's Over you=D
Idag har jag inte gjort nåt alls känns det som, bara spelat fotboll eller kollat på när några spelar. Men det var en sån här dag som behövdes, solen sken (till och från) och det var verkligen skönt!
Runt två drog några av oss till Graninge för mer fotboll spelande och där stännade vi i typ 2 tmmar=P Härligt!

Nu ska jag ta  och hoppa in i dushen och sen blr det FREDAGSMYS!! Och kanske nåt att äta... är hungrig, vilket är ovanligt nu för tiden känns det som!

//Julia

Friday night and everyone's moving

Hellu!!
Idag är det FREDAG, fett nice!!! Dagen har varit mycket lungn har typ bara broderat och så har jag och steff planerat ett idrotts pass som kommer att äga så det är suuperbra :) När jag kom hem gick jag ut och motionerade lite i det (då) fina vädret, det kändes bra att komma ut lite :) Nu ska jag bara slappa på soffan heela kvällen!!


//Alexandra

beutiful girls bloggar

Shuueee bree! Just nu är vi in tha house, med andra ord skolan..Vi sitter och tråkar medan resten av våra vänner är på graninge o lirar lite boll.

De fråga om vi ville med, då sa vi nej. Så ville vi det ;PPppPpPp (fb ekning)



// Stefanie & Alexandra


En liten palm.


//Alexandra

NP i matte

Shoo!!
Idag var det ännu ett NP i matte, det började sämst för mig. Jag tänkte verkligen oh no det här går åt helvete men ju längre in i provet jag kom ju bättre kändes det så det är ju skönt :) Ja det är typ det vi har gjort idag, är hemma nu för att plugga men jag kommer inte på nått att skriva i svenskan men annars går det bra :) Aja borde i alla fall fortsätta med svenska eller kanske brodera lite. Sen blir det badminton, nice!!

//Alexandra

Without pain there would be no joy, and without lies there would be no truth

Hej! Sitter och funderar på vilken film vi ska kolla på, det är svårt. Funderar på Fight Club men får se...
Det har varit en okej dag, men väldigt tråkig! Tror det beror på vädret, det påverkar mig väldigt mycket verkar det som. Jag var hur trött som helst efter skolan och i centrum trodde jag skulle dö.....
Sen är jag på dåligt humör, vilket fick gå ut lite på pappa. Men han får skylla sig själv, jag varnade honom!

Sen tror jag att jag har hittat min bal klänning, den är såå fin:D Men de finns inga skor som matchar=(
Nu, film!!


Gillar låten, men INTE hennes rosa klänning!
//Julia

Trööötttttttt!

HEJ!<3
Kom hem för ungefär tre timmar sedan. Sen dess har jag råkat somna på soffan i nån timma sådär och pluuugatt! Imorrn är det c-delen i matte, så lite matte plugg måste jag också peta in denna onsdags kväll. Gick o la mig rätt sent igår, var tvungen att kolla klart på barca-inter matchen, som förövrigt söög! Är dock fett trött idag...



Här har vi honom, ZLATAN<3

//Stefanie

With the mirror reflection

Shoo!!
Dagen: Har varit bra. Matte först, sen svenska och sedan idrott. Tyvärr var det teori och det sög men vad ska man göra? Sen så ska det ju såklart regna idag, mycket trevligt. Det tog verklihgen emot varje steg jag tog på den långa kilometervägen hem till mig men när jag kom hem tog jag en kopp varm choklad så då blev jag glad igen, ni vet It's the Little Things in Life :) Ikväll är det bara lite pluggish som gäller, kram o pussar!!


//Alexandra

Raindrops Keep Falling On My Head

Skrev ett bra inlägg, tryckte nånstans och allt försvann!
Men i alla fall, sitter på golvet och kollar på fotboll när barra tagit upp hela sängen=( Sen slåss vi med fjärkontroller, men inte jag som börja! Det går inte så bra i matchen Inter leder med 3-1 not goodie! Pappa är lite deppis!!
Ska snart gör a mig i ordning, skulle gått och lagt mig tidigt idag men nu är klockan låångt över tio och då bryr jag mig inte längre.

Juste, har ni tänkt på hur kul det är att säga Messi?? Som att säga Glossi Glossi (stavning??) från reklamen ni vet? Aja, ska någ gå nu... Kanske sova snart om jag orkar röra på mig! GOD NATT

We're on a boat!
//Julia


Tisdag

Hellu!!
Idag var det spanska och vi gjorde förvånansvärt mycket så det kändes ganska bra :) Sen till lunch blev det McDonalds mat levererat till skolan och det var ju verkligen toppen :) Sen bild och mittt självporträtt vägrar ju bli klart men men så är det ibland. Jag ville i alla fall bara säga krya på dig till Kejrowlajn som är lite sjuk. Massa kramar och pussar till dig <333

Sötis Karro :) (Synd bara att det är en kebabrulle ivägen)

//Alexandra

When It Isn't Like It Should Be

Hellu! Säger bara att det har varit ännu en toppen dag! Franska på förmiddan McDonalds till lunch, 15 cheeseburgare, 5 McChicken Jr, 4 mini pommes, 1 McFeast och 3 hamburgare utan gurka. Bild på eftermiddan och jag blev äntligen klar med min hand jag ritade. Tog typ bara två lekitoner! Men snygg bev den!
Är typ überlycklig för att solen skiner och då blir alla så glada och lyckliga! Verkar det som iaf! Vi är ute typ varje rast och bara njuter av solen och värmen!!

Ikväll är det match Inter- Barcelona, hoppas ni alla ska kolla! Nu kollar jag på Vänner, me love!!

Wonderful!!! Me like!!
//Julia

My whole life story

"I don't wanna see you anymore, I'm just not that strong. I love it when you're here, but I'm better when you're gone."
//Julia

You know, I really loved you

Hellu! Måste säga att det har varit en förvånansvärt toppen dag!! Hade so porv på förmiddan, helt okej. Engelska på på eftermiddan och är så pepp på det vi ska göra. Kommer bli grymt roligt=D

Efter skolan blv det fotbolls spelande i två timmar! Det var kul, men ramlade två gånger måste bli bättre på fotboll inför matchen mot pedagogerna. Fast tror ända inte att jag kommer få spela nått.

Hur kan man INTE älska hennes stil??
//Julia

!

"You're surprised that I'm pissed. You think I'm acting all tough. Well I think you're acting like a bitch, and I swear this time I've had enough."
//Julia

En shia flera shiiter

Hellu!!
Idag var det so prov som gällde. Det var ju såklart religion som ni kanske förstår på rubriken. Det kändes rätt okej faktiskt. Sen var det engelska och ppp ska göra en film och det kommer att bli fett bra tror jag, vi kommer i alla fall ha kul :) Nu blir det brodering och sen blir det lite centrum. 


//Alexandra 

Glöm dina bekymmer, imorgon kommer nya

Hellu!! Ligger i sängen och pluggar o kollar på Andra Avenyn! Shit, säger jag bara! Kollade in smygtitten för nästa avsnitt och jag vill bara skrika NEJ!! Det får inte ha varit Kim som våldtog Liv, det får bara inte vara så. Inte för att man vet än vem det är men det jag såg tyder på det. Inte bra alls, för de har ju precis kommit varandra nära.

Aja, ska inte prata mer om det. Idag var familjen vid outlet och shoppade lite gran, det var väldigt mysigt. Vi hann också med en fika på Wanynes(??)
Nu ska jag fortsätta plugga så att jag klarar provet imorrn. Ser inte fram emot det, men vill ha engelska=D
Jävlar vad lika!!!!
//Julia

Kloka ord från en klok vän


Le åt livet så ler livet tillbaks.


//Alexandra


Naturliga smakämnen

Dagens humör: Seg, men förvånansvärt glad!
Dagens frisyr: Nån blandning mellan en bulle och utsläppt
Dagens smink: Nothing, som vanligt
Dagens klädsel:  Sex pistols t-shirt och gråa mjukisar!
Dagens måste göras: Skicka ett viktigt sms
Dagens vill ha: Kläder, nån att prata med och litte små saker!
Dagens köp: Ingenting
Dagens mat: Kycklingmacka, gjorde helt själv=D
Dagens saknad: En levande människa, dött här hemma!
Dagens planer: Kolla på tv, vänta på att the family ska komma hem
Dagens fundering: Varför är jag så jädrans feg? Våldtog Kim Liv?
Dagens tråkigaste:  Missade Teen Mom
Dagens händelse: Jag var uppe med tuppen och tog en jogging runda
Dagens personer: Andra Avenyn människorna!
Dagens låt: Listen to your heart

JA, jag har väldigt tråkigt=P
//Julia


Fight club

Hellu!! Idag började jag med att kolla på filmen Fight club till min svenskauppgift och det är verkligen en grym film! Sen började jag med min film och bokjämförelse så det har jag typ gjort heela dan men det är ganska kul eftersom det är en så bra film. Nu känner jag i alla fall att jag verkligen måste komma bort från datan ett tag, kanske lite brodering, jaa!!


//Alexandra

Inget är omöjligt, bara mer eller mindre besvärligt!

Hello<3
Idag var jag inne i stan med min syster. Det var bara ett kort besök..Jag var tvungen att kolla balklännings utbudet - mucho bra, säger jag bara! Hittade en hel del fina skapelser. Var bland annat inne på Elise inne på sturegallerian. Äntligen kan jag säga att jag varit inne i den butiken! :P Jag hade ganska höga förväntningar, blev nog därför lite besviken..

Köpte den här ringen när jag va inne på Oasis, love it!

//Stefanie


Life is a joke

Okej, att ha blogg paus hjälpte mig inte så jag skiter i det. Igår var det NP, bajs på det. Men vi slutade tidigt och det bliev fotbollsspelande=D  Var riktigt kul skrattade så att jag svimma nästan, sen var det samma på Tasty's svimma nästav av skratt!
Sen blev det en tidig kväll för mig, satt och pratade lite med papsen innan jag la mig vid 23.00.

Planerna jag hade för idag fick ändras, lite tråkigt men det var bäst så. Hann med en liten jogging tur på morgonen innan alla åkte iväg och lämnade mig ensam. Sitter och kollar på Andra Avenyn, haha.. Måste se de sista avsnitten i alla fall=P Vet inte vad som händer senare, men det kommer nog bli bra ändå!  
Hon är så fin! Kan bli mycket bilder på henne i kommande inlägg=P
//Julia

White Lion - When the Children Cry

Grym låt, lyssna på refrängen. Jag smälter :)

//Alexandra

Skratt är bästa botemedlet.

Hellu!!
Fredag idag, grymt skönt! Vi började med NP i matte denna härliga dag och det kändes faktiskt ganska bra så det är ju skönt. Efter det fick vi gå hem men vem vill gå hem när man kan vara kvar i skolan?? Det blev lite prat och fotboll så det var kul :) Sen gick ppp till centrum och fikade på tastys och bara pratade och skrattade. Det var supermysigt :) När jag kom hem tog jag en skål glass och satte mig i soffan med min bok och den härliga solen bara lös upp tillvaron, kan det bli bättre?? Näe jag tror inte det :) Vill också bara säga att jag älskar mina söta små pinglor, de är underbara! :)

Men gumman...

//Alexandra

I make you free

Friskt vågat hälften vunnet. Nu jävlar kör vi!

I need time to heal my heart....

Hejsan! Idsg är det tisdag och superväder=D Har inte mer att säga än att jag inte kommer blogga så mycket på ett tag. Det är väldigt stressigt i mit liv just nu både i skola och hemma. Så eftersom bloggen inte är det viktigaste för mig, så kommer det inte bli mycket av den. Men ni kommer inte sakna mig, för alle och steff  kommer blogga på=P Tror jag i alla fall!

Tycker inte att hon är ful utan smink! Hon vågar visa sig, me like! Så borde fler göra=D
//Julia


Dress to Impress

Hellooo!<3
Jag börjar få lite smått panik inför balen och allt vad den innebär. I helgen måste eller ska jag, mamma och förhoppningsvis mina syskon åka på balklänning-jakt! Destination stan! Ett par klackisar behövs också till men det kan man fixa senare, inte ett dugg svårt ju!..Sen är min outfit fulländad:D Skjuss till balen är också fixat. P.P.P åker troligtvis i jonas/pärs(kommer inte ihåg vem utav dem det va) raggarbil..Snacka om att vi kommer att göra entré;) Längtar, längtar, längtar!

BTW. jag är glad! Vädret får mig att må extra bra :D :D :D


Bilden är snodd från alles fb, hoppas det va ok (a)..Sjuk reklam, haha!

//Stefanie

Mahtob, du gråter!

Heej!<3
Är det bara jag som tycker att våren har kommit helt plötsligt, ur klarhimmel bara sådär! Inte för att det gör mig något men det gick väldigt snabbt känns det som! Vintern höll i sig ett bra tag men när det väl började bli varmt kom våren direkt..
Aja, nog om det! Idag hade jag so på förmiddagen och eng/ma på eftermiddagen. Kortfattat kan man säga att min skoldag har gått mycket bra. På rasten gick vi ut och körde fotbolls king! Får flashbacks från de tiderna man jämt sprang ut o lekte på rasterna..Det var goda tider de! Vi hade iaf jättekul, just like old times;)


På tal om gamla tider...
<3


//Stefanie


Nyheter


//Alexandra

Vår

Heej!!
Idag är det riktigt vårigt ute och det är ju superhärligt. Jag och Savannah kom fram till att alla är glada på våren allt blir ju liksom mycket lättare när solen skiner :) Det är i alla fall riktigt härligt, inte en dag för tidigt. Men det är inte bara våren som gör mig glad just nu utan också balen, eller "festkvällen". Alltså niornas avslutningsfest. Det är ett tag kvar men det kommer att bli superkul så jag längtar :) Jag tänkte lägga ut lite bilder på nya saker som jag fått eller köpt så håll utkik lite senare.


//Alexandra

I'm trying not to drown

Tjenare! Sitter i sänger och blogggar plus läser lite engelska Vanity Fair, det är lite kul. Men måste uppdatera mitt engelska bibliotek lite grann med några nya tidningar. Får sticka in till press stop eller beställa från hemsidan;)
Igår var vi och såg Remember Me, den var verkligen bra. Bättre än att se den på datan.
Jag grät lite grann under de "sorliga" scenerna och på slutet grät jag som f-n! SKa försöka att aldrig mer gå på bio när jag har pms och är extremt känslig;)
Idag har jag och familjen varit ute och fixat i trädgården hela dagen, fast jag solade och kollade igenom H&M katalogen!
Nu är det dags för Gossip Girl, som jag redan sett!

Den vill jag ha-snarast!!
//Julia

buss 5510 (haha!)

Heej!<3
Jag har inte bloggat så mycket på senaste tid, har mest lagt in lite små inlägg lite då och då med väldigt lite text..Eftesom det är sista dagen på lovet kan jag berätta lite kort om vad jag har gjort denna lov-vecka.

Tidigt på måndag morgon åkte jag och tjejerna (ppp) iväg till Åland för att hälsa på Ida. Där badade vi, åt på Dinos samt va med på en åländsk skoldag - Det var jätte kul!
Sent på tisdag kväll anlände vi till Stockholm och därmed var vi hemma igen!
Hela onsdagen var jag bara hemma och slappade. Vi fick inte mycket sömn under vår resa så det behövdes verkligen!
I torsdags pluggade jag lite under dagen sedan åkte jag iväg till pappas salong, dvs. jag klippte mig. Det känns så bra när håret är nyklippt, det blir så friskt och fräscht!
I förrigår (fredag) var jag med min mamma och syster i stinsten där vi shoppade lite smått..hihi:P
Igår va jag med dom bästaste tjejorna i kista och gick på bio. Vi såg på "Remember me", den va superbra! Vissa grät under filmen, men det va bara gulligt..hehe<3

Idag, söndag, har jag inte gjort så speciellt mycket. Har skrivit lite på svenska uppgiften, tränat lite so..Typ det, ganska lugn dag som ni kanske märker.
Imorgon är det skola igen, jippi! Nä, men det ska inte bli så jobbigt..:)

(oj då, långt inlägg det blev!..ni får se det som kompensation för alla andra dagar jag inte skrivit nått alls)



//Stefanie




Live in the moments

Hellu!! Det blev inte sergel vi drar till utan kista. Spelar egentligen inte någon roll, bara jag får se filmen! Den är bra, riktigt bra. Ska bli skönt att få se den med bra kvalitet, bra ljud och med text. Hoppas jag inte börjar gråta som när jag såg den förut. Fast jag har ju PMS nu och är typ super känslig, fuck... Det kommer inte gå=P

Gulligt! 
//Julia


I-landsproblem

Fick denna tröja i typ påsk present, men kommer typ aldrig avända den.
Den är typ midje kort eller nästan, kort är den i alla fall. Har halv långa ärmar och är bred, så nu har jag ett väldigt stort problem. Slänga eller spara längst in i garderoben? Aja, ville bara tråka ut er med mitt i-landsproblem=P
Plus, den är ugly=P

//Julia

Get naked it´s natural

Hellu!!
Idag har jag städat mitt rum och jag känner mig väldigt duktig eftersom klockan inte ens är ett :) Resten av dagen blir nog ganska slapp men lite senare blir det bio med tjejerna och det känns bra för att jag har suttit inne och slöat alldeles för länge nu så det ska bli kul att komma ut lite. Nu är det tyvärr matte som gäller men det är väl bara att suck it up :) 


//Alexandra  

ÅLAND!!!









Bilderna blev väldigt mycket cp! Men de kom upp iaf=P
Och vi hade jätte kul, åker gärna tillbaka i sommar!
//Julia

Let The Right One In

Hellu!! Jag måste börja med att be om ursäkt för min dåliga uppdatering. Men jag har typ haft fullt upp känns det som=P I onsdags var jag helt drogad och trött, på torsdagen stadade jag hela mitt rum och rensade min garderob. På kvällen träffade jag bella och sov över där, stannade på fredagen och sen åkte hem för lite familje mys. Idag ska vi få gäster och i kväll blir det förhoppningsvis bio på sergel=D

Älskar er=D Fler Åland bilder kommer strax=P
//Julia

Vatten, vatten!

Detta är Ida. Det var henne vi besökte på Åland. <3

//Stefanie


Månljus



Här är min lilla Mahtob!<3

Jag håller på att läsa boken "Inte utan min dotter" och den är verkligen grymt bra! Det är också därifrån namnet Mahtob kommer ifrån, hehe..Det är annars dotterns namn i boken men numerna Karolins smeknamn..Haha, lite roligt att kalla henne för det plus att Karro är mitt månljus, vilket namnet alltså betyder! <3

//Stefanie

Time moves to fast


Haha, gammal låt. Men får mig att tänka på ppp!
//Julia


Åland 10!!!!

Nu har vi alltså kommit hem ifrån Åland. Det blev en väldigt lyckad resa med bad, god mat, DH, prat och en dag i en ålänsk skola och det är inte alla som kan skryta om det!! Det var alltså en väldigt rolig resa tycker jag och jag hoppas att vi får komma tillbaka till sommaren, det skulle vara supermysigt!! :)


//Alexandra

Åland (5/4-6/4 - 2010)

Hellu!<3
Igår kväll kom jag hem från the ÅLAND! Jag måste säga att vi hade det mycket trevligt:) Det var super kul att få träffa Ida också, det va sjukt länge sen sist!



Orkar inte lägga ut alla bilder från Åland här, men har ni mig på fb kan ni ju alltid gå in där och kolla..

//Stefanie


GTL

Hellu igen=P Siier och kollar lite på tv, slut på Jersey Shore nu och ska snart sova. Ska ju upp 05.45 imorrn=P
Men ändå, jag måste bara säga hur jäkla bra Jersey Shore är!! Det är såå bra och jag lir uppslukad direkt! Min favorit är Ronnie, inte för att han är direkt snygg utan för att han är så rolig!! Han är typ alltid glad och skämtar=D Plus han verkar lite gullig;)
Sen gillar jag Vinny, för han är så töntig och DJ Pauly D för han är så... Jag vet inte, han är annorluna=P
Nån jag inte gillar är Angelina, glad att hon stack!!!!!!!

Jersey Shore teamet! Ronnie i mitten=P
//Julia

Påskdagen

Jag hoppas att alla har haft en trevlig påsk, det har jag i alla fall :) Massa god mat, godis och trevligt folk! Men det roliga är inte över än för att imorgon drar hela PPP till Åland!!!! Det kommer att bli sjukt kul. Vi ska hälsa på Ida som är en gammal vän till oss alla så det ska bli jätteroligt att få se hur hon har det där ute :) Det blir upp tidigt och sedan en låång resa på typ fyra och en halv timme men det är det värt. Det kommer bli sjukt bra tror jag :) Vi får höras när vi kommer tillbaks, ha det bra allihopa :)

Lite praliner så här i påsk :)

//Alexandra


People are lonely because they build walls instead of bridges

Hellu!! Sitter i min säng och har precis "städat" klart=P Strax kommer min farmor och henns man hit för lite middag och mys. Sen blir det packning, Brothers & Sisters och Jersey Shore för mig=D
Igår hade jag en underbart mysig dag med la famiglia, vi gick ner till centrum och fikade. Jag shoppade också lite på H&M! Sen gick vi hem och GRILLADE!!! Fy fan vad gott det var, hade nån skjutit mig då hade jag dött lycklig=D Det var då min ide! Sen kollade vi på Harry Potter 3.
Hade alltså en toppen dag med min familj, det är en del av de som gör livet värt leva=D

Gissa vad jag inhandlade?? ;)
//Julia

GLAD PÅSK!

Vårt påskris! (lite suddig bild, i know!)

//Stefanie


I'll be your sunset

Hellu!! Hoppas alla har haft rn trevlig långfredag! min var sådär, var väldigt trött hela dan idag och somnade på soffan hos Karin typ 2 gånger. Men annars har denn varit okej, har ätit jäkligt mycket mat.
Just ni sitter jag och bläddrar mellan Vampire Diaries och Inglorius Basterds på datan och snart är det Pirates of the Caribean(???)
Jag måste bara säga att ni MÅSTE lyssna på A Rocket to the Moon! Deras låtar är helt jätte bra, i alla fall just nu. Men de är värda att lyssna på!

Typ älskar hennes stil!!!
//Julia

...

"If you could hear me, I would say that our finger prints don't fade from the lives we've touched."
-Rember Me! En film som var riktigt bra och gjorde mig väldigt, väldigt ledsen. Vilket slut på en film...
//Julia


Påsklov

Shoo!!
Nu är det påsklov och det känns superbra!!Dagen har varit väldigt lugn och det är ju skönt innan lov men i alla fall ikväll blir det Kista med den bästa Steffi och vi ska se Alice i underlandet och kolla i affärer och äta och bara ha det allmänt trevligt, det kommer att bli super!! Ha det bra :)


//Alexandra

It'd be ecstasy

Tja!! Sítter i skolan och känner mig allmänt tråkig, lyssnar på lite spotify och försöker inte plugga. Idag har vi ea hela dan och jag ska försöka kanske göra klart min engelska. Efter skolan ska jag hem för att träffa min faster som är hos oss.
Imorrn åker vi till Bergshamra för att fira lite påsk och på måndag drar P.P.P till Åland!

Gillar henne, gillar kläderna! Utom skorna!
//Julia


RSS 2.0